Hoće li RS nestati?

Hoće li RS biti ukinuta?

• DA

• Ne

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam Jugosloven(Srbin).

Nazalos i ja sam se jednom davno jednom izjasnio kao Jugosloven ali sam ubrzo uvideo da ta nacija ne postoji pa sada javno priznajem tu svoju gresku.

To Srbin, posto si naveo u zagradi, predpostavljam da nesmes da napises ili javno se izjasnis dok zivis u Hrvatskoj a i ovde te malo muci taj sindrom.

Samo nisi naveo da li si Srbin rimo-katolik ili pravoslavac ?

Nazalos i ja sam se jednom davno jednom izjasnio kao Jugosloven ali sam ubrzo uvideo da ta nacija ne postoji pa sada javno priznajem tu svoju gresku.

To Srbin, posto si naveo u zagradi, predpostavljam da nesmes da napises ili javno se izjasnis dok zivis u Hrvatskoj a i ovde te malo muci taj sindrom.

Samo nisi naveo da li si Srbin rimo-katolik ili pravoslavac ?

Planiram ako ovde(u Srbiji) ostane status qvo da se preselim u Hrvatsku! p.s. pravoslavac

Šta mislite?
Muslimani rađaju duplo više od Srba, Hrvati masovno nestaju iz BIH. Za 50 godina u BIH će imati 60% Bošnjaka i 25% Srba.
Ako BIH bude u EU, masovno će islamisti iz Azije i Afrike dolaziti u BIH.

Ljudima će dosaditi međuetnički sukobi i svi će oni biti srećna deca Bosne i Hercegovine, koja će BIH smatrati svojom domovinom. To će tokom vremena biti, npr ulaskom BIH u EU, a i novim generacijama nije do rata.

NECE!!!!!!:rtfm:

Šta mislite?
Muslimani rađaju duplo više od Srba, Hrvati masovno nestaju iz BIH. Za 50 godina u BIH će imati 60% Bošnjaka i 25% Srba.
Ako BIH bude u EU, masovno će islamisti iz Azije i Afrike dolaziti u BIH.

Ljudima će dosaditi međuetnički sukobi i svi će oni biti srećna deca Bosne i Hercegovine, koja će BIH smatrati svojom domovinom. To će tokom vremena biti, npr ulaskom BIH u EU, a i novim generacijama nije do rata.

Ne nego će mudžosi to malo Srba što je ostalo da pokolju,tako da će biti srećna deca BiH

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back