HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
HIM nije metal, HIM spada u rok... Mada, ne znam zasto ga vecina ubraja u "Love Metal" (koji ne znam od kad postoji)... Kakve veze metalci uopste trebaju da imaju sa HIM-om? Mislim, metalci trebaju da slusaju-METAL. HIM niJE metal, to je SRANJE. Pola pesama je prepevano, a druga polovina je ocajna... Mozda lik i izgleda dobro, ali onda je trebao da ode za glumca, a ne za pevaca...

Lame_du_guerrier:
HIM nije metal, HIM spada u rok... Mada, ne znam zasto ga vecina ubraja u "Love Metal" (koji ne znam od kad postoji)... Kakve veze metalci uopste trebaju da imaju sa HIM-om? Mislim, metalci trebaju da slusaju-METAL. HIM niJE metal, to je SRANJE. Pola pesama je prepevano, a druga polovina je ocajna... Mozda lik i izgleda dobro, ali onda je trebao da ode za glumca, a ne za pevaca...
ooo pa di si nam ti.... ti ono beše volEš Roberta Džordana? :mrgreen:

saki8050:
uf ti mi znash :neutral:...idi bre slushaj awril....

ne pali se...sta je bre koj ***** metal u njihovim pesmama...meni to vise lici na rock ne an metal...
nemozes da budes metal samo ako ti album nosi nazim Love Metal
mislim....stvarno...
ja ih ne mrzim...nisu losi ali meni uopste ne lici na tu vrstu...
uporedi ih sa slipknotom ....
SK-ove pesme se drasticno razlikuju od HIMovih

Lame_du_guerrier:
HIM nije metal, HIM spada u rok
Lame_du_guerrier:
... Mada, ne znam zasto ga vecina ubraja u "Love Metal" (koji ne znam od kad postoji)... Kakve veze metalci uopste trebaju da imaju sa HIM-om? Mislim, metalci trebaju da slusaju-METAL. HIM niJE metal, to je SRANJE. Pola pesama je prepevano, a druga polovina je ocajna... Mozda lik i izgleda dobro, ali onda je trebao da ode za glumca, a ne za pevaca...

pa naravno...

Back