Hoće li RS nestati?

Hoće li RS biti ukinuta?

• DA

• Ne

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to mi nijedan Bugarin nije rekao iako ih poznajem :roll:

Isto i meni zagorski zvuci kao slovenacki.... odakle su se oni doselili sa kaj i cha, i kakve oni grdne veze imaju s tobom kukavnim u Hercegovini :roll:

:lol:

Pitanje za tebe:
kojim su pismom "Hrvati" (koje ti navodis) pisali nekada davno,
a to se pismo dugo odrzalo bas u Hercegovini ? :roll:

najstarije pismo koje su hrvati koristili bila je glagoljica.ali već u 8.stoljeći prihvaćena je latinica.

od kuda ste doselili u kraj zapadno od drine,i u koje vrijeme?

koliko ja znam,taj kraj su naseljavali hrvati.

Ovo si ti napisao i sam sebe demantovao da ste naseljavali te krajeve par postova ranije :

Podrijetlo imena Hrvat tumači se različito. Ima mišljenja da ono u početku nije imalo etničko, nego društveno, odnosno statusno značenje. Znanstvenici se danas slažu da ime Hrvat nije slavenskoga podrijetla, a mnogi jezikoslovci smatraju da je staroiranskoga postanka.Car Konstantin Porf. tumačio je ime Hrvati kao one"koji imaju mnogu zemlju"Najstariji dosad poznati spomen hrvatskoga imena javlja se u zapisima mitansko-huritskoga kralja Tušrate (1420.-1400.pr.Kr), koji sebe naziva "veliki kralj, kralj od Mitanije", a svoju državu Huravat Ehillaku - Hrvatsko Kraljevstvo.

Imam utisak da si se izgubio u vremenu i prostoru.

Prostor si uzurpirao a moje vreme trosis ni na sta kao sto je i tvoja Velika Hrvarska.

I onda će te da dobijete po pičqi.
Mile ronhil je svjestan da taj korak nikad ne smije napravit' ali voli da gundja o tome jer narod u RS to voli da sluša.
Brane šanse da se osamostalite i pripojite Srbiji su ravne šansama da od nas dobijete Sutorinu...
Nažalost o tome ne odlučujemo ni ti ni ja već sestre jEvropa i USA a ti znaš kakva je reputacija Srba u svijetu i znaš koliko bi vas država priznalo... Sve ti to znaš no se praviš malo lood zar ne.

crnogorac bjezi da te ja ne bi protjerao!

пусти ти малог провокатора који се кобојаги разуме у међународно право

-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
stop teroru
stopterorupo4.jpg

Kleine expert! xi xi ha ha

P. S. Nije u 8. veku prihvacena latinica skoro nigde to su te gadno slagali ili si neobrazovan.... ma i ja gubim vreme s budalom........... :roll:

hrvatski najstariji sačuvani kodeks predstavlja Splitski evanđelistar, vjerojatno s kraja VIII. ili početka IX. stoljeća, pisan na pergameni vrlo dobre kvalitete.pisan je latiničnim pismom.

bojim se da olako baratate izrazima "budala" i slično:)

obično se to vrati duplo:)

RS se nikada nece ukinuti,jer bez RS srpski narod u Bosni doziveo bi sudbbinu bosanskih Hrvata a
Evropa nikada nece prihvatiti islamsku dzamahirjiu u srcu kontinenta,zato ga "Boshnjaci" na duze staze pushe big tajm.I kada trenutak dodje treba ga iskoristiti da se pochiste g.ovna.
Na sretju dotle ce muslimani vec ischistiti Bosnu od Hrvata,tako da pola posla manje.:)

Repuliku Srpsku treba ukinuti! To kazem kao Srbin i pod punom odgovornoscu.

da je legitimna,bila bi međunarodno priznata.

na vašu žalost,rs je jednako kao što je bila i rsk u republici hrvatskoj,jedna zločinačka tvorevina koja nema niti će ikada imati legitimitet.a sudbina rs bit će kao šro je bila sudbina rsk.

sve ono što je nastalo na zločinu mora biti poništeno.

slažem se...
znači Hrvatska će biti uskoro UKINUTA:wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back