- Poruka
- 11.784
u ozimane pa ti si moj znak i podznak.....sto je samo dokaz koliko horoskop nema veze s mozgom......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u ozimane pa ti si moj znak i podznak.....sto je samo dokaz koliko horoskop nema veze s mozgom......![]()

па и ја тежим породици, желим успех, а слава и моћ се подразумевју
јесам ли ја химера у подзнаку
не знам шта причашeh jos jedna moderna bajka. a slava i moc plus porodica = dve polovicnosti.
al ipak ok je probati, cisto da se ne bi zalilo za putevima kojima se moglo krenuti, i najvaznije - na vreme presloziti prioritete.

samo na to mislis.....![]()

sad znamo tvoju slabu tackicu.
- - - - - - - - - -
wibica i (g)lavic. dva u jedan.![]()

eh jos jedna moderna bajka. a slava i moc plus porodica = dve polovicnosti.
al ipak ok je probati, cisto da se ne bi zalilo za putevima kojima se moglo krenuti, i najvaznije - na vreme presloziti prioritete.
sad znamo tvoju slabu tackicu.
- - - - - - - - - -
wibica i (g)lavic. dva u jedan.![]()
da mi nesto znaci taj horoskop mozda bi bila slaba tachka ovako...corak......![]()

па признала је већ да бира празноглавост.
нису исти приоритети ни ујутру и увече а камоли кад немаш појма и кад је касно...
а има само 12 пута више постова од тебе...
da mi nesto znaci taj horoskop mozda bi bila slaba tachka ovako...corak......![]()
a pazi kad lav voli da jede ribu..
slutim velike psihološke konflikte i probleme

ako horoskop laze, psihologija ne laze.![]()

је л ти имаш неки проблем са мном? константно
када сам ја то признала? када сам ја признала да бирам било шта?
ионако тежим синтези приземног и узвишеног, то је једино што "бирам"
ако је твој проблем што не примећујем твоје постове, реци, почећу, никакав проблем
(((ček bre, aj reci jel nije pogodilo..
"Riba u podznaku Lav je uvijek u potrazi za čvrstim osloncima, romantična je i vječni idealista, pa ipak, ako ne svlada lekciju iz velikodušnosti, može biti jako tvrdoglava i nedisciplinirana. Po prirodi je egocentrična i ponosna, te se zna plasirati, društvena je, veliki esteta, jednom riječju rođeni kreativac. Njeno ponašanje može varirati od pretjerane eksponiranosti do suzdržanosti, tako da okolina nikad ne zna s kime ima posla."

..mogu da upotrebim i senku i personu i jastvo.....ponekad id ponekad ego a ako zatreba i super ego.....
tako da slaba vajda i od nje.....tudje psiholoske projekcije i preferencije kod mene ne piju vodu.....![]()

АХАМ, то већ мења ситуацију, и приступ мора бити свеобухватнији
- - - - - - - - - -
овај блејд се изгледа стварно заљубио, види како је савладао јунгову психологију за почетнике
мица(((