- Poruka
- 60.291
Kriza, recesija 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

Mame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
Mame mi..
aj da vas cujem.
imala si vremena citavu noc...
Ne vidim nigde tvoju odluku. Samo izjavu da su ti rekli da ti je vreme. Da li ti je vreme? I da li ćeš se udati jer ti je "vreme"? Sta je vreme? Sta je sreca?

Nemoj da se udaš.![]()
Zasto bre Juliane...zastooo..

sve si nas strpala u isti kosh + koristis jeftine marketinske trikov kako bi odrzala temu ..ajm so sed...
Kuchko sad sam razocarana samo da znas..sve si nas strpala u isti kosh + koristis jeftine marketinske trikov kako bi odrzala temu ..ajm so sed...
![]()
![]()

Mislis..tako se odrzavaju brakovi...
inace gresis..tema moze i u zaborav..
ionako nema odgovora na moje dileme..
Resio sam i ja da se udam![]()

E pa kad si ti reshio da se udas, ja cu da se zenim...![]()

..tema moze i u zaborav..
Mislis da ce nam popovi to dozvoliti?![]()
idem, Krstarica je zlo...i ne vracam se vishe!! 
Da nas poznaju verovatno bi nas prvi blagoslovili...idem, Krstarica je zlo...i ne vracam se vishe!!
![]()

to je zato što ne možemo mi da odgovorimo na tvoje dileme...: )