HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
guitarrr_babe:
Nije odvratan :( :( :( Sad si me rasplakao! Izvini se!!!

Bas je muzika za devojcice, zar ne? I sto vam smeta muzika za devojcice?

... vidi je sto cmizdri :lol: ...
hehehe. ma meni ne smeta muzika za devojchice samo da su devojchice srecne ... 8)

nobody:
.MEAN MACHINE.:
Evo imam ja jedno pitanje
Po cemu je HIM metal bend? :?: :?: :?:
Pa valjda po instrumentima... A da ovaj ne peva bili bi metal
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: hotju nove smajlije!!! ovi su me smorili!!!
gde svi vi nabavljate one cool :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nisam ja kriva shto nisam dobar haker,heker,ili tako neshto!!! :cry: :cry:

child in time:
nobody:
.MEAN MACHINE.:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: hotju nove smajlije!!! ovi su me smorili!!!
gde svi vi nabavljate one cool :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nisam ja kriva shto nisam dobar haker,heker,ili tako neshto!!! :cry: :cry:

http://www.sofrayt.com/getsmile/index.html
izvoli :wink:

Keeper:
child in time:
nobody:
.MEAN MACHINE.:
I josh jednom 19-godishnji keeper je spasio svet!! ta-ta,tararararara!!!
zahvaljujem!!

child in time:
Keeper:
child in time:
nobody:
.MEAN MACHINE.:
I josh jednom 19-godishnji keeper je spasio svet!! ta-ta,tararararara!!!
zahvaljujem!!

... svoje misice uvek stavljam na uslugu :wink:

Hey MEAN MACHINE a po cemu si ti MEAN MACHINE? Zato sto si Mean ili zato sto si Machine? Nemozes nista lose da kazes za HIM jer sama cinjenica da mogu da napune bilo koju Evropsku halu govori sama za sebe. Da li su metal ili ne? Zar je bitno? Zasto sve grupe moraju da se identifikuju sa necim? Mozda su HIM pioniri nekog novog pravca! Sto se tice toga sto mislis da su pozeri i foliranti, procitaj knjigu Gone With The Sin i tamo ces naci sve odgovore na sve njihove postupke i razmisljanja. Ako ti se nesvidja muzika jednostavno je nemoj slusati i nemoj pokusavati da razumes kako se to nekome svidja jer o ukusima zaaaaistaaa ne treba diskutovati. Ja naprimer nevolim ni techno, ni narodnjake ali postujem, i nepljujem jer znam da ima ljudi koji uzivaju u tome. Ovo ti lepo kazem jer sam ja kada sam bio klinac isto tako razmisljao i pljuvao sve ali sam posle skontao da treba ziveti i pustiti druge da zive. Sve najbo
:wink: :wink:
Z

ma tako me burazer zove :D
a sto se tice HIM-a kao sto sam vec rekao oni imaju odredjenu ciljnu grupu slusalaca a to su devojcice od 14-17godina koje se tripuju da su satanistkinje i koje se loze na Villeov izgled [znaci deca koja nemaju izgradjen muzicki ukus](to je 95% njihovih slusalaca) a ostalo su gayevi koji se takodje loze na Villea [i koji su mahom mljadji od 18].Slazem se da o ukusima ne treba raspravljati ali ovo su CINJENICE... 8)

Nemozes da me ubedis da je tako! Bio sam na dva koncerta HIM i tacno je da ima napaljenih tinejdzerki ali u prva dva tro reda a ostalo je sasvim normalna masa kao na svakom drugom koncertu! Ja slusam HIM vec dosta vremena i znam jaaako puno i momaka i devojaka koji slusaju HIM i nisu ni napaljene klinke ni GAYevi! Zasto prave bas takvu muziku kakvu prave, to mozes shvatiti jedino ako procitas Gone! I nemoj molim te da nastavljas diskusiju kada stvarno nista neznas o HIM!

Mislim da je besmisleno da se bilo sta dalje raspravljam sa tobom jer si jako tvrdoglav i ponasas se kao da imas ulare i da vidis samo pravo. Ako se u nesto ne razumes a o tome hoces da raspravljas onda lepo sedi nauci nesto o tome i onda se raspravljaj!! Ja o HIM znam sve sto se moze znati! Imam sve CDove, i sve Limited Edition Singlove i veliki deo knjige! Hteo sam sa tobom ozbiljno da popricam i da ti ukazem na neke stvari koje neznas ali sa tobom ne vredi jer si nezreo. Od sad pa nadalje mozes da lupas koliko god hoces ja ti neodgovaram jer nisi vredan toga. Mogu da ti kazem o HIM sve sto te interesuje, stoga pitaj ako neznas i rado cu ti sve reci! Samo nemoj da lupetas!!

L

ej, vas dvojica, poslusajte ovo:

"dva su jarca vrlo prosta, posla preko uskog mosta ..... JEDAN S JEDNE STRANE, DRUGI S DRUGE STRANE ....."

jel' se secate?
jel' znate da nastavite?

jel' se prepoznajete u pesmici? :twisted:

L:
tacno tako Keeaper stoga se ja povlacim!

ti imas plus zbog toga :wink:
a mean machine veliki minus, zaista se nezrelo ponasa ... ne bih da ulazim u to dal' je zreo il nezreo al se raspravlja tako da kad nema sta da kaze pametno onda ponavlja i zivcira ..... :?

Back