+SpookyGirl+
Veoma poznat
- Poruka
- 11.387
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+SpookyGirl+:Ja obozhavam skoro sve pesme, a Villea volim josh vise, jer je predivno otpevao Enjoy the Silence, pesmu koju ja najvishe volim!!...
Ne znam zashto svi misle da je Ville gay, kada ce se sledece godine vencati svojom Jonnom![]()
i mene zanima ista stvar...???:HEJ SVI VI KOJI ZNATE NA KOJI NACIN SE MOZE NABAVITI KNJIGA ''SYNINN VIEMAA'' ILI U PREVODU ''GONE WITH THE SIN'' NEKA ME OBAVESTE. TAKODJE ME INTERESUJU I BILO KOJE STVARI VEZANE ZA HIM. UNAPRED SE ZAHVALJUJEM...
Fency_Killer:Poison Girl ima odlican text...mnogi misle da pesma govori o mrznji prema nekoj devojci,ali ustvari ima mnogo dublje znacenje...
Wicked game je jedina prerada koja je bolja od samog originala...imam je u vise verzija...
Razorblade Kiss je moja omiljena,ako ne i najbolja pesma koju je HIM ikada stvorio...preporucujem ti da je odslusas...
mozda ti se i dopadne,ko zna...![]()
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:odslusala sam je i slusala odavno..nekad mi se mnogo dopadala..vise ne..
sta mislis o novom himovom albumu?
+SpookyGirl+:Ja obozhavam skoro sve pesme, a Villea volim josh vise, jer je predivno otpevao Enjoy the Silence, pesmu koju ja najvishe volim!!...
Ne znam zashto svi misle da je Ville gay, kada ce se sledece godine vencati svojom Jonnom![]()
Sentimentalna budala:Pa kad pogledas Jonnu stvarno ti dodje da pomislis da sa njime nesto nije u redu.

Ma, uzivaj brate!!.... Bijelo Dugme je zakon.......-TiFA-:E raja ajd malo o domacinstvu!! Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj recte mi majke mi ko se jos lozi na Him-a?
SVE zivo i ne zivo strano slusam ali him je out zauvek.Bar kod mene!!!
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:a bubnjar iz hima slusa marduk..nosi cesto njihovu majicu..
smesan lik,pazi sviras u himu i slusas marduk..![]()
*ja sam tajni obozavalac satane :wink: *-TiFA-:Kad toliko znas o Him-u reci mi nesto: Cuo sam da je clan jedne sekte i da zivi bizarnijim zivotom nego M.Manson samo sto se on to ne eksponira javno.najgori su oni tajni obožavaoci satane!!!
-TiFA-:Kad toliko znas o Him-u reci mi nesto: Cuo sam da je clan jedne sekte i da zivi bizarnijim zivotom nego M.Manson samo sto se on to ne eksponira javno.najgori su oni tajni obožavaoci satane!!!