HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zato sto su komercijala i pevaju o najkomercijalnijim stvarima na svetu. Smrt i ljubav jesu stvari koje pokrecu i unistavaju svet, ali moze to i malo manje bljutavo da zvuci.....

milenamhjlvc:
Hajde neko da mi objasni (a da pri tome navede adekvatne cinjenice) u koji bi to muzicki zanr mogao da se svrsta HIM ako ne u metal? Sta je osnovna karakteristika melal zvuka?

Ummm, lupanje šerpom u šerpu... Dobiješ čist metal zvuk... Možeš i varjačom ili kašikom, kako god hoćeš...

Zato sto su KATASTROFA!!! Ja slusam rock i ne kapiram kako bilo ko, ako slusa i najblazi rock moze da voli HIM... Jednostavno nemaju veze sa metalom, kao ni ona glupava grupa The Rasmus. Ne volim tu novokomponovanu metal i rock muziku koja je sama obrada pop muzike.......... Cast izuzecima!

:lol:....zashto bih pobogu merili HIM i Rasmus....lauri ima glas k'o da je na WC sholji :lol:...i Rasmus je sav odvratan......
a i laurijevo zavijanje
"she is the one that i adore" (Bittersweet)...je ochajno :x:x:x:x:x:x

"Pogledali su se ispod ishchupanih pa ponovo iscrtanih obrva... Villeove krvavocrvenim karminom namazane usne su se ovlazhile pri pomisli na Laurijevu kozhu... Meku, bijelu i njegovanu... Odluchno pridje Lauriju i jednim gracioznim pokretom upravo manikirane ruke, na kojoj su se ocrtavali tragovi zhileta, skide prepariranu vranu sa Laurijeve glave, uze ga za ruku i odvede u svoju postelju u obliku srcograma... U kojoj su, samo nekoliko minuta kasnije, mijeshali znoj, karmin i puder..."

Shalim se.
Da, HIM je bolji... Ali zato shto teshko da postoji gori bend od Raspussy-a.

Zasto kazete da su "gomila"? Na Exit-U svi su gledali sam onejga i kritikovali. Ja licno mislim da j eostatak benda skroz korektan. Bubnjar je, konkretno, na Exit-u bio odlican. Da njega promene to bi bio prosecno solidan bend.

Pogledali su se ispod ishchupanih pa ponovo iscrtanih obrva... Villeove krvavocrvenim karminom namazane usne su se ovlazhile pri pomisli na Laurijevu kozhu... Meku, bijelu i njegovanu... Odluchno pridje Lauriju i jednim gracioznim pokretom upravo manikirane ruke, na kojoj su se ocrtavali tragovi zhileta, skide prepariranu vranu sa Laurijeve glave, uze ga za ruku i odvede u svoju postelju u obliku srcograma... U kojoj su, samo nekoliko minuta kasnije, mijeshali znoj, karmin i puder..."

E ovo je mnogo dobro. Svaka cast!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maili Irmeli Bjorklund:
"Pogledali su se ispod ishchupanih pa ponovo iscrtanih obrva... Villeove krvavocrvenim karminom namazane usne su se ovlazhile pri pomisli na Laurijevu kozhu... Meku, bijelu i njegovanu... Odluchno pridje Lauriju i jednim gracioznim pokretom upravo manikirane ruke, na kojoj su se ocrtavali tragovi zhileta, skide prepariranu vranu sa Laurijeve glave, uze ga za ruku i odvede u svoju postelju u obliku srcograma... U kojoj su, samo nekoliko minuta kasnije, mijeshali znoj, karmin i puder..."

Shalim se.
Da, HIM je bolji... Ali zato shto teshko da postoji gori bend od Raspussy-a.
:lol: :lol: :lol: genijalno :lol:

ja HIM više ni ne slušam....narezala sam ono što imam od njih na dvd, i obrisala s kompa.... zauzima previše mesta....koje mi je potrebno za bolju muziku...

Javljam se pod temperaturom. Samo da znate da je sa mnom sve u najboljem redu. Vucem je jos od srpske Nove godine. Bila sam na vise mesta, ali sam kod Cece bila u prvom redu. Znate kako je kada vas dijaspora zove. Krenula sam od Sidnej, Singapura, Indije, Dubaija, pa do Londona i CVikaga. Gde god ima nasih ljudi tu je i Liza da im pomogne da osete doplinu svcoje domovine. Nase majke Srbije. Videla sam se i sa Veljom. Super je bio, on je isto napred pravio stimung. Juce sam se cula sa Cecom i ona se razbolela dok me je cekala, tako da smo jedna- jedna. To je nasa fora, posto smo vrhunske jet set dame ovog drustva, pa nema veze sto ne razumete. Razlog zasto se javljam ovako izmucena i skrhana, ali opet sigurna u sebe i puna ljubavi je ova tema o jednoj od najboljih metal grupa HIM. Ko kaze da mi metalci ne volimo HIM? Obozavam HIM. to je jedna od najboljih metal grupa na svetu. Osim HIM volim , naravno, i Juzni vetar. Oduvek volim HIM, a znam da ih i svi drugi vole samo nece da kazu. Ja sam imala prilike da se upoznam sa Villeom u Kopenhagenu, a sa ostalima u Londonu. Mama mi je rekla: “Liiizo, on mi deluje kao da ne voli nasu narodnu muziku, cuvaj se!” Ja sam rekla: “Hocu, Mama” i poceli smo da se druzimo. Stvarno su super momci. Jako su slicni nama, vole nasu proju i gibanicu. Vole i jogurt Suboticke mlekare, a sir iz Sabca. Stvarno super momci. Ja njih slusam jos od 1989. godine. Da, 1989! Tada su jos bili neki nepoznati bandic koji je svirao obrade KISS- a, Depeche Modea, Danziga i mojih drugara Type O Negativea i mog velikog prijatelja Petea Steelea. Jednom su nam svirali i na skolskoj priredbi, a uciteljica je navalila na Villea, zato sto je stvarno super. Jako pristojan decko. Na nekim mestima, na kojima sam izlazila, kada bi pocinjao HIM, nastajala bi prava ludnica. Na njihovim Live nastupima, devojke im bacaju brus haltere i tange. Zato sto su super. Mislim da ce ovog leta gostovati kod mene u mom skromnom stanu u Londonu, a posle cemo svi na EXIT i Gucu, jer oni su gledali i ovo vrhunsko filmsko ostvarenje o zemlji gde se ljudi (vec pet godina) radjaju i umiru uz zvuke trube. Mislim da ce oni ove godine promovisati, jedan od najjacih pravaca u metal muzici, koji je i pokrenuo super umetnika iz BiH –a Deena, da zapocnbe sa renesansom disco ere. To je love metal. Setite se Sepulture, Slayera, Judas Priest, Anthrax, Riblje Corbe i Juznog vetra i sve ce vam biti jasno. Da svima bude jasno mi metalci obozavamo HIM! HIM RULES! 8)

Jeste, ali zahvaljujuci mom velikom prijateljstvu sa Pericom Zdravkovicem, najcuvenijim aranzerom na svetu, HIM je uspeo da pronadje svoje mesto u rock istoriji. Pera je pristao da im odradi sve aranzmane na svim do sada objavljenim alubumima, kao i onima, koje ce tek objaviti, za dzabe. Dobro ste culi. Za dzabe! Ili sto bi Finci rekli, gratis! Jer je moj veliki prijatelj. Pero hvala, I love you! 8-)

+SpookyGirl+:
:lol: :lol: :lol: genijalno :lol:

ja HIM više ni ne slušam....narezala sam ono što imam od njih na dvd, i obrisala s kompa.... zauzima previše mesta....koje mi je potrebno za bolju muziku...
nemoj da se vadis
uvece kada svi spavaju i kada mislis da niko nemoze da te cuje
pustas HIM, priznaj :lol: :lol:

Back