DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
nazalost, nisu gluposti...Tinar:Kad_LupimLupim::shock:
Ko kaze da su gluposti!?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nazalost, nisu gluposti...Tinar:Kad_LupimLupim::shock:
Ko kaze da su gluposti!?![]()
Ju,strasno...NO COMENTKad_LupimLupim:Ma da i ja svasta pricam nemoguce da mator konj od skoro 22 godine ne zna sve to...
Moras da skupis hrabrost i ti njima pridjes.Pokusaj,ajde pa mi javi kad se budes usudio.Posalji mi privatnu poruku.Kad_LupimLupim:Pa kad devojke nece da prilaze![]()
Ha, ha, ovo je bio prikriven poziv. Vidish, nije bilo teshko... Ajde Lupetalo, dokazi se...Xtina:Moras da skupis hrabrost i ti njima pridjes.Pokusaj,ajde pa mi javi kad se budes usudio.Posalji mi privatnu poruku.Kad_LupimLupim:Pa kad devojke nece da prilaze![]()
Haha samo vas posmatramTinar:Ha, ha, ovo je bio prikriven poziv. Vidish, nije bilo teshko... Ajde Lupetalo, dokazi se...Xtina:Moras da skupis hrabrost i ti njima pridjes.Pokusaj,ajde pa mi javi kad se budes usudio.Posalji mi privatnu poruku.Kad_LupimLupim:Pa kad devojke nece da prilaze![]()
![]()

Vidim... :? Nema vajde od njega...POP Mare:Haha samo vas posmatramTinar:Ha, ha, ovo je bio prikriven poziv. Vidish, nije bilo teshko... Ajde Lupetalo, dokazi se...Xtina:Moras da skupis hrabrost i ti njima pridjes.Pokusaj,ajde pa mi javi kad se budes usudio.Posalji mi privatnu poruku.Kad_LupimLupim:Pa kad devojke nece da prilaze![]()
![]()
Ima da se vi nacekate dok lupetalo nesto napravi ma ima i da osedite i da vam otpadne kosa
![]()
Kad_LupimLupim:Shta nema vajde?

)! i onda se fazon trazi ravnopravnost polova, vidim cista ravnopravnost nema sta.Kad_LupimLupim:Ne znam, mozda je bio ***** li ga, mozda je mala napredna oce da ima starijeg decka 8)
Anyway, ne radi se o tome da ja kao nesto ne smem/ne umem da pridjem devojci da je startujem i sl. Ili kao mnogo sam pun sebe, uobrazen, sl. pa cekam da se mace samo kace na mene (dosad nijedna devojka nije startovala). Ne, jednostavno ne verujem i nikad ni nisam verovao u te principe vidim te, startujem te i furamo. A to sto se posle ispostavi da se slazemo ko rogovi u vreci... samo je gubljenje zivaca bez razloga.
laura87:Kad_LupimLupim:Ne znam, mozda je bio ***** li ga, mozda je mala napredna oce da ima starijeg decka 8)
Anyway, ne radi se o tome da ja kao nesto ne smem/ne umem da pridjem devojci da je startujem i sl. Ili kao mnogo sam pun sebe, uobrazen, sl. pa cekam da se mace samo kace na mene (dosad nijedna devojka nije startovala). Ne, jednostavno ne verujem i nikad ni nisam verovao u te principe vidim te, startujem te i furamo. A to sto se posle ispostavi da se slazemo ko rogovi u vreci... samo je gubljenje zivaca bez razloga.
A kako ti,onda,uspostavljas kontakt sa devojkama?
Kad_LupimLupim:A sto sa osobom suprotnog pola moramo da uspostavimo kontakt iskljucivo putem startovanja?
Uh brinem se za tebe... Nesto nemas mnogo ni drugarica da bi tu planula neka ljubav a ovo sto si rekao poslednje bojim se da ce da se ostvariKad_LupimLupim:Cim ti nekog startujes, ceo svet zna sta se posle toga ocekuje, pa i osoba koja je startovana. Startujes na osnovu fizicokg izgleda.
A mene ne zanima samo na osnovu fizickog izgleda. Nego da nekog prvo upoznam, da neko vreme pricamo ko ljudi, pa onda da vidimo dal' cemo i da se volimo.
Kazu kad ti zensko jednom postane prijatelj ostaje zauvek. Sto daje dobro opravdanje da se odma krene u akciju - citaj startujes i udri fizikalisanje, a posle cemo da vidimo mozemo li i da se slozimo, pa ako se ne slozimo razlaz trazi dalje. Al' ja tako ne mogu, makar trazio dozivotno.
Kad_LupimLupim:Cim ti nekog startujes, ceo svet zna sta se posle toga ocekuje, pa i osoba koja je startovana. Startujes na osnovu fizicokg izgleda.
A mene ne zanima samo na osnovu fizickog izgleda. Nego da nekog prvo upoznam, da neko vreme pricamo ko ljudi, pa onda da vidimo dal' cemo i da se volimo.
Kazu kad ti zensko jednom postane prijatelj ostaje zauvek. Sto daje dobro opravdanje da se odma krene u akciju - citaj startujes i udri fizikalisanje, a posle cemo da vidimo mozemo li i da se slozimo, pa ako se ne slozimo razlaz trazi dalje. Al' ja tako ne mogu, makar trazio dozivotno.
Svaka cast... Prva devojka koja kaze da je startovala muskarca makar to bio i druglaura87:Kad_LupimLupim:Cim ti nekog startujes, ceo svet zna sta se posle toga ocekuje, pa i osoba koja je startovana. Startujes na osnovu fizicokg izgleda.
Ko ovde prica samo o fizickom izgledu?Ja sam startovala najboljeg druga jer je predivna osoba i dozivela sam nesto posebno sa njim.Za mene ne postoji drugi nacin da pocnem vezu sa nekim,osim da mu otvoreno kazem da mi je stalo(citaj-startujem).Toliko.
Pa ne postoji ni za mene, to se jednom mora reci.laura87:...Za mene ne postoji drugi nacin da pocnem vezu sa nekim,osim da mu otvoreno kazem da mi je stalo(citaj-startujem).Toliko.
dino.:Plasim se odbijanja neke devojke hmm i kada pridjem posle nekoliko reci neznam vise sta da kazem a ona me gleda kao u smislu sta koji **** oces ti bre ako nm\emas dobar fon , pare dobru kucu nemoj mi ni prilaziti . Tako da volim da opusteno razgovaram sa devojkom isto tako i ona samnom a ne ono u fazonu pridjem devojci a ona sva u nebesima sva ufurana ili se pravi hmmm pa kako onda aj recite mi devojke aaa.
Sta treba da uhvatim neku da siljujem kao neki , to neka hvala to mi nebi palo ni da je kraj sveta a ja nisam nista pebao .....