Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma da, evo vec vadim kozne tange iz ormana...

E sad ozbiljno - za prosli rodj drugarice mi kupile muske tange, i molile me da ih obucem na exkurziji...
Mislim pre bih skocio sa mosta nego TO obukao...

E sad se setih ako nekome trebaju dajem ih povoljno! Nekoriscene su :lol: :lol: :P

UrosWasHere:

E sad ozbiljno - za prosli rodj drugarice mi kupile muske tange, i molile me da ih obucem na exkurziji...

E sad se setih ako nekome trebaju dajem ih povoljno! Nekoriscene su :lol: :lol: :P

Pa sto nisi to ucinio svojim drugaricama....da im ulepsas ekskurziju :lol: :lol: :lol:
ko da na treningu nosis vece...

UrosWasHere:

Taman ih sad isprobash za gey paradu...
:lol: :lol: :lol: :lol:

kao prvo,nemam nista protiv pedera i lezbejki,to je njihovo pravo i to im niko ne moze oduzeti...
a sad,kada bi saznala...ko zna,mozda bi se i dalje ponasala isto kao pre prema njoj/nemu a mozda bi se i osecala cudno u njenom/njegovom prisustvu...

:roll:

Naravno da ne bi bilo isto. I neke druge stvari kad bi saznao o drugu/durgarici, mogle bi da promene odnos. Ali, ipak, ako je ona ostala ista, onda ok. Ja sam je zavolela zbog nje i to nishta ne moze da promeni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back