Hej devojke...

Ja mu posaljem sms,neki put se dobro zavrsi,a ponekad ne.Znam da je najbolje da to uradim licno,ali nemam petlju!!!Mogu da ga pitam da se upozna sa mnom preko zajenickog druga ,ali ovako nemam petlje. :oops:

Jako retko prilazim momcima...Obicno oni meni prilaze! A ako mi je neko jako sladak, onda ga UBIJAM pogledima, smeskanjem itd. 8) i on uvek (bar do sad) pridje! Moje drugarice me uvek zezaju da sam Don Juan-ka :lol: To zbog mojih brojnih ljubavnik afera :P :oops: I, da, cesto idem da muvam nekog decka drugaricama, uvek mene salju jer nikad po tom pitnju ne omanem 8) :lol: :wink:

annasipi:
Ja mu posaljem sms,neki put se dobro zavrsi,a ponekad ne.Znam da je najbolje da to uradim licno,ali nemam petlju!!!Mogu da ga pitam da se upozna sa mnom preko zajenickog druga ,ali ovako nemam petlje. :oops:

nemam ni ja petlju da pridjem ovako.. ali, bas ne volim to upoznavanje preko nekoga! joooj, bas ne volim.. nekako razmisljam, pa kao da sam ne mogu da pridjem i da se upoznam.. recimo, ako nekoga prvi put vidim (a to se retko desava kod nas u gradu), onda nemam frke oko prilazenja.. cak stavise, uvek pridjem, i pitam kako se taj neko novi zove.. ali, to ono drugarski, nista napadno.. i onda pitam otkud taj neko ovde.. i tako..

Evo jedne interesantne teme...
Mislim da uopste nije lose ako devojka pridje decku, prva mu se obrati. Cak mislim da to dokazuje njenu sigurnost u sebe, ali ima isuvise napadnih devojaka bwe... Nisam prisla jednom decku iz razloga sto nisam znala sta ce pomisliti o meni ako mu se prva javim (pod ovim pomisliti podrazumeva se sve sto vredja zenski pol, da ne nabrajam sad :) ) a sada se kajem, jer ga vise nikada nisam videla. Zakljucak: Zivot je surov :o

sensual_cherry:
Mislim da uopste nije lose ako devojka pridje decku, prva mu se obrati. Cak mislim da to dokazuje njenu sigurnost u sebe, ali ima isuvise napadnih devojaka bwe... Nisam prisla jednom decku iz razloga sto nisam znala sta ce pomisliti o meni ako mu se prva javim (pod ovim pomisliti podrazumeva se sve sto vredja zenski pol, da ne nabrajam sad :) ) a sada se kajem, jer ga vise nikada nisam videla. Zakljucak: Zivot je surov :o
I meni se isto desilo. Zaljubila sam se u jednog dechka iz shkole (znachi, prvi put u zivotu) proshle godine, a on je bio maturant (ja prva). Nikad mu nisam prishla a imala sam utisak da se stalno shmekamo. Nije ni on meni prishao, pa je tu lepo zaradio minus. Posle je otishao i tu je kraj. :( I nije zakljuchak da je zivot surov, vec da ti nisi bila dovoljno hrabra. :wink:

Bela_Zajecar:
MISLIM DA DEVOJKE NE TREBA DA STARTUJU MOMKE,VEC ONI NJIH I DA JE TO PONIZAVAJUCE ZA PRIPADNICE LEPSEG POLA!
E pa sad...
Pitaj bilo kod dečaka, da li bu mu smetalo da devojčica priđe, ajde pitaj...Ma garantujem ti da će reći ne!
Tu priču o navodnoj sramoti su izmislile nesigune devojke.
Dečaci vole samouverene devojeke i takva će uvek imati više šansi od one koje se skupila u jednom ćošku i ćuti. Devojke koje prilaze momcima, nisu nametljive, samo su sigurne.
I sam ja stidljiva, ali se neću predati, znam da ću jednom prići dečku, a on će biti zadovoljan zbog toga!

Tinar:
sensual_cherry:
I meni se isto desilo. Zaljubila sam se u jednog dechka iz shkole (znachi, prvi put u zivotu) proshle godine, a on je bio maturant (ja prva). Nikad mu nisam prishla a imala sam utisak da se stalno shmekamo. Nije ni on meni prishao, pa je tu lepo zaradio minus. Posle je otishao i tu je kraj. :( I nije zakljuchak da je zivot surov, vec da ti nisi bila dovoljno hrabra. :wink:

Ma cuti, vidis da pokusavam da se izvadim :lol:

sensual_cherry:
Tinar:
sensual_cherry:

Ma cuti, vidis da pokusavam da se izvadim :lol:
Ju, ju... Sorry, sorry... :P

meni nije frka da pridjem tipu uopste. nemam nejednu posebnu foru ali uvek smislim nesto u tom trenutku. ako mi se neko svidi ne vidim ni jedan razlog zbog cega mu ne bi prisla. ne volim ono slanje drugarice da ona vidi da li imam sanse i to nikada nisam uradila. ponekad je pitam ako ga poznaje nesto sto me zanima i da li ima devojku posto mi je muvanje njega ako ima devojku nekako ne po mom ukusu, jer ko moze da mi garantuje da to isto nece raditi i kad ja budem bila sa njim. potpuno se ne slazem sa tim da devojke ne trebaju da prilaze momcima i da time brukaju zenski pol. danas tipovi mnogo manje prilaze devojkama i kada pridju uglavnom su to neke ne tako originalne fore. a taj strah od odbijanja, pa sta i ako te odbije, nije smak sveta ti si bar pokusala i ne mozes posle da se kajes i pitas se sta bi bilo kad bi bilo. ovako je mnogo lakse, barem odmah znas na cemu si. :wink:

LPhoklica:
Bela_Zajecar:
MISLIM DA DEVOJKE NE TREBA DA STARTUJU MOMKE,VEC ONI NJIH I DA JE TO PONIZAVAJUCE ZA PRIPADNICE LEPSEG POLA!
E pa sad...
Pitaj bilo kod dečaka, da li bu mu smetalo da devojčica priđe, ajde pitaj...Ma garantujem ti da će reći ne!
Tu priču o navodnoj sramoti su izmislile nesigune devojke.
Dečaci vole samouverene devojeke i takva će uvek imati više šansi od one koje se skupila u jednom ćošku i ćuti. Devojke koje prilaze momcima, nisu nametljive, samo su sigurne.
I sam ja stidljiva, ali se neću predati, znam da ću jednom prići dečku, a on će biti zadovoljan zbog toga!

...a mi ti drzimo fige i verujemo u tebe... :P 8) :P

Sada vecina muskaraca prizeljkuje da im devojka pridje. I njima je dojadilo da prvi nastupe. Naravno, ima i onih kojima bi se spustio ego kada bi im devojka prisla misleci da vise nisu sposobni za muvanje (ima takvih).
Devojke koje imaju herca da pridju, neka to i urade, bas je kul! Ja prilazim deckovima u zavisnosti od raspolozenja. Nekad sam raspolozena da trtljam 200 na sat, nekad odmah predjem na stvar, nekad ipak cekam njega da dodje. Ali jednom sam se zeznula, prisla sam decku za kog se ispostavilo da je psihopata (to je samoubistvo), celo vece mi je trebalo da ga se otarasim. Od tada dobro procenjujem "psihicko stanje" decka.
Ne volim da moje raspolozenje zavisi od nekoga ko je stidljiv da pridje, ili ga je strah da pokusa. Ako mi se neki decko svidi, pricicu bez problema! :wink:

pa sad, ja sam imala jedan pokusaj na tu temu i meni je delovalo da mi dobro ide.
Samo sta tacno podrazumevate pod uspesno prilazenje decku?
Mislim,ja sam uspela da se upoznam sa jednim deckom iz skole koji mi je bio bas simpatican. Pa sam mu se
posle privalila jednom dok je drezurao. Pa sam ga jednom srela na nekoj svirci i delovao je prilicno
odusevljeno kad me je video. Ali na kraju nista nije bilo, idalje se javljamo jedno drugom i ponekad
popricamo ali i to sve redje...smrc. Od toga nista ni biti nece, ipak ja sam bila bas ponosna na sebe kad
sam uspela da se upoznam s njim jel cak ni za to ranije nisam imala hrabrosti. Napredujem, nadam se
da cu imati vise srece drugi put. :roll:

winnetou:
Tinar:
Кулиража:
Tinar:
Nikad nisam prishla (shto se tiche lichnog upoznavanja) i ne verujem da cu u skorije vreme. :oops: Mada, mozda se to promeni uskoro. Stidljiva sam po tom pitanju. Mislim, otvorena sam prema mushkarcima i sve to, ali plashim se odbijanja i mozda onoga shto ce uslediti. Nervira me to shto u poslednje vreme, mushkarci ne prilaze devojkama. To je veliko sr*anje. Ako momak nema petlju da pridje devojci, to je stvarno bzvz.
A sta ako ti se svidi neki stidan decko?
I ti se bas nalozis na njega, smisljaces danim nacin kako da se upoznate?
Pa ja sam stidna. :D Ne, stvarno, to mi je horor. Ali, nijedan dechko na ulici mi se nije TOLIKO svideo da bi mu prilazila. Samo sam se u shkoli shmekala sa tipom celu godinu, i nishta. To mogu samo JA!!!! :x Mene nikada nisu startovali momci na ulici ili u nekoj diskoteci, vec samo na rejvovima i u pabovima. :roll:

pa znas sta, i bolje sto te ne startuju u diskoteci.. kad bi pokusali da pricate, morali bi da urlate, a to je bezveze..
Ne nego ce da je startuje na marsu.... :wink:

fizio:
winnetou:
Tinar:
Кулиража:
Tinar:
Nikad nisam prishla (shto se tiche lichnog upoznavanja) i ne verujem da cu u skorije vreme. :oops: Mada, mozda se to promeni uskoro. Stidljiva sam po tom pitanju. Mislim, otvorena sam prema mushkarcima i sve to, ali plashim se odbijanja i mozda onoga shto ce uslediti. Nervira me to shto u poslednje vreme, mushkarci ne prilaze devojkama. To je veliko sr*anje. Ako momak nema petlju da pridje devojci, to je stvarno bzvz.
A sta ako ti se svidi neki stidan decko?
I ti se bas nalozis na njega, smisljaces danim nacin kako da se upoznate?
Pa ja sam stidna. :D Ne, stvarno, to mi je horor. Ali, nijedan dechko na ulici mi se nije TOLIKO svideo da bi mu prilazila. Samo sam se u shkoli shmekala sa tipom celu godinu, i nishta. To mogu samo JA!!!! :x Mene nikada nisu startovali momci na ulici ili u nekoj diskoteci, vec samo na rejvovima i u pabovima. :roll:

pa znas sta, i bolje sto te ne startuju u diskoteci.. kad bi pokusali da pricate, morali bi da urlate, a to je bezveze..
Ne nego ce da je startuje na marsu.... :wink:

pa moze da te startuje u kaficu. ja, recimo ne idem vise u diskoteke, i kako bi me onda bilo ko startovao ako nisam u diskoteci.. ono kao - ajoj, ne, sreo sam je na ulici! :lol: :wink:

Back