Хомосексуалци

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ништа нисам хтео да кажем осим да је то обољење.
Иначе, лично сматрам да је обољење због тога што нарушава природни поредак односам међу људима.
А остатак су само чињенице, можда мало непрегледно поређане али намерно сам се чувао да не износим свој став по том питању јер га немам.
О начину на који то треба лечити... Јер, ми дозвољавамо да и други људи који нису здрави раде и живе поред нас...
И не шаљемо их у логоре због тога.
Мада, не знам како бих реаговао кад би ми дете дошло и рекло да је хомо.
Надам се да бих прихватио.
2.
Холивудске каријере се граде искуључиво преко кревета продуцената, од којих је већина би или хомо опредељења.
Сексуална уцена је један од метода ширења хомосексуализма.
То се често дешава код деце у пубертету која под уценама попуштају и улазе у тај круг или образац понашања. Ово је искуство које се може наћи у радовима који су рађени пре више од 20 година.
Нисам имао прилике да видим какав је сад метод опредељивања јер сад влада другачија свест о том феномену.
Tvoje mišljenje je OK no mislim da je ovde poenta u diskriminaciji odnosno (ne)toleranciji homoseksualnosti, jer je jasno da o tome šta je homoseksualnost ne odlučuje tzv. plebs nego nauka ... (ili politika, slažem se, ali pre nauka jer politika samo određuje šta je prihvatljivo a šta ne, ne objašnjava pojave i uzroke).

Takođe je jasno da šta god homoseksualnost bila, kako god da se objasnila (čak i naučno), uvek će biti onih koji će biti uvereni u nešto drugo, i ne samo to - neće se libiti od pokazivanja svoje netrpeljivosti na svakom koraku, u ime neke "normalnosti". To je mnogo veći problem i mnogo važnije pitanje od toga da li je homoseksualnost bolesna ili zdrava. O tome se radi.

Pod 2., ono za karijere u Holivudu je pomalo precenjivanje i uopštavanje, ali hajde, uzmimo da je tačno ... no opet ostaje pitanje koliko je onih koji nisu seksualno ucenjivani a postali su homoseksualci, kojih je sigurno mnogo, mnogo više. Seksualna ucena može biti povod za ispoljavanje određenih sklonosti, ali nikako razlog, osim ako ne želiš da kažeš da u svima nama zvuči latentni homoseksualac :lol: (neki psihijatri bi se i složili sa tobom ;) ) i time apsolutno pokopaš neke svoje teze.
Homoseksualnost je tzv. endogenog porekla, ne može se izazvati, provocirati, steći. Jednostavno, nije prelazna. Da li će se ispoljiti ili ne zavisi od jako mnogo stvari, uostalom ne postoji džabe termin "latentni" (homoseksualac).

Poslednja izmena:
Читао сам неко истраживање и тамо пише да 70 посто Срба сматра да је хомосексуализам болест. Са тиме се слажем. Шта ви мислите о томе и колика права им треба дати. Занима ме какво је мишљење тинејџера на ову тему....

A jesi li pročitao, isto tako, da je svako od nas latentan homosexualac?

Fer bi bilo pustiti svakog da radi sta hoce ukoliko to ne ugrozava druge bilo na koji nacin. Medju velikim naucnicima, umetnicima, licnostima uslim u istoriju na brilijantan nacin postoji zapazen procenat homoseksualaca. Time bi bilo lepo ostaviti njihovu seksualnost po strani. Jer niko nije kriv sto to jeste.
Ipak ako se desi da homoseksualac bude agresivan ili na bilo koji nacin devijantan ( znam za jednog koji je zaklao svog brata), bilo bi pametno odmah ga zatvoriti.
Ludilo nema veze sa homoseksualizmom, ali eto bas u okruzenju se desilo da ***** ubije brata, pa me to sokiralo. Njih kapiram kao mirne tipove, dok su lezbejke vec druga prica.

Читао сам неко истраживање и тамо пише да 70 посто Срба сматра да је хомосексуализам болест. Са тиме се слажем. Шта ви мислите о томе и колика права им треба дати. Занима ме какво је мишљење тинејџера на ову тему....
Jao ajde oči mi izbi ova tema :roll:

Homoseksualizam nije bolest već poremećaj. Da je bolest mogla bi se izlečiti ili bi vodila u smrt.

Možeš li mi objasniti na koji način homoseksualci šire svoju homoseksualnost na druge osobe...:???:
Hajde što smatrate da je bolest, apsolutno mogu da shvatim, ali da je infektivna bolest ... :lol: e, pa, neće moći. Osim toga, bolest nije nešto što se propagira na taj način ... ili jesi ili nisi bolestan. I ne može te niko naterati da budeš gay, pa taman ih bilo 70% na svetu.

Bas i nemam neku zelju da gubim svoje vreme na ovakve teme.
Gey propaganda:
1. pricaju da je geyizam normalna i prirodna stvar
2. Izmisljaju i menjaju istorijske podatke da bi to dokazali
3. Stavljaju sebe u neki podredjeni i ugrozeni polozaj ne bi li izazvali saosecajnost a u isto vreme su extremno drski, napadni i bezobrazni
4. Navode ko fol pametne ljude koji su bili geyevi... sto naravno da pola od njihovih navoda i vise nije tacno.
5. Izmisljaju cinjenice i plasiraju ih kao istine ne bi li dokazali da je gey normalna stvar.
6. Kad je neko protiv geyeva pokusavaju da ga diskriminisu i okarakterisu kao agresivnog, ludog i netolerantnog.
7. Agresivno namecu svoju lazljivu pricu na normalnan deo populacije
8. I sama prica o geyizmu je svojevrsna propaganda

Ne moze te niko naterati na nesto sto neces ali sva ta ogromna nesputavana propaganda i te kako utice pogotovo na mlade jos ne izgradjene osobe. Prost dokaz za to ti je porast geyizma u nasoj zemlji.

I zao mi je sto vidim mnogo tema na tinejdz forumu o geyevima koje niko ne kontrolise, cak sta vise primecujem ove matore da tamo idu i prosipaju svoje filozofije o normalnosti geyizma. Ja na taj forum ne idem ali mi je zao sto je tamo situacija takva.

Bas i nemam neku zelju da gubim svoje vreme na ovakve teme.
Gey propaganda:
1. pricaju da je geyizam normalna i prirodna stvar
2. Izmisljaju i menjaju istorijske podatke da bi to dokazali
3. Stavljaju sebe u neki podredjeni i ugrozeni polozaj ne bi li izazvali saosecajnost a u isto vreme su extremno drski, napadni i bezobrazni
4. Navode ko fol pametne ljude koji su bili geyevi... sto naravno da pola od njihovih navoda i vise nije tacno.
5. Izmisljaju cinjenice i plasiraju ih kao istine ne bi li dokazali da je gey normalna stvar.
6. Kad je neko protiv geyeva pokusavaju da ga diskriminisu i okarakterisu kao agresivnog, ludog i netolerantnog.
7. Agresivno namecu svoju lazljivu pricu na normalnan deo populacije
8. I sama prica o geyizmu je svojevrsna propaganda

Ne moze te niko naterati na nesto sto neces ali sva ta ogromna nesputavana propaganda i te kako utice pogotovo na mlade jos ne izgradjene osobe. Prost dokaz za to ti je porast geyizma u nasoj zemlji.

1.Jeste normalna stvar.
2.Niko ništa ne izmišlja.To ako je neko neobavešten je njegova stvar.
3.Kako to??Strejt likovi nisu drski??To zavisi od čoveka, a ne od sexualnog opredeljenja.
4.Činjenica je da su neki od najvećih ljudi svih vremena bili gejevi...Neki to neće da prihvate, ali na njihovu žalost realnost je realnost.
5.Niko ništa ne izmenjuje niti plasira..Prosto je tako kako je.
6.U Srbiji da se takvi ljudi diskriminišu ne bi se dešavale mnoge stvari...Tako da je diskriminacija pojedinih ljudi i poželjna....A što se tiče toga može neko da misli šta hoće o homoseksualcu dok ga fizički, psihički ili na bilo koji drui način ugrozi...
7.Ne nameću ništa.Pedofili, zoofili, nekrofili jesu bolesni.Oni nikoga ne povređuju...Žive svoj život, a nepismeni ljudi, oni nesigurni i koji nemaju pametnija posla guraju nos tamo gde mu nije mesto.
8.Nema tu propagande nikakve.Svako ima prava na svoj život i niko ne sme da se meša u njega dok osoba ne povređuje nekoga.

Ponavljaš se......

Tvoje mišljenje je OK no mislim da je ovde poenta u diskriminaciji odnosno (ne)toleranciji homoseksualnosti, jer je jasno da o tome šta je homoseksualnost ne odlučuje tzv. plebs nego nauka ... (ili politika, slažem se, ali pre nauka jer politika samo određuje šta je prihvatljivo a šta ne, ne objašnjava pojave i uzroke).

Takođe je jasno da šta god homoseksualnost bila, kako god da se objasnila (čak i naučno), uvek će biti onih koji će biti uvereni u nešto drugo, i ne samo to - neće se libiti od pokazivanja svoje netrpeljivosti na svakom koraku, u ime neke "normalnosti". To je mnogo veći problem i mnogo važnije pitanje od toga da li je homoseksualnost bolesna ili zdrava. O tome se radi.

Pod 2., ono za karijere u Holivudu je pomalo precenjivanje i uopštavanje, ali hajde, uzmimo da je tačno ... no opet ostaje pitanje koliko je onih koji nisu seksualno ucenjivani a postali su homoseksualci, kojih je sigurno mnogo, mnogo više. Seksualna ucena može biti povod za ispoljavanje određenih sklonosti, ali nikako razlog, osim ako ne želiš da kažeš da u svima nama zvuči latentni homoseksualac :lol: (neki psihijatri bi se i složili sa tobom ;) ) i time apsolutno pokopaš neke svoje teze.
Homoseksualnost je tzv. endogenog porekla, ne može se izazvati, provocirati, steći. Jednostavno, nije prelazna. Da li će se ispoljiti ili ne zavisi od jako mnogo stvari, uostalom ne postoji džabe termin "latentni" (homoseksualac).

Док је наука одлучивала о томе, хомосексуалност је сматрана болешћу. Данас о томе одлучује политика, што ће рећи више није у питању објективност но подобност.
Паре и утицај одлучују о томе шта је истина у политици.
Под 2.
Није тачно да је много више оних који су постали хомосексуалци властитим избором, осим можда у последњих неколико година.
Образац који сам ја невео је доминантан, то су потврдиле разне студије.
Ја сам то и нагласио у мом претходном посту и навео период који покривају студије.
Након тога се умешала политика и све је постало релативно.
Ово напросто није тачно јер се ради о стеченом понашању, а не о предиспозицији.
Ја нисам овде говорио о поводу и разлогу већ о обрасцу.

То под плавим је само једна од претпоставки коју демантују чињенице.
У праву си што се тиче питања о дискриминацији.
То је данас велики проблем али је чињеница да су и хомо опредељени не ретко изузетно агресивни у испољавању свог опредељења покуавајући на тај начин да му обезбеде легитимитет. (То је образац људи који галамом покушавају да нас убеде у исправност својих ставова...)
Вероватно настаје (агресивност) из истих разлога као и расизам код појединих црнаца у САД.
Ја сам на личном нивоу толерантан према хомосекуалцима и као што сам рекао, припадају им сва природна права која могу да произађу из такве везе.
То значи да им не припада право на подизање и васпитавање деце јер је неоствариво природним путем.
Све друго, па и удруживање у брачну заједницу (која је иначе друштвеног карактера) требало би им дозволити.

Poslednja izmena:
1.Jeste normalna stvar.
2.Niko ništa ne izmišlja.To ako je neko neobavešten je njegova stvar.
3.Kako to??Strejt likovi nisu drski??To zavisi od čoveka, a ne od sexualnog opredeljenja.
4.Činjenica je da su neki od najvećih ljudi svih vremena bili gejevi...Neki to neće da prihvate, ali na njihovu žalost realnost je realnost.
5.Niko ništa ne izmenjuje niti plasira..Prosto je tako kako je.
6.U Srbiji da se takvi ljudi diskriminišu ne bi se dešavale mnoge stvari...Tako da je diskriminacija pojedinih ljudi i poželjna....A što se tiče toga može neko da misli šta hoće o homoseksualcu dok ga fizički, psihički ili na bilo koji drui način ugrozi...
7.Ne nameću ništa.Pedofili, zoofili, nekrofili jesu bolesni.Oni nikoga ne povređuju...Žive svoj život, a nepismeni ljudi, oni nesigurni i koji nemaju pametnija posla guraju nos tamo gde mu nije mesto.
8.Nema tu propagande nikakve.Svako ima prava na svoj život i niko ne sme da se meša u njega dok osoba ne povređuje nekoga.

Ponavljaš se......
1. На који начин је то нормално?
4. Конкретно?
5. Није тачно, фалсификати се дешавају и има их на том пољу.
7. Ни некрофили никог не повређују. Објекат њихових нагона је неостељив.
8. Пропаганда се огледа у приказивању начина живота гејева који се путем масмедија и филмова у већини случајева представља као идеалан наупрот класичној породици која је оболела.
С осталим тачкама се слажем.

@Dijenek
U polemiku o naučnim studijama se ne bih upuštala jer mi ovih par rečenica (prepričanih) o njima zaista ne govori mnogo. Neću negirati ali na osnovu onoga što znam, ne znam koliko bih se složila s tim ...
No, i jedno i drugo - i ovo što ti tvrdiš, a i ja - može biti tačno, osim ako pokušavaš da mi objasniš kako je nekome dovoljno da u tamo nekoj tridesetoj godini naiđe na "nastranog" šefa-napasnika-ucenjivača i tako postane gay. Neka unutrašnja predispozicija, bilo kakva, mora postojati, samo je pitanje koliko je zastupljena i koliko će se ispoljiti. Ok, mnogi su tako postali gay, a znamo li koliko njih su bili u sličnim situacijama pa nisu ... ? Ne može se gledati jednostrano.

I, u pravu si, (homoseksualno) ponašanje možda jeste stečeno, ali sam poremećaj nije (u suprotnom ne bi bilo latentnih homoseksualaca). Ne znam da li me razumeš, ne možeš brkati poremećaj sa njegovom spoljašnjom manifestacijom.
Samim tim, ne možeš ni reći da je ono o endogenom uzroku samo pretpostavka, a to da li je neko (deklarisani) gay ili ne je samo vrh ledenog brega ... Čovekova psiha je vrlo kompleksna, nije uvek (tačnije gotovo nikad) "što u izlogu to u radnji" i većina poremećaja i nastaje kao kombinacija jako mnogo faktora, najčešće i spoljašnjih i unutrašnjih.
I, ja sam to ovde nazvala "poremećajem" pojednostavljivanja radi, šta god da je to, mislila sam na ono iznutra što nekoga čini gay-om.

@ZORO-, ako ti je ovo gubljenje vremena a ti nemoj :D
Na osnovu napisanog mogu samo da zaključim da smatraš da gay ljudi (jako) ograničavaju prava heteroseksualaca a da jednostavno ne postoje ljudi koji ih apriori ne trpe i ne tolerišu.
Homoseksualci traže svoja prava i svoje mesto pod suncem, da ih ne bi šikanirali ljudi shvatanja sličnih tvojim samo zato što su gay, a ne da bi to postao svačiji stil života. Ko te je to u ubedio?

To što postoje oni koji od homoseksualnosti prave brend zaista nije razlog za osudu svih homoseksualaca i netoleranciju homoseksualnosti.
Ako kažem da nešto tolerišem, ne znači da smatram da svi treba da budu takvi (možda čak ni ne smatram to normalnim), samo znači da oni koji su takvi, treba da imaju prostora da to ispolje bez osude okoline i bilo kakve diskriminacije.

Poslednja izmena:
Ствар је у томе што не постоје латентни хомосексуалци.
То је психолошка малнипуалија.
Извињавам се, поменуо сам то са шефовима али у мало другачијем контексту, то јесте заиста минорна група међу самим хомо опредељеним људима.
Рекао сам већ негде али изгледа да је изгубљено из вида због шефова.
Највећи број сексуалних уцена које формирају такав образац сескуалног понашања дешава се над малолетницима и то често од стране најближих Не родитеља, обично рођака.
Студије о којима говорим сам читао пре неких седам, осам година кад сам радио рад из психологије и не знам сад тачно да их наведем али знам шта сам читао у истим.
Не бих волео сад да морам да их тражим по библиотекама...

To nije bolest, zastupljeno je i u životinjskom svetu.Ja imam jednu teoriju o tome koja naravno verovatno nije tačna, ali ću je izneti.Kada dođe do prevelikog namnožavanja vrste, a nema dovoljno prostora za život ili nekih drugih bitnih faktora životinje se okreću homoseksualizmu da to tako nazovemo da bi zadovoljile svoje potrebe.Zemlja planeta je prenaseljena i mislim da je povećan broj homoseksualaca upravo posledica toga....a sada dosta mog pametovanja.Nemam ništa protiv ljudi, neka svako radi šta hoće ima pravo na to....i definitivno NIJE BOLEST....A sada dala bih im sva prava od venčavanja do usvajanja dece...Jer mislim da nije tačno da su oni loš primer roditelja i da dete može homoseksualnost vući iz kuće, a i u poslednje vreme je i više nego dovoljno primera izopačene dece heteroseksualnih parova...tako da smatram da je to sasvim nebitno...........

Izvini, ali se ne slazem sa tobom ni u jednoj recenici.

Prvo: Gde se to desava u zivotinjskom carstvu?
Dalje: Zemlja nije uopste prenaseljena. Ja sam cuo da su neki naucnici rekli da Zemlja moze da izdrzi 12-14 milijardi ljudi..... Dakle jos mnogo. E sad koliko sam razumeo ti hoces da kazes da se zivotinje okrecu homoseksualizmu zato sto one znaju da je Zemlja prebukirana???
I poslednje: Usvajanje dece: Zamisli da dva lika usvoje jedno dete. Koga ce to dete da oslovljava sa "mama"? Da li ono uopste ima pravu onda na nju?

Ja vise od svega volim kad vidim dva gaya ili vise kako se setaju,a zasto?Zato sto je njih vise to je vise slobodnih devojki pa je to za nas strejt bolje.............

Smatram da nije bolest,a usled jednog razgovora na predavanju iz psihologije pitao sam profesorku da li je to bolest ili je prirodno rekla mi je da sa naucne strane nije bolest.

Sto se mene tice ne smetaju mi sve dok me ne diraju nek rade sta hoce i da nebih im dao da usvajaju decu.
I mislim da ima sve vise pedera medju mladima tokom mog boravka u Becu video sam na svakom koraku pedere i to vrlo lepe momke i zgodne kuda ide ovaj svet da ih svaka devojka pozli to je i moja devojka prokomentarisala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back