HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Keeper:
ajd' sad bre ...
pa ne verujem da bi kortni volela da s njom postupamo kao da je ne znam sta s njom .....

ako aludiras na mene obratio si se pogresnoj osobi. Sama je rekla da mora da miruje i ?? Cini mi se da niko ne postupa prema njoj lose, ne znam sta si ti "izvukao" iz mog komentara

Bruce Dickinson:
:arrow: imaju lepe pesme mnogo su tuzne ali ne mogu da slusam onog ikompleksiranor pedera od valoa.Voleo sam grupu dok nisam saznao da je operisao usne i kukove kako bi vise izgleda kao zensko. :? :? :? :?
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: nista gluplje nisam skoro cula...

die_happy:
Keeper:
ajd' sad bre ...
pa ne verujem da bi kortni volela da s njom postupamo kao da je ne znam sta s njom .....

ako aludiras na mene obratio si se pogresnoj osobi. Sama je rekla da mora da miruje i ?? Cini mi se da niko ne postupa prema njoj lose, ne znam sta si ti "izvukao" iz mog komentara

ako je rekla da mora da miruje ne znaci da moramo svi prema njoj da se ponasamo ko da je nedajboze imala infarkt i tako nesto ... a ti napade mortishuuu sto se zeza sa njom. ma nije ni bitno, batali, nista strasno :wink:

Keeper:
die_happy:
Keeper:
ajd' sad bre ...

ako je rekla da mora da miruje ne znaci da moramo svi prema njoj da se ponasamo ko da je nedajboze imala infarkt i tako nesto ... a ti napade mortishuuu sto se zeza sa njom. ma nije ni bitno, batali, nista strasno :wink:

Ja napade mortishu??? heheheh....Ne, ja nikoga ne vredjam ni ne napadam, jer zasto bih? Pogresno si me shvatio. A inace, Courtney je poslednja osoba koju bih necim uvredila, iz prostog razloga sto smatram da je najiskrenija ovde. Za mortishu vazi isto.
Hvala na razumevanju

Stoorbak, ti se ne racunas! :*

die_happy:
Keeper:
die_happy:
Keeper:
ajd' sad bre ...

Ja napade mortishu??? heheheh....Ne, ja nikoga ne vredjam ni ne napadam, jer zasto bih? Pogresno si me shvatio. A inace, Courtney je poslednja osoba koju bih necim uvredila, iz prostog razloga sto smatram da je najiskrenija ovde. Za mortishu vazi isto.
Hvala na razumevanju

Stoorbak, ti se ne racunas! :*
Oooooooooo,hvala ti... :D :oops: Stvarno ste divni :D Inace,za otprilike mesec dana cu smeti da izadjem!!!!!!!!! :D Onda cemo opet da pravimo FORUMSLAVLJE :D

guitarrr_babe:
Ville je najdivnije stvorenje na planeti! Ko kaze suprotno, izazivam ga na dvoboj!!!
A ja mislio da ti imas ukusa...
razlozi zbog koga ne volim HIM :
1.pevac je odvratan (fizicki) i sto je vaznije odvratno peva
2.nisu neki muzicari ni textopisci
3.Love Metal? daj bre osvestite se...to je muzika za napaljene tinejdzerke koje 3puju da su satanistkinje i gayeve koji se pale na Ville-a Gaya

Back