HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa mean machine je davno ucutao...po cemu je sad nezreo? :twisted:

u svakom slucaju HIM ispada jako kontroverzan bend...Zato sto je Valo sladak pa svi misle da samo zato imaju prodju...(vecini devojaka je Ville simpa i to glasno iskazuju :P pa ga momci zato ne gotive)

ali najvise od svega me nervira kad neko kaze HIM je derpe i slicno...hej, Ville nije HIM, HIM nije jedan covek, vec grupa... *ignorants!*

Ne znam samo zasto nisu ostali u GLS666 stilu ili ajde RR... :?

HEJ SVI VI KOJI ZNATE NA KOJI NACIN SE MOZE NABAVITI KNJIGA ''SYNINN VIEMAA'' ILI U PREVODU ''GONE WITH THE SIN'' NEKA ME OBAVESTE. TAKODJE ME INTERESUJU I BILO KOJE STVARI VEZANE ZA HIM. UNAPRED SE ZAHVALJUJEM...

.MEAN MACHINE.:
ma vazno je da si ti najpametniji :D
ma daj bre...likovi sve to rade zbog para...
a pogledaj malo bolje kod nas ko sve slusa him...
Ja slusam HIM! Da sam napaljena tinejdjerka,jesam,al me najiskrenije boli kur-ac,jer mi je bas lepo! HIM je oznacio jedan prelepi period mog zivota i to je moja omiljena grupa. Uostalom,to sam vec napisala na nekoj prosloj strani,tako da...

Courtney:
.MEAN MACHINE.:
Ja slusam HIM! Da sam napaljena tinejdjerka,jesam,al me najiskrenije boli kur-ac,jer mi je bas lepo! HIM je oznacio jedan prelepi period mog zivota i to je moja omiljena grupa. Uostalom,to sam vec napisala na nekoj prosloj strani,tako da...

:shock: :shock: :shock:
what the f.u.c.k. ???

Courtney, mislim da moramo da resimo pitanje tvog pola ..... :lol:

Keeper:
Courtney:
.MEAN MACHINE.:

:shock: :shock: :shock:
what the f.u.c.k. ???

Courtney, mislim da moramo da resimo pitanje tvog pola ..... :lol:
Sto? Ovako je bas zabavno... :twisted:

obozavam ih i nije me sramota kao sto neko rece i ne verujem da zezaju sa tim six six six in my heart oni su najbolji super su narocito prvi diskovi

Vlacko:
Ja mislim da je HIM odlican bend, i da je zbog Villae bolji nego sto jeste... Svidja mi se njegov, stil, mislim ne oblaci se on tako bezveze, tek da se uvuce nekom, ima svoj fazon, i mislim da mu je album Razorblade Romance najbolji... 8)
ej ako imas nesto protiv pedera onda nisi ni trebao da se ukljucis u ovu temu jel znas :twisted:

himicka:
Vlacko:
Ja mislim da je HIM odlican bend, i da je zbog Villae bolji nego sto jeste... Svidja mi se njegov, stil, mislim ne oblaci se on tako bezveze, tek da se uvuce nekom, ima svoj fazon, i mislim da mu je album Razorblade Romance najbolji... 8)
ej ako imas nesto protiv pedera onda nisi ni trebao da se ukljucis u ovu temu jel znas :twisted:
nisam htela tebi nego onim seljacima sa predrasudama :D

himicka:
himicka:
Vlacko:
nisam htela tebi nego onim seljacima sa predrasudama :D

... pitanje je dal' su to predrasude ili mozda realno misljenje :wink:

Ja nisam video da iko ovde (na ovoj temi) ima predrasude o pederima.Ovo je forum namenjen muzici pa cemo se potruditi da tako i ostane...
Ako je ovo sa predrasudama bilo upuceno meni (a nadam se da nije) prelistaj malo temu pa procitaj zasto se meni ne svidja him.Treba postovati tudje misljenje...

Evo jos jedne 'malo' starije teme...
Da li postoji neko ko nije cuo za ove megapopularne fince??
Sta mislite o njima i njihovoj muzici?

large-msg-113465602887-2.jpg

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
ehh..poison girl..
i uvek sam mnogo volela wicked game,posto ju je him stvarno super preradio..
koje su tebi najbolje od hima?

Poison Girl ima odlican text...mnogi misle da pesma govori o mrznji prema nekoj devojci,ali ustvari ima mnogo dublje znacenje...
Wicked game je jedina prerada koja je bolja od samog originala...imam je u vise verzija...
Razorblade Kiss je moja omiljena,ako ne i najbolja pesma koju je HIM ikada stvorio...preporucujem ti da je odslusas...
mozda ti se i dopadne,ko zna...:)

Back