Хоће ли Срби икада постати Енглези?!

DA, vidim problem. Zato zelim da ispravim tu gresku. Nisam mislio generalno kao bilo koji Englez je civilizovaniji od svakog Srbina. To je generalizacija. Ali ovako, kada bi se napravio neki prosek, prosecan Englez bibio civilizovaniji od posecnog Srbina. Ali to nisu geni ili nega druga fashistichka glupost. To je samo sticaj okolnosti. Sticicemo i mina njihov nivo, mozda ih i prestici jednoga dana.

To je isti onaj narod koji i dan danas upraznjava zakon koji je na snazi nekoliko stotina godina da se prvi rodjaci zene i "razmnozavaju" pa se i dan danas radjaju hendikepirani i degenericni. Vidis, mora da im je to taj visoki stepen civilizacije kad vec pricamo o njihovim genima. Nadam se da necemo prici ni blizu, a kamoli prestici tu grupu ostrvskih maloumnika :D Mamicu im ridju, pirgavu i umobolnu :rotf:

Jeste, zato oni imaju Faluju i Baghdad gde ce da prave vatromet i svakodnevni Hejsel :P a o trgovini heroina i opijuma iz Avganistana da ne pricam, ali dobro, to je njihova stara delatnost jos iz vremena imperije ;) :P Ne tako davno bese rat na Foklandu, juce bacanje demokratskih "letaka" po Srbiji (operacija - nezavisno Kosovo) itd. itd. :super:

Malo li je, pa jos treba da spominjemo milione istrebljenih indijanaca :roll:

Da razumes osnove danasnje civilizacije ne bi pisao ovakve gluposti. Mafija "radi" sa herojinom i ostalim opijatima. To ti je siva zona koja steti svakoj drzavi. Da je ta siva zona toliko razvijena koliko ti mislis Engleska ne bi bila bogata drzava. Ovde mafija kontrolise drzavu, k'o sto rece Zoran Djindjic.

To je isti onaj narod koji i dan danas upraznjava zakon koji je na snazi nekoliko stotina godina da se prvi rodjaci zene i "razmnozavaju" pa se i dan danas radjaju hendikepirani i degenericni. Vidis, mora da im je to taj visoki stepen civilizacije kad vec pricamo o njihovim genima. Nadam se da necemo prici ni blizu, a kamoli prestici tu grupu ostrvskih maloumnika :D Mamicu im ridju, pirgavu i umobolnu :rotf:

Englesko pravo je najbolje na svetu verovatno. Hong Kong je toliko razvijen upravo jer su prihvatili engleske zakone. Edukuj se malo. Onda neces ispadati glup :dash:

:rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Tacno. To ja sve vreme pricam. Razlika izmedju Slobe(Seselja) i Hitlera je samo u moci koju su imali.

A inace, mi smo Englezi, a Englezi su Srbi. Nacija je samo imaginaran pojam za one koji nisu zaostali u srednjem veku 8)

i u tome sto su ova dvojica branili svoj narod a hitler ubijao tudji,veca je slicnost tadica sa hitlerom a slobe sa che gevarom

Čovek, koji živi u Engleskoj je dao lep opis razmišljanja prosečnog Engleza, a vi i dalje živite u bajkama

Kako ko. Gro obicnog naroda i ne zna gde je Srbija, kao culi su za Jugoslaviju, i mozda im je neki ujak bio tamo jednom na jeftinom letovanju. I naravno da takvi misle da smo neke besprizorne istocnoevropske budale koje jedu blato i yebu bukve i svinje.

Kao i svi drugi, Englezi te cene po tome koliko si im slican. Sto slicniji, to bolji. Naravno, ne slicniji po tome sto ides na gej paradu i te zvake za ludake - slicniji po tome sto govoris engleski onako kako treba (RP za fine, lokalni akcenat za seljake), po tome sto pratis iste sportove kao i oni, po tome sto citas iste knjige (ako citaju) ili imas ista misljenja o svetu kao Sun i Mirror (ako vise vole da gledaju slike), po tome sto razumes njihov humor, po tome sto cutke (a moze i otvoreno) priznajes da su kul i da je Engleska kul itd. Za Engleza su ljudi pre svega Englezi, pa onda Australijanci, pa Irci, pa Kanadjani, pa Ameri... pa deset praznih mesta, pa zapadna evropa, pa sto praznih mesta, pa... onda niko. Crnci, Kinezi, Srbi i ostala plemena... dal' oni tamo peru zube ili jedu nogama, to ovde bas nikog ne interesuje.

gde pobishe te silne jadne foklandjane, slobodarski zeljne argentine? :roll:

ne bih se previse qrcio slobodarstvom, demokraticnoscu i humanoscu vezanim za kosovo.
kreteni su radili nama, ono sto su nasi kreteni radili shiptarima. ko je tu u pravu, reci ce neka buduca objektivnija procena jedino.

....i ne zaboravimo hiljade i hiljade jadnih robova u krvozednoj antickoj grckoj i zlocinackom rimu.

A ti znas bolje o englezima od mene koji zivim medju njima ;) Jos si ti decko mlad i zelen :mrgreen: *ebace vas englezi opet kao i bezbroj puta do sada, ali sve na finjaka i kultruno :D English Style ;)

i u tome sto su ova dvojica branili svoj narod a hitler ubijao tudji
yep, right.
i firer je samo branio ugrozene nemce sudeta... otete teritorije pruske... alzas i loren...
hteo 'samo da ispravi versajsku nepravdu nemackom narodu'
zar nisi chuo za to? :roll:

inace, da, poredjenje bilo koga kasnije sa hitlerom zaista ne stoji. pa, naravno, ne ni slobe ili koga vec
,veca je slicnost tadica sa hitlerom a slobe sa che gevarom
:rotf: ovo je mocno

Naravno da bi ispunili. Nisu oni zaglavili u nacionalizam, ili nacizam bolje reci. Oni biraju demokratiju.
Batice, bez uvrede, ali ti pojma nemas o Engleskoj i Britaniji. A vidim nije ti poznato da nacionalizam i demokratija nisu medjusobno iskljucivi.

U svakom slucaju, ako ti se ikad pruzi prilika da odes na Ostrva, molim te udji u neki londonski ugostiteljski objekat i kreni da pevas "Flower of Scotland" ili "Foggy Dew." Posle mi javi koliko si krigli dobio u glavu.

Englesko pravo je najbolje na svetu verovatno. Hong Kong je toliko razvijen upravo jer su prihvatili engleske zakone. Edukuj se malo. Onda neces ispadati glup :dash:

Kakve veze ima Hong Kong, Singapur, Seoul ili Tokyo sa engleskim pravom ? Ti decko treba da se vratis u prvi razred osnovne kad valjas takve nebuloze kako je Hong Kong uspeo zbog engleskog prava :P

A ti znas bolje o englezima od mene koji zivim medju njima ;) Jos si ti decko mlad i zelen :mrgreen: *ebace vas englezi opet kao i bezbroj puta do sada, ali sve na finjaka i kultruno :D English Style ;)

nemam pojma gde zivis, ali me chudi da si odabrao bash narod :
koji i dan danas upraznjava zakon koji je na snazi nekoliko stotina godina da se prvi rodjaci zene i "razmnozavaju" pa se i dan danas radjaju hendikepirani i degenericni.

Batice, bez uvrede, ali ti pojma nemas o Engleskoj i Britaniji. A vidim nije ti poznato da nacionalizam i demokratija nisu medjusobno iskljucivi.

U svakom slucaju, ako ti se ikad pruzi prilika da odes na Ostrva, molim te udji u neki londonski ugostiteljski objekat i kreni da pevas "Flower of Scotland" ili "Foggy Dew." Posle mi javi koliko si krigli dobio u glavu.

MA iskljucivi su nacizam i demokratija. Republikanci su nacionalisti u Americi, a ja ne mislim da su oni demokrate. A ti pojmna nemas o osnovnim ljudskm vrednostima, a ne Engleskoj.

hahahahahah

[brise suze]

Aaaa... idi procitaj malo o
Hong Kongu :dash::super:

A to pricaju ljudi iz Hong Konga upravo. Ali obrazuj se rekoh .

Bio sam shabane u Hong Kongu :P i u Londonu i New Yorku, zivim u Torontu i dobro sam upoznat sa "domacom" istorijom i pravom ;) a ti sedi u toj selendri i slusaj BoTu na B92 kako vam prica price za laku noc, citaj wikipediu i tripuj kako sve znas a tako mlad i "iskusan" ;)

MA iskljucivi su nacizam i demokratija.
Nacizam nije isto sto i nacionalizam.

Republikanci su nacionalisti u Americi, a ja ne mislim da su oni demokrate.
Ka'ki qurac nacionalisti u Americi? Oni su desnicari, dok su ovi drugi shabani shatro levicari i tu je sva razlika.

A ti pojmna nemas o osnovnim ljudskm vrednostima, a ne Engleskoj.
Ne, o njima ce da me uci neko ko ne zna razliku izmedju nacizma i nacionalizma i misli da su ti fenomeni rasprostranjeni samo po Balkanu.

A a propos Engleske, oprobaj onaj eksperiment koji sam ti preporucio i sam se uveri o nacionalizmu u Engleza. Na sopstvenu odgovornost

Bio sam shabane u Hong Kongu :P i u Londonu i New Yorku, zivim u Torontu i dobro sam upoznat sa "domacom" istorijom i pravom ;) a ti sedi u toj selendri i slusaj BoTu na B92 kako vam prica price za laku noc, citaj wikipediu i tripuj kako sve znas a tako mlad i "iskusan" ;)

E, dobri klozeti tamo :rotf:

Nisu uspeli od tebe da naprave coveka. Igrao sam jednu MMOG, Travian i tamo je bilo neverovatno puno ljudi iz Hong Konga upravo. Neverovatno popularna igra tamo. Upoznao sam jako jako puno njih i posto me zanima politika pricali smo i o tome naravno. Kada ih pitam kako su oni tako razvijeni, a ostatak Kine bedan, kazu da je to upravo zbog Engleza i njihovih zakona. Tako da se bolje obrazuj ili razgovaraj sa ljudima.

E, dobri klozeti tamo :rotf:

Nisu uspeli od tebe da naprave coveka. Igrao sam jednu MMOG, Travian i tamo je bilo neverovatno puno ljudi iz Hong Konga upravo. Neverovatno popularna igra tamo. Upoznao sam jako jako puno njih i posto me zanima politika pricali smo i o tome naravno. Kada ih pitam kako su oni tako razvijeni, a ostatak Kine bedan, kazu da je to upravo zbog Engleza i njihovih zakona. Tako da se bolje obrazuj ili razgovaraj sa ljudima.

Sve si rekao :ok: sedi, dva (za trud) :twisted:

p.s. http://en.wikipedia.org/wiki/Closet

da dobri su, bas mi treba stolar, da mi napravi jedan za cipele u kuci, a vidim ti si pravo bistar, pa predpostavljam da si bar dobar sa rukama kao sto si s'ustima :P :twisted:

П.С. Убр. сви они који у Европу иду са својим српским идентитетом, жању успехе и добијају признања.

emirkusturicakn0.png

e bas jak srpski identitet:rotf::rotf::rotf::rotf:
emir kusturica, alijas nemanja kusturica, alijas ["sutra"] mark kusturica, alijas [prekosutra] johan kusturica..... itd.itd.:rotf::rotf::rotf:

Samo sto bi se prosecni Englez dosta uvredio kada bi znao da se tamo neko vojvodjandko srpce poredi sa njim.

E pa taj prosecni englez, da zna da je to srpce pobedilo jednu Otomansku imperiju i jednu Austrougarsku imaperiju ,a jos i ratovalo sa 19 najrazvijewnijih zemalja sveta ,sigurno bi mu bilo cast da se poredi sa Srbima.
A to sto nas ima toliko to treba da zahvalimo raznoraznim sv silama koje su presle preko nas.

Back