Dragon~Reborn
Iskusan
- Poruka
- 5.830
Нит је Гргур него Григорије... Е баш треба да преводимо. Кад они не могу да изговоре Иван како треба, већ (х)Ајван, онда истом мером.
Да, да у праву си за Григорија.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нит је Гргур него Григорије... Е баш треба да преводимо. Кад они не могу да изговоре Иван како треба, већ (х)Ајван, онда истом мером.
Исто Франца Јосифа зову Фрањо Јосиф, а овај Немац.
 Inace to su sve tecna imena koja stvarno komforno mogu da se kazu
 Inace to su sve tecna imena koja stvarno komforno mogu da se kazu  Zato kazem jer mi stvarno nije jasno odakle to ...
 Zato kazem jer mi stvarno nije jasno odakle to ...Ооо где си корки нема те сто година да се јавиш.Narode da li neko moze da mi kaze jel bilo kakvih promena ovde,povodom postavljanja el.knjiga i sl.
ps. nisam bio dugo ovde pa ne znam.
Razlog toga je sto imam jako puno el. heraldike,istorijskih knjiga,slikovnih albuma, i sl. Na ovu temu sam se vec obracao adminu.i ostalima,ali nije urodlio plodom,bar ne tada,a sada ne znam
pozz
Ооо где си корки нема те сто година да се јавиш.
Па ако имаш слободно удри и постављај не видим неки проблем.Верујем да је већина на енглеском али нека.
Везано за хералдику можеш и овде, те историјске књиге можеш на ону лепшиву тему "Чланци, прилози и тд".
Поздрав.
 pa navratih,da vidim sta ima novo i da li se sta promenulo,kad ono cvrc,sve po starom (prepirke i rasprave kao da nema sutra) sto znam da cu i ja biti isti takav ako ne i gori.
 pa navratih,da vidim sta ima novo i da li se sta promenulo,kad ono cvrc,sve po starom (prepirke i rasprave kao da nema sutra) sto znam da cu i ja biti isti takav ako ne i gori. 

Umm... it's a greating ?!
LOL
 but i can't not to laugh.Do you know why ? Bexley and New South Wales - Asutralia + bowman
  but i can't not to laugh.Do you know why ? Bexley and New South Wales - Asutralia + bowman  
  Newport Old and only true South Wales
 Newport Old and only true South Wales  hihihihihihihihihi
 hihihihihihihihihiOk Ok i know it is a greatingbut i can't not to laugh.Do you know why ? Bexley and New South Wales - Asutralia + bowman

Me Tarzan ma jok moreNewport Old and only true South Wales
hihihihihihihihihi
 Inace mi smo NEW South Wales sir, and we kick old Wales bottom if I may say so
 Inace mi smo NEW South Wales sir, and we kick old Wales bottom if I may say so  With all due respect to HRH Charles, The Prince of Wales
 With all due respect to HRH Charles, The Prince of Wales  

Шта би могло да значи ово bastim преведено на наш језик?У натпису изнад грба стоји: der herczog von bastim in kriechen.
Исти се јавља и у неким другим грбовницима са варијацијама у опису (baschey, batschei...).
Шта би могло да значи ово bastim преведено на наш језик?
То су грбови градова и општина?

Zar ovo ne znaci u Grckoj? Griechen=Kriechen, cini mi se da i pise sa G?!Ево једног занимљивог грба из нама већ познатог Гриненберговог грбовника (у прилогу је слика из преписа насталог између 1602. и 1604. године).
У натпису изнад грба стоји: der herczog von bastim in kriechen.
Свиђа ми се. Али за грбове месних заједница у Србији.
Мислим да ово треба бити модел којем се тежи:

Дај ово у већем формату да шаљем мојим пацијентима.
 Nešto mnogo bolje na sličnu temu je serija The Borgias na primer.
 Nešto mnogo bolje na sličnu temu je serija The Borgias na primer.  Ali ok , je ova težnja da se formira i njihova neka heraldika u seriji da malo doda težinu ...
 Ali ok , je ova težnja da se formira i njihova neka heraldika u seriji da malo doda težinu ...Zar ovo ne znaci u Grckoj? Griechen=Kriechen, cini mi se da i pise sa G?!
Interesantno kako su grbovi u Norveškoj jednostavni ... Skoro sam video i uhvatilo mi pažnju to baš.