Da li biste se razveli ukoliko?

Lik je na svom mestu,on je u tu priču ušao čisto i sa najboljim namerama
Da i syebala ga je i on ne moze nista da ucini povodom toga osim da ne naskodi i sebi. Mislis da to treba?
Imas gomilu raznih tih slucajeva. Znam lika (takodje ovako super lik), koga je jedna lagala da je trudna s njim i da je otisla negde i ovaj joj slao pare da bi na kraju ispalo da nije. Lik se razboleo i umro na kraju. Cao tuti...A bio sam duze vreme, jbga, pojavi ti se, zatreskas se, razumem ga.
Zivot je syeban i ume da bude zesce surov. Zato no brak, nema petljancije danas to je to. Naucio je lekciju, sad razgrci zlo od dobrog.

Cim je za tako nesto slagala,znaci da joj i nisu bitna ni moja osecanja, ni ja, vec joj je trebao eskape (escape). I jos da me pravi budalom sa: sta te se tice fazonima. Znaci plus manipulativno bice. Sto dodatno podgreva tezu da nije ona toliko naivna i da su je zeznuli pa snimili golu dok se tusirala na nudistickoj playi. tako da... pogadjaj? ALi ja sam ti pogresan primer, ja se ne zenim.
Gledaj to sa vedrije strane, mozda mu nije rekla bas zato sto su joj bitna njegova osecanja.
:mrgreen:

Da i syebala ga je i on ne moze nista da ucini povodom toga osim da ne naskodi i sebi. Mislis da to treba?
Imas gomilu raznih tih slucajeva. Znam lika (takodje ovako super lik), koga je jedna lagala da je trudna s njim i da je otisla negde i ovaj joj slao pare da bi na kraju ispalo da nije. Lik se razboleo i umro na kraju. Cao tuti...A bio sam duze vreme, jbga, pojavi ti se, zatreskas se, razumem ga.
Zivot je syeban i ume da bude zesce surov. Zato no brak, nema petljancije danas to je to. Naucio je lekciju, sad razgrci zlo od dobrog.
Ima i surovijih primera u zivotu, ne treba preuvelicavati...

Back