- Poruka
- 11.784
АХАМ, то већ мења ситуацију, и приступ мора бити свеобухватнији
- - - - - - - - - -
овај блејд се изгледа стварно заљубио, види како је савладао јунгову психологију за почетнике
мица(((
ne primaj se.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
АХАМ, то већ мења ситуацију, и приступ мора бити свеобухватнији
- - - - - - - - - -
овај блејд се изгледа стварно заљубио, види како је савладао јунгову психологију за почетнике
мица(((

је л ти имаш неки проблем са мном? константно
када сам ја то признала? када сам ја признала да бирам било шта?
ионако тежим синтези приземног и узвишеног, то је једино што "бирам"
ако је твој проблем што не примећујем твоје постове, реци, почећу, никакав проблем
у мом омиљеном дућану су добили црне корпе са пинк ручкама, немам ја времена да се бавим приземним.
само покушавам да укажем онима који не желе да схвате.
да те потсетим, не свађаш се против мене.
где год се окренеш само себе видиш...
само покушавам да укажем онима који не желе да схвате.
Kome to ukazuješ... bolan?
Zar ne važi i za tebe ono da 'где год се окренеш само себе видиш...' ?

Причу "Херкулес на раскрсници" написао је софист Продик а обрадио Ксенофонт. У њој Херкулесу који седи на раскрисници, не знајући којим путем да крене, прилазе две девојке. Једна се зове срећа а друга врлина.
Обе му нуде да пође њиховим путем.
Срећа му нуди ово:
А врлина ово:
Херакло у причи наравно изабира врлину ... .... Па тако не липши магарче до зелене траве.
Који бисте ви пут изабрали да можете да бирате?
Očigledno je da je generacijama ispred nas nedostajalo potpunije znanje da nam kompletnije objasne zašto je neophodno živeti od svog rada i da bez rada ne može biti ni sreće... ali ko nas sprečava da razotkrijemo taj izostavljeni deo objašnjenja i da ga ponudima dolazećim generacijama iza nas.ucili me da budem vredan,da radim i da stvaram.
a bas takvi i najebbu najvise u zivotu.(taj deo su ocigledno preskocili da objasne)

Kad sirotinja i ne bi znala da potroši pare!Да подсетим на ову тему и уводни пост који сам управо унео у блог. Чудим се како сам то пропустио раније.
Дакле. Колективна свест народа формира се одвајкада, , кроз систем обичаја, законе, религију. А све прилагођено једном циљу. Да богата елита ужива а да остали народ ради за њу.
То важи и данас. Интересантно је то како су лични дохоци формирани тек да задовољавају најосновије потребе одржања роба у животу. Док сав вишак средстава иде богатој мањини.
Капиталиста узима сав вишак а робље добија само за стан и храну, тек да преживи.
Тако је било у антици тако је и данас.

E,ala bi to bilo veselo kad bi svi imali puno para!Kad sirotinja i ne bi znala da potroši pare!![]()

Kad sirotinja i ne bi znala da potroši pare!![]()
E,ala bi to bilo veselo kad bi svi imali puno para!
Bilo bi i onih koji idu ulicom i bacaju pare uvis!
A i onakvih koji kupe 100 kila čokolade pa ne mogu da ponesu!
Obožavam Kratkoumnost-baš je zanimljiva...![]()
Дакле. Колективна свест народа формира се одвајкада, , кроз систем обичаја, законе, религију. А све прилагођено једном циљу. Да богата елита ужива а да остали народ ради за њу.
То важи и данас. Интересантно је то како су лични дохоци формирани тек да задовољавају најосновије потребе одржања роба у животу. Док сав вишак средстава иде богатој мањини.
Капиталиста узима сав вишак а робље добија само за стан и храну, тек да преживи.
Тако је било у антици тако је и данас.