Hoće li RS nestati?

Hoće li RS biti ukinuta?

• DA

• Ne

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mnogi su dolazili i odlazili,a hrvatska opstajala.od svih osvajača koji su pokušali uništiti hrvatsku samobitnost,najgori ste bili vi.to se mora priznati.

hrvatski sabor,kao zakonodvno tijelo hrvatskog naroda postojao je od samog osnutka hrvatske države i u kontinuitetu se sastajao sve do ulaska u kraljevinu jugoslaviju.ulaskom u kraljevinu jugoslaviju,rad sabora bio je zabranjen i sveden na folklornu razinu.

Zalite se Franji(Josifu).:super:

na Vašu žalost,srbi su FANTOMSKI "narod",nastao tek od prije 600-700.godina.

sudeći po vašoj književnosti i jeziku,potičete (kao i makedonci) od BUGARA.

preporučam da uzmete vaše povijesne dokumente,poglavito "dušanov zakonik",pisan originalnim srpskim jezikom,i da ga uporedite sa bugarskim.

Milos Voinovic(mlado Bugarce) ,pa sta!! Komnen Arsen, pa sta!! Stefan Dusan ,pa sta!!! Hristo Stoickov ne razumem?!

Kad malo bolje razmislim teorija da ste možda potomci Džingis kana i ima opipljive dokaze.
Zašto bi ste onda čamili 1000 godina pod Ugarskom.
Krv nije voda.

A možda ste i iz Irana.

U svakom slučaju neki nomadi jeste, samo pitanje je koji,kakvi i koliki.

A to da vam je sabor jedan običan folklorni ansambl to si ti rekao a ne ja.
Ja mogu da te samo podržim i da ti potvrdim da je ispravno to tvoje iskreno zapažanje.

ps. dajem ti predlog da se potrudiš pa da od folklorista ne postanete cirkuzanti jer tu je sasvim mala razlika.

Imamo mi u Srbiji cirkus, dont worry!

Šta mislite?
Muslimani rađaju duplo više od Srba, Hrvati masovno nestaju iz BIH. Za 50 godina u BIH će imati 60% Bošnjaka i 25% Srba.
Ako BIH bude u EU, masovno će islamisti iz Azije i Afrike dolaziti u BIH.

Ljudima će dosaditi međuetnički sukobi i svi će oni biti srećna deca Bosne i Hercegovine, koja će BIH smatrati svojom domovinom. To će tokom vremena biti, npr ulaskom BIH u EU, a i novim generacijama nije do rata.

Ako Srbi iz RS masovno dolaze u BG da dundjerišu i vredjaju BG i pljuju dok odlaze sa šuškom onda nemoj da kriviš Hrvate i Bivše Srbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back