Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
aaa....nakon 7 dana udostojila se odgovora
pali strujka sinja qqavice i crna neznalice, džaba ti sad
pali strujka sinja qqavice i crna neznalice, džaba ti sad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ima dana kad mi je kupatilo dnevni boravak.gurmanci:Šta koristite za licnu higijenu od glave do pete i zasto?
posto se ovde niko sem tebe nije iznervirao.
Ja ti lepo odgovorih na tvoj prilicno gnevan post, bez vredjanja, ali ti koliko vidim nastavljas sa uvredama pa pitam se onda kome je onda ovde ego povredjen. :? Eto, neka ostane da ja i jos par forumasica umisljamo da si ti ikoga htela da prozoves i uvredis, ono sto si napisala je bilo cisto u edukativne svrhe. 

Pusti sad Efendiju i to, niej to važno. Nije važno ni što smo gluMpave 

Nisam taj tip.nisam ja na neprestanoj dijetiBetty:Hani, jbt, oslobodi se više tripa neprestane dijete - slanina je najgore zlo koje TEBI može da se dogodi, šta?![]()
Ja bih umrla kad bih morala da se lišavam....bilo čega, hrane naročitoNisam taj tip.
samo od kad moj muz kuva
.
Struja:da kolika se polemika vodi oko stetnosti pampers pelena? vidim tema o tome kada ste se poslednji put napile ne jenjava.vidim prestala sam da pusim.....
znam da mom telu odgovara nacin i navika odrzavanja higijene koji primenjujem i ostajem pri tome.
zalosno je da su neka razmisljanja zastupljena u 21. veku i u urbanim sredinama kod obrazovanog sveta.
da li perete zube i koliko cesto ili odrzavate uspostavljenu ravnotezu flore i faune da se slucajno nesto ne poremeti?da li i dalje zastupate misljenje nasih prababa da nije zdravo kupati se kada imas mecu?svasta mi pada na pamet.gnusoba do gnusobe.
samo da dodam, da su mi se kockice po pitanju muskih stavova prema zenama slozile.
nedostajalo mi je malo da efendiju savrseno razumem.sada mi je sve kristalno jasno.
hanibaI77:nisam ja na neprestanoj dijetisamo od kad moj muz kuva

queen sada je moja na izvolte?pa ne kada vec pricamo hajde da ispricamo.sloboda izrazavanja,sta sad
Ajde o stavovima.8) Jel ti SAD jasno otkud takva reakcija? TO je ono što te, s vremena na vreme (iako si mi drag lik) čini zaista nesnosnom.