HIGIJENA

Ej strujo......u redu je..smiri zivce, duboko udahni i samo polako ;) Upotrebi taj nervni kuler koga preporucujes :lol: posto se ovde niko sem tebe nije iznervirao. :) Ja ti lepo odgovorih na tvoj prilicno gnevan post, bez vredjanja, ali ti koliko vidim nastavljas sa uvredama pa pitam se onda kome je onda ovde ego povredjen. :? Eto, neka ostane da ja i jos par forumasica umisljamo da si ti ikoga htela da prozoves i uvredis, ono sto si napisala je bilo cisto u edukativne svrhe. :D Nadam se da je ok sad i da si smirena. Ajd sad idi :razz: :smile:

Strujo, prepisa li taj recepAt :)
Nekako...jbg...ali čvrsto verujem da umeš da polemišeš sa stavovima a ne sa ličnostima :P Pusti sad Efendiju i to, niej to važno. Nije važno ni što smo gluMpave :D
Dakle - irigator....istine & zablude ...

e posto si sada dobra i mirna,recicu ti nesto.ja nisam napisala da ga koristim, samo sam iznela stav mog ginekologa o tome.mene sama pomisao na irigator uzasava.probala sam nije da nisam, ali sam vristeci pobegla :lol:
nekada umem sve nekada nista.moze mi se, zar ne? :p

e stvarno ste neke!
ja sam koristila dok sam zivela u italiji jer je tamo imalo da se kupi jednokratni irigator sa rastvorom u sebi (tantum rosa) i super je na kraju menstruacije kad ono nikako da se odluci da prestane ispere se irigatorom i pravac u bele pantalone ;)
a da l je zdravo ili ne ne znam al sigurno je zdravije od cigareta,preterivanja u alkoholu,jedenja slanine

o tome pricala u onom postu zbog koga se nesla neke zene-devojke uvredjene.i ja sam kupovala te u italiji,par puta...ovde su svi robusni i ne mili mi se da ih koristim.ali definitivno su s vremena na vreme korisni.

Hani, jbt, oslobodi se više tripa neprestane dijete - slanina je najgore zlo koje TEBI može da se dogodi, šta? :)
Ja bih umrla kad bih morala da se lišavam....bilo čega, hrane naročito :P Nisam taj tip.

da,i ja sam jednom pitala u apoteci a oni mi pokazase neko cudo za koje jos moram i da pravim rastvor :roll: pa sam odustala
a ni francuskinje nemaju kulturu ispiranja pa tako...

Betty:
Hani, jbt, oslobodi se više tripa neprestane dijete - slanina je najgore zlo koje TEBI može da se dogodi, šta? :)
Ja bih umrla kad bih morala da se lišavam....bilo čega, hrane naročito :P Nisam taj tip.
nisam ja na neprestanoj dijeti :p samo od kad moj muz kuva

ne, Strujo, NISI napisala da je "povremeno koristan" a da ga u stvari ne krositiš. Napisala si OVO :arrow:

Struja:
da kolika se polemika vodi oko stetnosti pampers pelena? vidim tema o tome kada ste se poslednji put napile ne jenjava.vidim prestala sam da pusim.....
znam da mom telu odgovara nacin i navika odrzavanja higijene koji primenjujem i ostajem pri tome.
zalosno je da su neka razmisljanja zastupljena u 21. veku i u urbanim sredinama kod obrazovanog sveta.
da li perete zube i koliko cesto ili odrzavate uspostavljenu ravnotezu flore i faune da se slucajno nesto ne poremeti?da li i dalje zastupate misljenje nasih prababa da nije zdravo kupati se kada imas mecu?svasta mi pada na pamet.gnusoba do gnusobe.:lol:
samo da dodam, da su mi se kockice po pitanju muskih stavova prema zenama slozile.
nedostajalo mi je malo da efendiju savrseno razumem.sada mi je sve kristalno jasno.

hanibaI77:
nisam ja na neprestanoj dijeti :p samo od kad moj muz kuva

:lol: :lol: :lol:
Moj dragi je jednom spontano izjavio: "Jao, BOJIM se da mi je ona vakcina iz vojske - prošla" :neutral:

KOJA vakcina, mili, pitah ga u toku, jelte MOG ručka :mrgreen:

"Hm...pa....ona što sam mogao SVE da jedem a da mi ne bude ništa" :lol:

jeste, ali ne vidim rec irigator tu.o njemu sam pisala u prethodnom postu prepricavajuci reci mog ginekologa.u kopiranom sam pisala o mojoj navici da koristim sapune i da intimni deo tretiram njima i spolja i unutra.kad vec zadiremo u te price.takodje, pod tim podrazumevam i redovno brijanje.dakle, mislim da ni imati dlake na tom delu nije higijenski.
:lol: queen sada je moja na izvolte?pa ne kada vec pricamo hajde da ispricamo.sloboda izrazavanja,sta sad:lol:

daj strujo, IMPLICITE si rekla da smo zatucani neinformisani babci (žalosno je da...obrazovan svet...prababe..meca...gnusobe....efendiju savrđšeno razumem). I, šta te čudi tačno? Preciziraj.
Dakle, ne moramo o TVOJOJ bibi :lol: Ajde o stavovima.8) Jel ti SAD jasno otkud takva reakcija? TO je ono što te, s vremena na vreme (iako si mi drag lik) čini zaista nesnosnom.

Back