@ winetou
Pa sad.....
Sto ne ides u diskoteke???
P.S. nemoj te ljudi toliko da kopirate tekst. Ode cela stranica. :wink:
Pa sad.....

P.S. nemoj te ljudi toliko da kopirate tekst. Ode cela stranica. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fizio:@ winetou
Sta bre ne ides vise???? Kad si ti to isla???? Imas tek 14-15 godina.:shock:
Tinar:Eh, deca su danas mnogo naprednija... Nikad ne bih volela kad bi me neki dechko startovao na ulici. Malo mi je bljaks... :? U diskoteci mi je ok, poshto ne morate tu da prichate. Body language sve to sredi... I malo alkohola...![]()
Izvini Tinar, ne mogu a da se neTinar:...winnetou, ti si ipak josh uvek klinka...
Kad_LupimLupim:Pa ne morash ti da ides u diskoteke gde se pustaju zabavnjaci & narodnjaci.
Cinjenica je da su se deca uvek najbolje raspoznavala po muzici, pa se i ti vodi tim principom. Toliki muzicki pravci - tolika gomila razlicitog sveta.
Tinar:Eh, deca su danas mnogo naprednija... Nikad ne bih volela kad bi me neki dechko startovao na ulici. Malo mi je bljaks... :? U diskoteci mi je ok, poshto ne morate tu da prichate. Body language sve to sredi... I malo alkohola...![]()
Izvini, nisam nikad rekla da ja nisam klinka.Kad_LupimLupim:Izvini Tinar, ne mogu a da se neTinar:...winnetou, ti si ipak josh uvek klinka...na ovo. Ili si ti napisala pogresno godiste u profilu. :wink:
:? O chemu ti to?joGooOOD:Tinar:Eh, deca su danas mnogo naprednija... Nikad ne bih volela kad bi me neki dechko startovao na ulici. Malo mi je bljaks... :? U diskoteci mi je ok, poshto ne morate tu da prichate. Body language sve to sredi... I malo alkohola...![]()
si ti pri sebi???da da...decko za "dugu vezu"...sto rekose 2 mladica na 1 tv emisiji(pritom su vam ti momci vashi splavashi)kazu da ne mogu da nadju obrazovanu i intelektualku na splavu sa casom koka kole pred nosem,vec u muzeju...i slazem se,alkos & josh neki faktor vodi ka....
![]()
![]()
Svaka ti chast!!!! :shock: Ja sam provalila da to mogu samo kad malo, malo vishe popijem. Onda se malo opustim i strava mi je... Eto, debil sam, shta sad...be_what_u_wanna_be:joj ljudi zar bas morate da se raspravljate oko toga gde ko zeli da nadje decka/devojku. to sve zavisi od situacije, raspolozenja, od toga sta ta osoba trazi. pa ne mogu sve veze da budu u fazonu on/ona je taj/ta. ko da je bitno gde ce te se upoznati. moze i na nekoj fuj zurci da bude neki tip/devojka koji su tu jer su npr obecali nekome da ce doci ili nesto slicno, sto ne znaci da se super provode(ima i takvih slucajeva ponekad). ma sve zavisi od mnogo cega....
nego da vas ne davim mnogo. sinoc ja izasla u diskoteku sa drugaricama i videla bas slatkog tipa(plus crnac, a ja otkidam za crncima(nikad nisam bila sa njima ali ih obozavam)). bio malo dalje pored nas sa drustvom. ja dal da mu pridjem ili da cekam....kad ukapiram sta imam od cekanja! priblizimo se mi njima, nastavim ja da igram i mi se upoznamo!
igrali smo zajedno, pricali i saznam da volimo prilicno slicne stvari...razmenili smo brojeve telefona i dogovorili da se vidimo u toku sl. nedelje :wink: . cak smo se i danas culi vise puta.
![]()
![]()
.
zakljucak....probaj nemas sta da izgubis samo mozes da dobijes! :wink:
Tinar:Svaka ti chast!!!! :shock: Ja sam provalila da to mogu samo kad malo, malo vishe popijem. Onda se malo opustim i strava mi je... Eto, debil sam, shta sad...be_what_u_wanna_be:joj ljudi zar bas morate da se raspravljate oko toga gde ko zeli da nadje decka/devojku. to sve zavisi od situacije, raspolozenja, od toga sta ta osoba trazi. pa ne mogu sve veze da budu u fazonu on/ona je taj/ta. ko da je bitno gde ce te se upoznati. moze i na nekoj fuj zurci da bude neki tip/devojka koji su tu jer su npr obecali nekome da ce doci ili nesto slicno, sto ne znaci da se super provode(ima i takvih slucajeva ponekad). ma sve zavisi od mnogo cega....
nego da vas ne davim mnogo. sinoc ja izasla u diskoteku sa drugaricama i videla bas slatkog tipa(plus crnac, a ja otkidam za crncima(nikad nisam bila sa njima ali ih obozavam)). bio malo dalje pored nas sa drustvom. ja dal da mu pridjem ili da cekam....kad ukapiram sta imam od cekanja! priblizimo se mi njima, nastavim ja da igram i mi se upoznamo!
igrali smo zajedno, pricali i saznam da volimo prilicno slicne stvari...razmenili smo brojeve telefona i dogovorili da se vidimo u toku sl. nedelje :wink: . cak smo se i danas culi vise puta.
![]()
![]()
.
zakljucak....probaj nemas sta da izgubis samo mozes da dobijes! :wink:![]()
joGooOOD:Bash Tako...Tinar,htela sam reci da su sanse(naravno ne znam ja tvoje namere)ako hocesh ono da budesh s likom nemoj da ga kupish po diskacu i splavovima i to posle alkosa...ima sanse da te zaebe,da se zaebesh,da se zestoko napijesh i zaebesh duplo...mozesh da se prikacish za nekog insekta za koje cesh pripremiti traumaticno iskustvo...samo hocu da ti kazem da je moja teorija da ok. likove sretnesh svuda (pa cak i u gsp u![]()
![]()
)samo ne na extra zurkama 8)
Eh, vec sam bila odgovorila. Slazem se... :wink:joGooOOD:Bash Tako...Tinar,htela sam reci da su sanse(naravno ne znam ja tvoje namere)ako hocesh ono da budesh s likom nemoj da ga kupish po diskacu i splavovima i to posle alkosa...ima sanse da te zaebe,da se zaebesh,da se zestoko napijesh i zaebesh duplo...mozesh da se prikacish za nekog insekta za koje cesh pripremiti traumaticno iskustvo...samo hocu da ti kazem da je moja teorija da ok. likove sretnesh svuda (pa cak i u gsp u![]()
![]()
)samo ne na extra zurkama 8)
Nemoj mi reci da je i tebe sramota da pridjes devojci!Kad_LupimLupim:E, pa majku mu... vamo bi ste ravnopravnost polova, a s'druge strane i dalje smo fine damice, nek oni prvi pridju!