Meni daj i drugarice i tangu....pa da ih nateram da one probaju.UrosWasHere:Mogu da ih dam tebi da ih ti usrecis. Oces? :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni daj i drugarice i tangu....pa da ih nateram da one probaju.UrosWasHere:Mogu da ih dam tebi da ih ti usrecis. Oces? :wink:
JaH_G|rL:Hmmm...evo i ja da odgovorim na sopstvenu temuNisam tachno sigurna kako bih se ponasala u takvoj situaciji,jer se nisam nikad nasla u njoj.Ali, predpostavljam,donekle sam i uverena da ne bih prekinula kontakt sa tom osobom...pokusala bih da joj/mu pomognem,ako ne...onda da je/ga prihvatim onakvog kakav je...ni oni ne biraju da budu takvi...!!!
U svakom slucaju...on/ona bi imao/la moju podrsku i pomoc! :wink:
UrosWasHere:
prvo ti je malo bljak, onda okej, pa onda kolac...mancini_kvari_inter:pa...??? sta ako je gej???? mislim,jeste malo BLJAk ali ako ti je OK drug/drugarica KAKVE VEZE IMA????!!! ja to tako gledam...
a inace - ja bi njih sve na kolac....
osim ako mi nije bas ono STRAVA friend...
ma na kolac,to je boles'.....
Keeper:ajde reci reci, chekam te :wink:
mene ne mrzi da se ponavljam, jer jedino tako takvima poput tebe ulazi u glavu![]()
Pazi ti ovo...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Keeper:a onda cjemo mu dovesti malo zhenu da ga ishamara. ako ona necje onda cju ih razvesti a urosha udati za shinodu or samting :?
Thnx veri much!Tina:Ne, ne diraj ti Shinodu...
Ovo bih jos mogao nazvati i pohvalom!!!Kepeer:necje se shinoda naljutiti, nije on tolki ***** ko urosh da se cima oko mojih prozivki.
Keeper:a onda cjemo mu dovesti malo zhenu da ga ishamara. ako ona necje onda cju ih razvesti a urosha udati za shinodu or samting :?
haha,al si im dosolio,alal ti plajwaz!UrosWasHere:Na platou je stajao grafit "Gay is ok"
A onda je neko istom bojom napisao i ispalo je "Dead Gay is ok"![]()
![]()
![]()