Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

Sex svako vece mozes da imas ibez braka...Inace u braku ga neces imati svako vece...mozda u pocetku, posle ne...
Auto, odmor u Grckoj, posao, zimnicu i tako to...isto mozes i bez braka...da radis i zaradis za to sto hoces...
Brak ti treba kada naletis na nekoga koga volis toliko da zelis da zivis sa njim...bar bi tako trebalo da bude...A to ces osetiti kada nadjes i neces nas sigurno pitati za to...

POZ

Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

Ne vidim nigde tvoju odluku. Samo izjavu da su ti rekli da ti je vreme. Da li ti je vreme? I da li ćeš se udati jer ti je "vreme"? Sta je vreme? Sta je sreca?

Mame mi..

aj da vas cujem.

To ti nas sad kao zezas, jel?
Pa ako volis momka sa kojim si, udaj se ako to zelis..i ako on to zeli

Inace..Dobar dan...
ne mogu da odolim a da ne stavim ovaj tekst Duska Radovica...
u kome su sazeti cini mi se svi vasi komantari..kao da vas je citao..

Ima porodica koje umeju i vole a zive zajedno..Za njih je svaka slobodna subota praznik.Okupe se oko svog doma kao prasici oko krmace,cesu se jedni o druge..greju jedni druge.. svako je nasao po jednu sisu u tom velikom i toplom vimenu..uziva i grokce..

U drugim i drugacijim domovima i porodicama subota je dan velike neizvesnosti.Svako cuci u svom cosku,kao u zasedi..svaka rec..svaki zvuk je kao metak..svi su napeti..nepoverljivi..oprezni..
Svi su ugrozeni i svi se brane..U hodnicima i antreima svakog casa moze planuti ulicna borba..

Zasto bre Juliane...zastooo..

Pa iz onoga što si do sad pisala, mism na tvoj opus, zaključujem da još nisi za to.
A juče si valjda negde napisala da se ne valja viđati svaki dan sa onim s kim si u vezi. Mism smori i to. To je teško izvodljivo u braku.
I na kraju, čim imaš sve ove nedoumice, čim nisi sigurna, to znači da nisi (još) za brak.

Eto.:)

Back