Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wau........ :-Dkomar87:Previše ih ribe vole, pa smo ljubomorni![]()
milenamhjlvc:Hajde neko da mi objasni (a da pri tome navede adekvatne cinjenice) u koji bi to muzicki zanr mogao da se svrsta HIM ako ne u metal? Sta je osnovna karakteristika melal zvuka?
djawolica:....zashto bih pobogu merili HIM i Rasmus....lauri ima glas k'o da je na WC sholji
...i Rasmus je sav odvratan......
a i laurijevo zavijanje
"she is the one that i adore" (Bittersweet)...je ochajno :x:x:x:x:x:x
Maili Irmeli Bjorklund:"Pogledali su se ispod ishchupanih pa ponovo iscrtanih obrva... Villeove krvavocrvenim karminom namazane usne su se ovlazhile pri pomisli na Laurijevu kozhu... Meku, bijelu i njegovanu... Odluchno pridje Lauriju i jednim gracioznim pokretom upravo manikirane ruke, na kojoj su se ocrtavali tragovi zhileta, skide prepariranu vranu sa Laurijeve glave, uze ga za ruku i odvede u svoju postelju u obliku srcograma... U kojoj su, samo nekoliko minuta kasnije, mijeshali znoj, karmin i puder..."
Shalim se.
Da, HIM je bolji... Ali zato shto teshko da postoji gori bend od Raspussy-a.
nemoj da se vadis+SpookyGirl+:![]()
![]()
genijalno
![]()
ja HIM više ni ne slušam....narezala sam ono što imam od njih na dvd, i obrisala s kompa.... zauzima previše mesta....koje mi je potrebno za bolju muziku...
oh ne, otkrio si moju mračnu tajnu....neeeeebufla:nemoj da se vadis
uvece kada svi spavaju i kada mislis da niko nemoze da te cuje
pustas HIM, priznaj![]()
![]()