Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Savet, molim sta mi je ciniti

Mislim da si samo zapala u tu neku trenutnu fazu.Procice te to za par dana pa ces opet biti srecno neudata.
Kao neozenjen,nisam bas nesto kompetentan da ti dam savet ali moje misljenje je da brak bas i nije takav kako ga ti zamisljas.Veoma brzo seks izmodi,krenu razmirice,problemi,deca i stres koji nastaje njihovim odgajanjem,novac koji se krpi za osnovne potrepstine a o letovanjima se i ne razmislja...Tako da,nikad ne reci nikad,ali ja za brak nisam uopste.
I nevalja ti to razmisljanje "daj samo da nadjem nekog".Obicno,oni koji tako razmisljaju,nalete na nekog udaju se brzopleto i posle se kaju ceo zivot.
Moje misljenje je da ako ti se desi - desice se.Nikako to ne treba forsirati.

Mislim da si samo zapala u tu neku trenutnu fazu.Procice te to za par dana pa ces opet biti srecno neudata.
Kao neozenjen,nisam bas nesto kompetentan da ti dam savet ali moje misljenje je da brak bas i nije takav kako ga ti zamisljas.Veoma brzo seks izmodi,krenu razmirice,problemi,deca i stres koji nastaje njihovim odgajanjem,novac koji se krpi za osnovne potrepstine a o letovanjima se i ne razmislja...Tako da,nikad ne reci nikad,ali ja za brak nisam uopste.
I nevalja ti to razmisljanje "daj samo da nadjem nekog".Obicno,oni koji tako razmisljaju,nalete na nekog udaju se brzopleto i posle se kaju ceo zivot.

ko se zheni na brzinu, taj se kaje na tenane! ;)

Korektan odgvovor kao i hakimov..boldovano je ono o cemu i hocu da pricamo izmedju ostalog
zato sam i napisala u uvodnom postu..da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
a temu sam namerno otvorila u prvom licu jednine....:D

...iako je vec kasno i spava mi se..:)

Poslednja izmena:
Tema@ pa to sve možeš da imaš i bez muža :super:
Inače, naravno da treba da se udaš, jer dobićeš mnogo zanimljivih forumaških poklona u vidu emotikona :strika::sije::azdaja::mesi::rostilj::zjede::kuvar5::tost::dzentlmen: (tostere, tave i slične sprave koje nisu inkvizicijske doduše, ali mogu biti)
Dalje, apelujem da budućeg ženika postaviš na predbračni test tj da ga reputeišemo na ljis-u, pa ako peživi-zaslužio je auto & stan građanski san.
Živeo brak!

Mame mi..

Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..

i gde bre da ga trazim.? :mrgreen:

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna
срећна ти деценија и 110ооо постова...
закасних пар дана...
а ти пропустила...деценију.

ko se zheni na brzinu, taj se kaje na tenane! ;)

Ziva istina.

Korektan odgvovor kao i hakimov..boldovano je ono o cemu i hocu da pricamo izmedju ostalog
zato sam i napisala u uvodnom postu..da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
a temu sam namerno otvorila u prvom licu jednine....:D

...iako je vec kasno i spava mi se..:)

Da budem iskren,bas sam i pomislio da se tebi nesto bas i ne udaje nego si samo imala finu ideju za temu.Pa ti je bilo lakse da je postavis tako u prvom licu.
Pa neznam sta da ti kazem.Kao sto rekoh,nemogu biti neki ekspert za bracni zivot.Meni i nije do toga.Ali ne kazem da je to u redu.Do djavola ako bi svi razmisljali kao ja.Niko se nebi ni zenio ni udavao.Tako da mogu da pricam za sebe.Po meni brak ima mnoooogo vise losih nego dobrih strana.

срећна ти деценија и 110ооо постова...
закасних пар дана...
а ти пропустила...деценију.

Onda moras potraziti savet od Vrele Cice....

Ona je vec bila par puta udata za jednog kapetana iz Izraela i par prijatelja, ali je jos uvek nevina....

Ona ce ti nabolje pomoci savetom kako da se udas i ostanes nevina.,:ok:

Hhahahaahah, kako iskusni drugari (levicarska frakcija oslobodilacke anti-kapitalisticke armije) prcaju...ali sama se guzi, nema sta, hahahaha.... :rotf:

Eh, kada ti moras da otvaras ovakve teme ne bi li valjda podigla aktivnost foruma.:kafa:
Svaka od prethodnih tema ti je u tom fazonu poput one "Da li zelite sex sa mnom sada!" i jos par njih.

Jesi li primetio da si na podforumu 18+ ?

Kakve milsis da se ovde teme treba da otvaraju?

I moderatori su ucesnikci kao svi drugi, samo sa vecim odgovornostima.

Zato nemoj uvek i svuda da se pravis previse pametam.

Mame mi..

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

cekaj jos malo 3-4 god.nisi ti jos spremna.

Poslednja izmena:
Tema@ pa to sve možeš da imaš i bez muža :super:
Inače, naravno da treba da se udaš, jer dobićeš mnogo zanimljivih forumaških poklona u vidu emotikona :strika::sije::azdaja::mesi::rostilj::zjede::kuvar5::tost::dzentlmen: (tostere, tave i slične sprave koje nisu inkvizicijske doduše, ali mogu biti)
Dalje, apelujem da budućeg ženika postaviš na predbračni test tj da ga reputeišemo na ljis-u, pa ako peživi-zaslužio je auto & stan građanski san.
Živeo brak!
Da moze kopile da ima bas je lepo savetujes.

Da moze kopile da ima bas je lepo savetujes.

Da, najzad glas razuma...pazi, čitam i ne verujem..
Jednostavno, dogadja nam se totalna (medijski potkrepljena) degradacija svega lepog, normalnog, prirodnog na ovom svetu a ova "mladež"
(namerno stavljam znake navoda jer to nije mladež u pravom smislu te reči) ko da si im stavio amove pa vide
i gledaju samo ispred sebe i što je najcrnje, ispred sebe vide samo sebe, sve ostalo im smeta...totalni nihilizam...

Mame mi..

i zato

Hoces li da slusas?

Totalna glupost...neistina, laž, prevareni ste narode...smešna sam sad sama sebi jer imam potrebu da vičem, prosto sam uplašena kad pročitam ovako nešto...:D

Da je toliko loše biti u braku (zajednici bilo koje vrsta), niko ne bi bio u njemu...divno je biti sa nekim, smejati se sa nekim, imati oslonac u svemu, biti potreban nekome,
bračni drug je i ljubavnik i prijatelj i otac-majka vašoj deci i ništa nije tako crno kako želite sebi da predstavite...hmm, verovatno se samo tešite takvim veštački izazvanim stavovima a prave razloge skrivate i od sebe a ne od drugih..

Nadam se da ću bar nekog prodrmati i probuditi ovim redovima...:lol:

Totalna glupost...neistina, laž, prevareni ste narode...smešna sam sad sama sebi jer imam potrebu da vičem, prosto sam uplašena kad pročitam ovako nešto...:D

Da je toliko loše biti u braku (zajednici bilo koje vrsta), niko ne bi bio u njemu...divno je biti sa nekim, smejati se sa nekim, imati oslonac u svemu, biti potreban nekome,
bračni drug je i ljubavnik i prijatelj i otac-majka vašoj deci i ništa nije tako crno kako želite sebi da predstavite...hmm, verovatno se samo tešite takvim veštački izazvanim stavovima a prave razloge skrivate i od sebe a ne od drugih..

Nadam se da ću bar nekog prodrmati i probuditi ovim redovima...:lol:

Nije lako ziveti sa vesticom.

- - - - - - - - - -

Meni vala ne treba nikakva.

To je druga stvar onda.

Back