Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Master_Chief:
kalliope:
gEtE:
Da je drugarica bilo bi mi ok,posto vec znam neke lezbuse.Ma ima riba koje to smatraju samo novim iskustvom.Ali derpe nikako
To mi je bolesno, realno treba istrebiti :twisted:

a koja je razlika izmedju devojke, i decka koji vole isti pol? :roll: stvarno gluposti.
Ima razlike i gotovo...ima gEtE pravo,pedere treba istrebiti...po kratkom postupku

Ovo je izaslo iz tvojih usta????????????????????
Ne verujem Master...

Postaje sve zanimljivije... :roll: Ovde je pitanje o homosexualizmu. To je rasprostranjeno i kod momaka i devojaka, i kad neko kaze da ne voli homosexualce, kako moze da kaze da su mu ok lezbejke? :roll: Ili ti je to bzvz ili ok... Nema tu hocu necu... :P

wild_child:
Master_Chief:
kalliope:
gEtE:
Da je drugarica bilo bi mi ok,posto vec znam neke lezbuse.Ma ima riba koje to smatraju samo novim iskustvom.Ali derpe nikako

a koja je razlika izmedju devojke, i decka koji vole isti pol? :roll: stvarno gluposti.
Ima razlike i gotovo...ima gEtE pravo,pedere treba istrebiti...po kratkom postupku

Ne verujem Master...
¨Smucila mi se ova tema...

wild_child:
Master_Chief:
kalliope:
gEtE:

Ne verujem Master...

me too. koooja je raaaazlikaaaa?

Ma sve je sto sr*nje...
Lepo je to cika Hitler hteo da sredi ali ebi ga, nije poziveo duze, samo sto je one jevreje maltretirao to mu je bila jedina mana, al da je malo duze poziveo eeeeeeeeeeeeeee ne bi nam oni(******, ne jevreji) danas zagorcavali zivot... :lol: :lol: :lol:

meni niko ne zagorchava, sama sam kriva ako to dopustim... u ostalom svako ima pravo na svoju sexualnu orjentaciju... PRAVO...gde se prada izgubila?
ostli su samo njeni isterivachi...kojima se sve to na kraju obije u glavu... :wink:

Stvarno je ova tema pocela da se vrti u krug, svi su rekli sve sto imaju, neki ih mrze, neki ih vole, neke boli uvo za njih, nekima je svejedno... I tema je pocela malo da zamara sa istim pricama na svakih 10-15 strana...

I sad cu ja opet da kazem: "Ma mrzim ih, sve to treba istrebiti,za glavu skratiti, da nam ne truje decu!" i onda ce jos troje ljudi da me podrzi, pa ce da se javi jos troje koje ce da kazu: "Pa ti si lud, svako ima pravo da svoj zivot zivi kako hoce!", pa cu onda ja da kazem.... svasta... i tako u nedogled...

...dok ne nestane pedera ili dok svi ne postanemo ******... :lol: :lol:

UrosWasHere:
Ja mislim da mi to nikada nece biti jasno, to moja glava nikada nece moci da shvati... Pa zar pored toliko lepih devojaka on mora da trazi nekog lika kome ce da...
Ja i da sam zensko opet bi voleo zene :lol:

Sha se onda bunish kada vidish dve gey drugarice zajedno? :lol: :lol: :lol:
Dobro neki se ne bune...neki se samo josh vishe popale(:

Sorry da se razumemo(ako se ovaj post odnosio na mene) ja nisam ni trazio da tema bude zakljucana, pa i ja sam najvise i pisao u poslednjih 15-ak strana na njoj, vec sam rekao da je glupo da se samo vrtimo u krug vec ako neko ima nesto novo da kaze nek kaze, pa da to prokomentarisemo, ok?

XeNiA_nS:
UrosWasHere:
Ja mislim da mi to nikada nece biti jasno, to moja glava nikada nece moci da shvati... Pa zar pored toliko lepih devojaka on mora da trazi nekog lika kome ce da...

Hmmm... pa nemam dve gay drugarice to je problem :lol: , ili imam a ne znam da ih imam...
Ali kada bi za ortaka saznao da je gay, taj mi vise ne bi bio ortak... Nekome to zvuci primitivno i glupo ali tako je ....

UrosWasHere:
Sorry da se razumemo(ako se ovaj post odnosio na mene) ja nisam ni trazio da tema bude zakljucana, pa i ja sam najvise i pisao u poslednjih 15-ak strana na njoj, vec sam rekao da je glupo da se samo vrtimo u krug vec ako neko ima nesto novo da kaze nek kaze, pa da to prokomentarisemo, ok?

Odnosio se na sve... ;)

Posto vidim da kukate za lockom...
Naravno,tu si u pravu,ali ako nema sta novo da se kaze,jednostavno ne postujte i ode tema... ;)

UrosWasHere:
XeNiA_nS:
UrosWasHere:

Hmmm... pa nemam dve gay drugarice to je problem :lol: , ili imam a ne znam da ih imam...
Ali kada bi za ortaka saznao da je gay, taj mi vise ne bi bio ortak... Nekome to zvuci primitivno i glupo ali tako je ....

khm...dvosmisleno(;
Pobegao bi ako bi primetio da gajish simpatije prema njemu...verovatno...otkud znam...leba mu... (:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back