Хомосексуалци

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvini, ali se ne slazem sa tobom ni u jednoj recenici.

Prvo: Gde se to desava u zivotinjskom carstvu?
Dalje: Zemlja nije uopste prenaseljena. Ja sam cuo da su neki naucnici rekli da Zemlja moze da izdrzi 12-14 milijardi ljudi..... Dakle jos mnogo. E sad koliko sam razumeo ti hoces da kazes da se zivotinje okrecu homoseksualizmu zato sto one znaju da je Zemlja prebukirana???
I poslednje: Usvajanje dece: Zamisli da dva lika usvoje jedno dete. Koga ce to dete da oslovljava sa "mama"? Da li ono uopste ima pravu onda na nju?

Ovako ima svuda...Ako već hoćeš primere mačka, psi to su životinje kod kojih to svakodnevno možemo viđati jer su u našem okruženju.
Ako ovim tempom nastavimo zemlja će do 2050. imati 11 milijardi ljudi.....
Ne, ali naprimer ako u njihovom staništu nema dovoljno hrane da se prehrane već postojeće jedinke ili nema dovoljno prostora.Ne govorim u globalu...
Pa najbolje je da decu ostavljamo u sirotištu...A to rade heteroseksualci tako??Oni su sposobni da stvore novi život.Tako da normalnost parova nije u homoseksualnosti ili u heteroseksualnosti....

1. На који начин је то нормално?
4. Конкретно?
5. Није тачно, фалсификати се дешавају и има их на том пољу.
7. Ни некрофили никог не повређују. Објекат њихових нагона је неостељив.
8. Пропаганда се огледа у приказивању начина живота гејева који се путем масмедија и филмова у већини случајева представља као идеалан наупрот класичној породици која је оболела.
С осталим тачкама се слажем.

1.Kako je nenormalno??
2.Alexandar Makedonski, Grigorio Armani,Hans Kristijan Anderson, Pedro Almodovar....ma primera koliko hoćeš...
3.Porodicu nastradalog....
4.Pa ne predstavlja se baš, a klasična porodica jeste dosta obolela....

Jao ljudi muka mi je od ove price. Zaista ne mogu (jos uvek) da se pomirim sa porazavajucom cinjenicom da zivim u zemlji primitivaca i seljaka. Jos vise me nerviraju ovi latentni gay muskarci koji napadaju gay populaciju samo zato sto nisu sigurni u svoju sexualnost (i to im je nocna mora). Napadaju bez argumenata, pozivaju se na Adama i Evu, spominju neke Ausvice ma strasno. Ne mozes seljake nauciti da se u tudj krevet ne zaviruje (kao ni u frizider i novcanik) ali to su primitivcima omiljene discipline. Sa takvim predstavnicima mi cemo zauvek pred svetom biti poludivlji narod. P.S. Kad kazem seljak ne mislim na ljude sa sela nego na selo u dusi. Umesto da se takvi kriju u misiju rupu oni se jos oglasavaju.

Jao ljudi muka mi je od ove price. Zaista ne mogu (jos uvek) da se pomirim sa porazavajucom cinjenicom da zivim u zemlji primitivaca i seljaka. Jos vise me nerviraju ovi latentni gay muskarci koji napadaju gay populaciju samo zato sto nisu sigurni u svoju sexualnost (i to im je nocna mora). Napadaju bez argumenata, pozivaju se na Adama i Evu, spominju neke Ausvice ma strasno. Ne mozes seljake nauciti da se u tudj krevet ne zaviruje (kao ni u frizider i novcanik) ali to su primitivcima omiljene discipline. Sa takvim predstavnicima mi cemo zauvek pred svetom biti poludivlji narod. P.S. Kad kazem seljak ne mislim na ljude sa sela nego na selo u dusi. Umesto da se takvi kriju u misiju rupu oni se jos oglasavaju.

:super::klap::klap::klap::super:

1.Kako je nenormalno??
2.Alexandar Makedonski, Grigorio Armani,Hans Kristijan Anderson, Pedro Almodovar....ma primera koliko hoćeš...
3.Porodicu nastradalog....
4.Pa ne predstavlja se baš, a klasična porodica jeste dosta obolela....

1. Нормално је реч који има исто значење као и природно.
Тврдиш ли да је хомосексуализам природан? Објасни.
2. Александар је био бисексуалац, а не видим по чему су остали неки од највећих људи на планети.
3. И породицу клинца од 16, 17 или млађег такође повређује кад неко заведе њихово дете.
4. Ово напросто није тачно. Не може се на изузецима градити теорија. Рецимо, ако се не варам, Версаћеа је убио његов љубавник. Да ли то значи да су хомосексалци убице? Не значи. Исто је и с класичним породицама.
Ја лично знам много више добрих него лоши породица, али то ништа не значи...

Ево, о овоме са говорио кад сам рекао да је оптужба за латентни хомсексуализам психолошка играрија.
Ја се, као, бојим себе па сам агресиван према гејевима.
То су приче за малу децу.
Ти се као не би уплашио типа с ножем који је већ заклао двоје људи?
Значи ли то да си и ти сам убица?
Не значи.

Joooooj , pa sta pricate , odavno nije bilo ovakvih temaa ... ja se bas cudio ...

Сексуална уцена је један од метода ширења хомосексуализма.

:eek: ...
pa , to je kul :lol: , ja cu da ucenim nekoga da se trlja ooo ... ne znam , aj krevet , nisam nesto kreativan , pa kad svrsi tako , reci cu da ga kreveti seksualno privlace , ali ne mora biti krevet stvarno :lol: ...

Иначе, лично сматрам да је обољење због тога што нарушава природни поредак односам међу људима.

A vec sam hteo da se uhvatim za ovo , kad vidim lepo si napisao da ti smatras ...

8) :-o :o

Joooooj , pa sta pricate , odavno nije bilo ovakvih temaa ... ja se bas cudio ...

:eek: ...
pa , to je kul :lol: , ja cu da ucenim nekoga da se trlja ooo ... ne znam , aj krevet , nisam nesto kreativan , pa kad svrsi tako , reci cu da ga kreveti seksualno privlace , ali ne mora biti krevet stvarno :lol: ...

A vec sam hteo da se uhvatim za ovo , kad vidim lepo si napisao da ti smatras ...

8) :-o :o

1. Мислиш да банализовањем можеш да побијеш ово о чему говорим.
2. Мислиш да мој став није тачан.
Објасни зашто није.
Чудно је то како се појави гомила никова ад хок кад се говори о оваквим темама.

Ajd' da se ukljuchim malo u raspravu. Obichno nemam shta da kazem na ovakvim temama, jer kako koji retard nema shta pametno da kaze, otvori temu na konto homosexualizma.

Elem, posebno su mi zanimljivi ovi shto se busaju u grudi sa bogom i slichnim stvarima, te da pochnemo od njih. Prvo, samom mrznjom prema bilo kome u startu kosite osnovne principe hrishcanstva. Da je to jedini princip kojeg se ne pridrzavate, pa i da shvatim, ali ne pridrzavate se u zivotu ni 5% onoga shta propovedate. Ja lichno sve to kontam, obzirom da je po mom merilu 50% pravoslavlja chisto proseravanje, iliti kome je veci (iliti ili ili-ti, nikako da shvatim).

Drugi na redu, lekari, ovi struchnjaci za bolesti, shto nazivaju homosexualizam boleshcu. U svojoj sredini svaki dan nalecete na 300 puta bolesnije stvari, ali vam je i dalje bitnije ko sa kim, kako, koga i sl....

Treci, njih ne znam ni kako da nazovem, ljigavci kojima se rechnik sastoji iz "ma sad cu ja tebi da pokazem". U svim zemljama, ta posebna vrsta izumire, samo se kod nas uvecava. Gomila kompleksa, nesavladanih prepreka u zivotu, propalih ljubavi, neuspelog zivota, neizivljenosti, laznih prijateljstava, gluposti i sl. sachinjava vashe zivote. Vi ste apsolutno poslednja grana ljudskog drushtva koji treba za neshto da se pita i svi ljudi ovoga sveta trebaju da ignorishu sve vashe potrebe, zahteve i sl. Tishinchina.

And last, but not the least...Nauchnici...Ljudi pokushavaju (i to ne vi, nego ljudi koji zbog svog iskustva, inteligencije, nachitanosti, uchenja i sl. imaju shta pametno da kazu) da odgonetnu misteriju homosexualizma i nisu uspeli, da bi vi sada, da forum chuje, doneli poslednji sud zashto je to tako, kako da se lechi (poshto je to jel'te bolest), koji antibiotici treba da se piju....Da nije tuzno bilo bi smeshno.

Sve 4 kategorije imaju jednu vrlo zajednichku zicu, a to je dokonost. Znachi, svako ko ima pametnija posla u zivotu treba da se okane ovakvih gluposti i da se posveti svom lichnom napretku.

My 2 c's > Vishe njih, vishe riba za nas.

E tako.

Ovde ni ne vredi odgovarati na temu jer vidim da su pametni i normalni ljudi vec napisali sve sto je trebalo biti receno... a sad sto pojedinci guraju dalje sa namerom da njihova bude poslednja... ko ih yebe!

Na temu cu samo reci: Ko smo mi da odredjujemo sta je normalno a sta ne?
Sta je prirodno,a sta ne?
Ljudi to uglavnom definisu prema nekim normama postavljenim godinama unazad... A opet ko je postavio te norme? Ko je toj osobi dao pravo da postavi norme!?
Svako treba da zivi svoj zivot, i da pusti druge da zive...

Porediti homoseksualnost i narkomaniju ili alkoholizam je apsurdno!!! Kako mozes porediti nesto sto ti steti zdravlju, sto te truje i ubija, i nesto sto te totalno ne dotice??? Call me stupid, ali ne razumem kako je to isto!?

Bezrazložna mržnja prema drugima samo zato što se ne uklapaju u šablon na koji ste navikli je bolest. Teška, psihička bolest sa katastrofalnim socijalnim posledicama.

Da ja mrzim nekoga zato što ima drugačiju pigmentaciju kože, drugačiju seksualnu orijentaciju, ličnu kartu druge boje ili pogrešan navijački šal?

To samo može neko ko je ozbiljno bolestan.

:worth::worth::worth::worth: :rtfm::klap::klap::klap:

Ево, о овоме са говорио кад сам рекао да је оптужба за латентни хомсексуализам психолошка играрија.
Ја се, као, бојим себе па сам агресиван према гејевима.
То су приче за малу децу.
Ти се као не би уплашио типа с ножем који је већ заклао двоје људи?
Pa cega se onda zapravo bojis?
Da te neko nenadano zakolje u bulju?
Pa ne ide to tako... Nemoj da se plasis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back