Herkules na raskrsnici

Да можете да бирате који бисте пут изабрали?

• Пут среће

• Пут врлине

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
чек, чек, не може то тек тако проћи!

RIBE - “Ne izmišljam, ja mogu da osetim i vidim znake. Imam šesto čulo, sve Ribe imaju jaku intuciju. Samo se ti inati, videćeš. Nemam pojma ko će da dobije na izborima, ne posmatraju svi svet tako PRIZEMNO i BANALNO kao ti, znaš!”

LAV - “Nije to egotrip, samo umem da cenim sebe. Ne kontrolišem ja tu svoju harizmu. Nije moj problem što privlačim ljude. Lav je kralj životinja, ništa to nije slučajno.”

па и ја тежим породици, желим успех, а слава и моћ се подразумевју
јесам ли ја химера у подзнаку

eh jos jedna moderna bajka. a slava i moc plus porodica = dve polovicnosti.

al ipak ok je probati, cisto da se ne bi zalilo za putevima kojima se moglo krenuti, i najvaznije - na vreme presloziti prioritete.

"Stalna želja da se pokažu, da blistaju iznad svojih mogućnosti, stalna briga što drugi misle o njima, zna ih dovesti do toga da svoj društveni život stavljaju u povlašteni položaj i da tako upadaju u zablude. "

say no more..say no more

ја сам заправо у знаку Шродингерова мачка.

јер је својеврсни проблем мог живота моја жеља да истовремено будем жива и мртва
бесконачна и коначна, вечна и пролазна, мушко и женско
све то ОДЈЕДНОМ ако није проблем, хвала

eh jos jedna moderna bajka. a slava i moc plus porodica = dve polovicnosti.

al ipak ok je probati, cisto da se ne bi zalilo za putevima kojima se moglo krenuti, i najvaznije - na vreme presloziti prioritete.

па признала је већ да бира празноглавост.
нису исти приоритети ни ујутру и увече а камоли кад немаш појма и кад је касно...
а има само 12 пута више постова од тебе...

па признала је већ да бира празноглавост.
нису исти приоритети ни ујутру и увече а камоли кад немаш појма и кад је касно...
а има само 12 пута више постова од тебе...

је л ти имаш неки проблем са мном? константно
када сам ја то признала? када сам ја признала да бирам било шта?
ионако тежим синтези приземног и узвишеног, то је једино што "бирам"

ако је твој проблем што не примећујем твоје постове, реци, почећу, никакав проблем

da mi nesto znaci taj horoskop mozda bi bila slaba tachka ovako...corak......:lol:

ček bre, aj reci jel nije pogodilo..

"Riba u podznaku Lav je uvijek u potrazi za čvrstim osloncima, romantična je i vječni idealista, pa ipak, ako ne svlada lekciju iz velikodušnosti, može biti jako tvrdoglava i nedisciplinirana. Po prirodi je egocentrična i ponosna, te se zna plasirati, društvena je, veliki esteta, jednom riječju rođeni kreativac. Njeno ponašanje može varirati od pretjerane eksponiranosti do suzdržanosti, tako da okolina nikad ne zna s kime ima posla."

је л ти имаш неки проблем са мном? константно
када сам ја то признала? када сам ја признала да бирам било шта?
ионако тежим синтези приземног и узвишеног, то је једино што "бирам"

ако је твој проблем што не примећујем твоје постове, реци, почећу, никакав проблем

sa svima...ne samo sa tobom.

АХАМ, то већ мења ситуацију, и приступ мора бити свеобухватнији

- - - - - - - - - -

овај блејд се изгледа стварно заљубио, види како је савладао јунгову психологију за почетнике
мица :((((

ček bre, aj reci jel nije pogodilo..

"Riba u podznaku Lav je uvijek u potrazi za čvrstim osloncima, romantična je i vječni idealista, pa ipak, ako ne svlada lekciju iz velikodušnosti, može biti jako tvrdoglava i nedisciplinirana. Po prirodi je egocentrična i ponosna, te se zna plasirati, društvena je, veliki esteta, jednom riječju rođeni kreativac. Njeno ponašanje može varirati od pretjerane eksponiranosti do suzdržanosti, tako da okolina nikad ne zna s kime ima posla."

moz da bidne....:lol:

..mogu da upotrebim i senku i personu i jastvo.....ponekad id ponekad ego a ako zatreba i super ego.....:hahaha:
tako da slaba vajda i od nje.....tudje psiholoske projekcije i preferencije kod mene ne piju vodu.....:lol:

e lavic, lavic... :lol:

- - - - - - - - - -

АХАМ, то већ мења ситуацију, и приступ мора бити свеобухватнији

- - - - - - - - - -

овај блејд се изгледа стварно заљубио, види како је савладао јунгову психологију за почетнике
мица :((((

mozda napravis cestitog coveka od njega. :lol:

Back