- Poruka
- 956
Onda nemoj više da budeš hitlerov pratioc pa neće izgledati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ajde prestani da lupetas k'o maxim po diviziji. U dalekoj proslosti rat je bio normalna stvar. Cak ne ni u tako dalekoj proslosti. Ko je imao moc taj je osvajao teritorije i ubijao i silovao neretko. Vikinzi su sada mozda i najcivilizovani narod na planeti, jel. Zato je gl;upo tako pricati, pardon, lupetati...
Englezi su danas civilizovaniji on Srba mnogo. ali to ne cudi, kada pogledas kako su ima navijaci mirni ki bubice.
.primetio sam da ti je nivo kulture jako nizak,da koristish puno uvredljivih izraza.i da nemas ideju o cemu pricas....

da se i ja slozim sa tobom, ovo sam i ja primetio ...
nego malo pitanjce, jel ti to sa sobom onako pred ogledalom, ili.....![]()

shoku ademi,u chemu je vash problem?
jesam li vas uvredio nekad?![]()

meni nije smesno..trebao bi malo da poradish...pred ogledalom...![]()

Па се питам, има ли шансе да Срби икада постану Енглези, или су то само пусти снови локалних
ЕУропејаца?![]()
mozda te poslusam, a jel tebi pomoglo![]()
ja se drzim reci mog rahmetli gurua,da su drugi ljudi moje ogledalo..tako,vezbam svaki dan..al' mi nema pomoci..:rolleyes:

Fuj Englezi, to je odvratan narod, najgadniji i najprostiji narod u Evropi.
Evo tipicnih Engleza:
Bas tacno to su prosecdni Englezi kao ovih 5 ispred na toj slici.
U Novi Sad na Egzit uvek dodje hiljade Engleza, na ulici ih mozes prepoznati sa 1km razdaljine po kretenskim facama i po ciganskom ponasanju.
Secam se pre 2 godine kada je bio Egzit jedan tavav Engleski gremlin, beo, bubuljicav, riidjokos, odvratan i nadrogiran, naduvan, alkoholisan prilazi meni nepoznatoj osobi na tvrdjavi i pita me za informaciju gde u ovom gradu on moze nesto da pojebe za pare??? E zao mi je sto ga nisam nokautirao tada. :mad:

Do sad sam upoznao bar 50 Engleza i u 85% slucajeva su svi takvi kao ti sa slike.
Evo tipicnih Engleza:
![]()
Лепо наш народ каже када се неко прави блесав: НЕМОЈ ДА СЕ ПРАВИШ ЕНГЛЕЗ...