- Poruka
- 209
to je bilo juce..danas je danas....
- - - - - - - - - -
i niko mi konkretno nije dao obrazlozenje da li se vredi udavati..
To je kao kinder jaje... pojedes cokoladu i tek tad vidis kakvu si igracku dobila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -

Mame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
Jbg ja znam odgovor da li se treba zeniti! a to nije sto tebe zanima.![]()
Osluskuj se. Vjeruj. Smij se. Trci. Rasiri srce. I voli sebe.
Baba Milanka s kraja sela neka i dalje misli da postoji vrijeme za vrijeme.

..sta znaci "udaj se" koje su prednosti a koje mane biti u braku..udati se..izroditi decu i slicno

Ona maratonka
- - - - - - - - - -
U svemu imas+ i - e sad..kako se potrefi...a ono patrijahalno moras, vreme ti je....to je totalno bez veze![]()
u zivotu generalno uzasno mi smetaju ovd dve reci...."moras" i "vreme ti je"
ne moram nista jer je sve u mom zivotu moj izbor i uvek je vreme za ono sto hocu i zelim bez da mi neko odredjuje sta i kada
- - - - - - - - - -
i pitam koje su prednosti bracne zajednice vs nebracne ili udati se vs ne udati se

Nekog po tvojoj meri
ko ti odgovara u potpunosti. onda se udaj, neces pogresiti u izboru 
ne moram nista jer je sve u mom zivotu moj izbor i uvek je vreme za ono sto hocu i zelim bez da mi neko odredjuje sta i kada
- - - - - - - - - -
i pitam koje su prednosti bracne zajednice vs nebracne ili udati se vs ne udati se
i svakome.
- - - - - - - - - -

Hocu da se udam za pametnog forumasa.
I da mu rodim decu
I da zivimo u kucici na kraj sela......![]()

Ni jedan uslov ne ispunjavam
Pametan nisam, i zivim u centrumu sela![]()

- - - - - - - - - -
Do prepunjavanja ispunjavam gotovo sve uslove iz tvog oglasa, Mizi:Hocu da se udam za pametnog forumasa.
I da mu rodim decu
Hocu da se udam za pametnog forumasa.
I da mu rodim decu
- - - - - - - - - -
..sta znaci "udaj se" koje su prednosti a koje mane biti u braku..udati se..izroditi decu i slicno
da samo kad nisi u braku mnogo je lakše šutnuti onog drugog kad počne da te zaiebava, a kad si u braku to su peripetije, još ako imate decu, horor u najavi. Poenta je da je nebitno jesi li ili nisi u braku, bitno je naći onog svog nekog.