Lucky_Charm
Domaćin
- Poruka
- 3.869
be_what_u_wanna_be:joj ljudi zar bas morate da se raspravljate oko toga gde ko zeli da nadje decka/devojku. to sve zavisi od situacije, raspolozenja, od toga sta ta osoba trazi. pa ne mogu sve veze da budu u fazonu on/ona je taj/ta. ko da je bitno gde ce te se upoznati. moze i na nekoj fuj zurci da bude neki tip/devojka koji su tu jer su npr obecali nekome da ce doci ili nesto slicno, sto ne znaci da se super provode(ima i takvih slucajeva ponekad). ma sve zavisi od mnogo cega....
nego da vas ne davim mnogo. sinoc ja izasla u diskoteku sa drugaricama i videla bas slatkog tipa(plus crnac, a ja otkidam za crncima(nikad nisam bila sa njima ali ih obozavam)). bio malo dalje pored nas sa drustvom. ja dal da mu pridjem ili da cekam....kad ukapiram sta imam od cekanja! priblizimo se mi njima, nastavim ja da igram i mi se upoznamo!
igrali smo zajedno, pricali i saznam da volimo prilicno slicne stvari...razmenili smo brojeve telefona i dogovorili da se vidimo u toku sl. nedelje :wink: . cak smo se i danas culi vise puta.
![]()
![]()
.
zakljucak....probaj nemas sta da izgubis samo mozes da dobijes! :wink:
e odakle si ti? I kako se zove taj crnac!? :shock: