- Poruka
- 2.186
Ako Srbi iz RS masovno dolaze u BG da dundjerišu i vredjaju BG i pljuju dok odlaze sa šuškom onda nemoj da kriviš Hrvate i Bivše Srbe
dobro je ti Irone Lorde, ti si dokazani ustaša....poklopi se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako Srbi iz RS masovno dolaze u BG da dundjerišu i vredjaju BG i pljuju dok odlaze sa šuškom onda nemoj da kriviš Hrvate i Bivše Srbe
dobro je ti Irone Lorde, ti si dokazani ustaša....poklopi se
awww
LOLTo Bg u nicku ti stoji za Biograd na moru?![]()
LOL
Sveti Sava, Car Stefan Dusan, Knez Lazar,kosovski vitezovi, Rudjer Boskovic, Karadjordje,Knjaz Mihailo, cika Pera. Oces jos mozda?
A HA! I to je srpsko zar ne?!

Pukli !
Pa ja nisam Hrvat.
A ti ?
Ja sam Jugosloven(Srbin).
Ma jok, tisucljetno hrvatsko misto![]()
![]()
a šta to?:???::???::???:
********* znači:wink:8)
Nacional-socijalista,zapravo!
Ja sam Jugosloven(Srbin).
Nazalos i ja sam se jednom davno jednom izjasnio kao Jugosloven ali sam ubrzo uvideo da ta nacija ne postoji pa sada javno priznajem tu svoju gresku.
To Srbin, posto si naveo u zagradi, predpostavljam da nesmes da napises ili javno se izjasnis dok zivis u Hrvatskoj a i ovde te malo muci taj sindrom.
Samo nisi naveo da li si Srbin rimo-katolik ili pravoslavac ?
Sveti Sava, Car Stefan Dusan, Knez Lazar,kosovski vitezovi,
je,po bugarskom - serv![]()

ovima je svima materinji jezik bio bugarski.

ovima je svima materinji jezik bio bugarski.
Šta mislite?
Muslimani rađaju duplo više od Srba, Hrvati masovno nestaju iz BIH. Za 50 godina u BIH će imati 60% Bošnjaka i 25% Srba.
Ako BIH bude u EU, masovno će islamisti iz Azije i Afrike dolaziti u BIH.
Ljudima će dosaditi međuetnički sukobi i svi će oni biti srećna deca Bosne i Hercegovine, koja će BIH smatrati svojom domovinom. To će tokom vremena biti, npr ulaskom BIH u EU, a i novim generacijama nije do rata.

jesi li divanio sa njima pa znash?![]()
provjeri na kojem jeziku je pisano "srpsko" kulturno blago tipa dušanov zakonik.
Šta mislite?
Muslimani rađaju duplo više od Srba, Hrvati masovno nestaju iz BIH. Za 50 godina u BIH će imati 60% Bošnjaka i 25% Srba.
Ako BIH bude u EU, masovno će islamisti iz Azije i Afrike dolaziti u BIH.
Ljudima će dosaditi međuetnički sukobi i svi će oni biti srećna deca Bosne i Hercegovine, koja će BIH smatrati svojom domovinom. To će tokom vremena biti, npr ulaskom BIH u EU, a i novim generacijama nije do rata.
ajd prosvetli mene neobrazovanog bizantinca i reci mi ti..na kom jeziku..kako se zove i ko se sve sluzhio tim jezikom?