- Poruka
- 86.572
"ej" ............................
- - - - - - - - - -
kod tog njegovog posta sam vrisnula...![]()
Da znas i ja

"ej" 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"ej" ............................
- - - - - - - - - -
kod tog njegovog posta sam vrisnula...![]()

"ej" 
Koliko nula ti je dosta..?

Da znas i ja"ej"
![]()

Jos nisi naucio na forumu da zenama nikada nije dosta..
- - - - - - - - - -
"bleja"![]()
a ljudi izmislili ves masinu 
Nemam 19 godinaa ljudi izmislili ves masinu
![]()

cek da vidim.....
Mame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

ali da te ne ozene
Srecno <3Moze godisnji odmor u Meksiku (umesto Grcke, dalje je i lepse je duze putovati) dok su klinci kod babe i dede na cuvanju?!![]()

Mame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

Sve to uradi, samo nemoj da kupujes psa u crepaji..da ne objasnjavam zasto![]()

ti mislis da treba da se udajem.. a gde i kako da nadjem mladozenju koji ima sve nabrojano, plus zna se..sta jos treba da ima dobro.
sve me sramota da izgovorim tu rec ali..jasno vam je na sta mislim..

Dva najgora razlogo zbog kojih ljudi udju u brak su 'takav je red' i 'vreme mi je'..ako nemas taj Impuls u sebi nemoj da se udajes
Traktor?![]()
..kakav te traktor spopao u sred beogradskog asfalta
nemam brate kriptone..nikako da me zvekne taj impuls..a kazu radi mi bioloski sat ..a ja cak nemam sat, osim na mobilnom
aj bezi bre .neozbiljan si kandidat za zenidbu....kakav te traktor spopao u sred beogradskog asfalta
![]()

ondak stavi skrinsejver pande, kuce ili tako nesto i zaboravi i na taj sat, zaroni u svoj mikrokosmos i ako ti lepo ni ne izranjaj

ti mislis da treba da se udajem.. a gde i kako da nadjem mladozenju koji ima sve nabrojano, plus zna se..sta jos treba da ima dobro.