Хоће ли Срби икада постати Енглези?!

Ma ajde prestani da lupetas k'o maxim po diviziji. U dalekoj proslosti rat je bio normalna stvar. Cak ne ni u tako dalekoj proslosti. Ko je imao moc taj je osvajao teritorije i ubijao i silovao neretko. Vikinzi su sada mozda i najcivilizovani narod na planeti, jel. Zato je gl;upo tako pricati, pardon, lupetati...

Englezi su danas civilizovaniji on Srba mnogo. ali to ne cudi, kada pogledas kako su ima navijaci mirni ki bubice.

ratovi ne prestaju od kako postoji pisana istorija..primetio sam da ti je nivo kulture jako nizak,da koristish puno uvredljivih izraza.i da nemas ideju o cemu pricas...mozda bi trebali ti tvoji da te poshalju malo u taj divni zapadni svet,da vidis pravo lice zapadnjaka,da vidis sistem kako melje..i sta mi hocemo da kopiramo..

Fuj Englezi, to je odvratan narod, najgadniji i najprostiji narod u Evropi.
Evo tipicnih Engleza:

0,1020,895014,00.jpg

Secam se pre 2 godine kada je bio Egzit jedan tavav Engleski gremlin, beo, bubuljicav, riidjokos, odvratan i nadrogiran, naduvan, alkoholisan prilazi meni nepoznatoj osobi na tvrdjavi i pita me za informaciju gde u ovom gradu on moze nesto da pojebe za pare??? E zao mi je sto ga nisam nokautirao tada. :mad:

Aha, tebi je prisao jedan koji IZGLEDA kao Englez, i ti si ga smatrao debilom.
Onda ti je taj pijani lik trazio kupleraj i ti si na osnovu toga zakljucio da su Englezi takvi.

:sad2::sad2:

A ja sam pre 2 sata video jednog "Srbina" koji MRTAV od alkohola spava ispred kioska. Ima covek jaknu sa srpskim grbom, krst oko vrata sve po propisu.......

I sad ja tebe pitam.
Ko je bolji od njih dvojice?

Back