Hej devojke...

Eee...jedna osmakinja kod nas to radi..ide devojka/čica po splavovima i luduje svake noći... Ili ide u onaj šitić 'kan kan'...
Promenila je jedno 6-7 momaka a u iskušenju sam da je pitam (ako se već jednom pojavi u školi-nema je već 4 meseca :shock:) da li je već radila 'ono'...

d4ch4:
*Lenja_Pita*:
E sad će vratimo moju staru sliku...samo da se uslikam...

Lepše mi je da tu budem jaaaaaaaaaaaaaa!!!
josh llepshe bi bilo da se lepo uslikash. ili mozda nebi? :?

Bilo bi lepo-ali je ova slika mnogo mračna, a ja na svakoj ispadnem kao kreten (preko web kamere)...izobličava mnogo, pa mi ispadne faca kao jabuka. :lol:

@ November-bacila sam crtež u đubre, sorry. Na njemu su bili muški znak i Venerino ogledalo (ženski znak) i kao da je muški prolazio kroz ženski. :lol:

*Lenja_Pita*:
d4ch4:
*Lenja_Pita*:
E sad će vratimo moju staru sliku...samo da se uslikam...

Lepše mi je da tu budem jaaaaaaaaaaaaaa!!!
josh llepshe bi bilo da se lepo uslikash. ili mozda nebi? :?

Bilo bi lepo-ali je ova slika mnogo mračna, a ja na svakoj ispadnem kao kreten (preko web kamere)...izobličava mnogo, pa mi ispadne faca kao jabuka. :lol:
aaa...OKKKkk.

ljudi, meni treba pomoc :oops: Ja ne znam kako da pridjem jednom decku na koga se opaaaaaaaaasno lozim, ali cak mu ni ime ne znam :oops: :oops: :oops:
sto je najgore uopste ne mogu da se saberem kad ga vidim tako da.... nemam ni hrabrosti da mu kazem bilo sta :oops:

Moon Child:
ljudi, meni treba pomoc :oops: Ja ne znam kako da pridjem jednom decku na koga se opaaaaaaaaasno lozim, ali cak mu ni ime ne znam :oops: :oops: :oops:
sto je najgore uopste ne mogu da se saberem kad ga vidim tako da.... nemam ni hrabrosti da mu kazem bilo sta :oops:
Zar nisi ti ona hrabra devojka koja je prishla dechku koji joj se svidja i rekla mu to?? :wink:

Moon Child:

Pa koliko cesto ga vidjas?Jel ti to neki baja iz skole il si ga negde drugde spazila?Potegni sve vezice,saznaj kako se zove i dal ima ribu,naoruzaj se osmehom i reci mu da ti se svidja...ma garant ce da upali,nijedan ne odbija samouverenu devojku!

laura87:
Moon Child:

Pa koliko cesto ga vidjas?Jel ti to neki baja iz skole il si ga negde drugde spazila?Potegni sve vezice,saznaj kako se zove i dal ima ribu,naoruzaj se osmehom i reci mu da ti se svidja...ma garant ce da upali,nijedan ne odbija samouverenu devojku!
vidjam ga 2-3 puta nedeljno, ako se potrudim-i vise...
nije iz skole,ide u jednu srednju blizu moje osnovne...
moracu nesto da probam :wink:

Back