Hej devojke...

Eh, deca su danas mnogo naprednija... Nikad ne bih volela kad bi me neki dechko startovao na ulici. Malo mi je bljaks... :? U diskoteci mi je ok, poshto ne morate tu da prichate. Body language sve to sredi... I malo alkohola... :D

fizio:
@ winetou

Sta bre ne ides vise???? Kad si ti to isla???? Imas tek 14-15 godina. :roll: :shock:

pa isla sam.. hmm.. do pre 2 meseca, i sad vise ne idem.. mislim - ponekad izadjem sa drustvom u neki kafic, ili sa sestrom, ili sa deckom u taj isti kafic, a ima jos jedan u koji isto ponekad idem..

Tinar:
Eh, deca su danas mnogo naprednija... Nikad ne bih volela kad bi me neki dechko startovao na ulici. Malo mi je bljaks... :? U diskoteci mi je ok, poshto ne morate tu da prichate. Body language sve to sredi... I malo alkohola... :D

meni je bljak u diskoteci.. ali to je zato sto kod nas imas ne znam - dve tri narodnjacke diskoteke, pa ja bas ne bih volela da mi neki nauljeni shaban pridje i da pocne nesto da mi se nabacuje sa glupim forama.. bljak.. znam da su ovo predrasude, ali sta cu kad sam takva.. ne volim kad neko ima nauljenu kosu, ni kad ima glupe fore.. ni kad slusa narodnjake, ali to jos i mogu da podnesem, ali kosu.. uhuh

Pa ne morash ti da ides u diskoteke gde se pustaju zabavnjaci & narodnjaci.
Cinjenica je da su se deca uvek najbolje raspoznavala po muzici, pa se i ti vodi tim principom. Toliki muzicki pravci - tolika gomila razlicitog sveta.

Ja potpuno razumem winnetou. Kad se uhvatish jednog drushtva koje volish, a koje slusha totalno razlichitu muziku od tebe (moj primer), onda je bzvz da idesh i trazish novo. Ni u srednjoj shkoli nisam nashla takvo drushtvo, poshto je mala shkola a puna je shabana i shabanki. :lol: Ne, stvarno. Ja idem u te "fuj" diskoteke ali ne trazim tamo momke. Vec kad odem na neki rejv ili kad odem u inostranstvo... Mada winnetou, ti si ipak josh uvek klinka. Mislim, u tvojim godinama, ja sam bila putpuno pogubljena. A tek da jurim momke... :wink: Mislim, josh uvek sam ja pogubljena ali sve to gledam na neki zreliji nachin... 8)

Kad_LupimLupim:
Pa ne morash ti da ides u diskoteke gde se pustaju zabavnjaci & narodnjaci.
Cinjenica je da su se deca uvek najbolje raspoznavala po muzici, pa se i ti vodi tim principom. Toliki muzicki pravci - tolika gomila razlicitog sveta.

ah, nisam bas dobro napisala.. kod nas imas SAMO dve tri diskoteke, u kojima se pustaju narodnjaci/zabavnjaci.. tako da ja nemam izbora :( pa zato idem u kafic - 1 kafic, ponekad u taj drugi.
tinar, kapiram te ja.. ali ja sam sad u srednjoj nasla drustvance (veoma malo - nas 4) koje ne slusa narodnjake.. ali, naravno, mi se svi druzimo, ne samo nas 4, nego svi..
ah, da, za dve nedelje cu da idem u diskoteke, rodjendani su u pitanju..

Tinar:

si ti pri sebi???da da...decko za "dugu vezu :lol: "...sto rekose 2 mladica na 1 tv emisiji(pritom su vam ti momci vashi splavashi)kazu da ne mogu da nadju obrazovanu i intelektualku na splavu sa casom koka kole pred nosem,vec u muzeju...i slazem se,alkos & josh neki faktor vodi ka.... :arrow: :arrow:

joGooOOD:
Tinar:

si ti pri sebi???da da...decko za "dugu vezu :lol: "...sto rekose 2 mladica na 1 tv emisiji(pritom su vam ti momci vashi splavashi)kazu da ne mogu da nadju obrazovanu i intelektualku na splavu sa casom koka kole pred nosem,vec u muzeju...i slazem se,alkos & josh neki faktor vodi ka.... :arrow: :arrow:
:? O chemu ti to?

joj ljudi zar bas morate da se raspravljate oko toga gde ko zeli da nadje decka/devojku. to sve zavisi od situacije, raspolozenja, od toga sta ta osoba trazi. pa ne mogu sve veze da budu u fazonu on/ona je taj/ta. ko da je bitno gde ce te se upoznati. moze i na nekoj fuj zurci da bude neki tip/devojka koji su tu jer su npr obecali nekome da ce doci ili nesto slicno, sto ne znaci da se super provode(ima i takvih slucajeva ponekad). ma sve zavisi od mnogo cega....
nego da vas ne davim mnogo. sinoc ja izasla u diskoteku sa drugaricama i videla bas slatkog tipa(plus crnac, a ja otkidam za crncima(nikad nisam bila sa njima ali ih obozavam)). bio malo dalje pored nas sa drustvom. ja dal da mu pridjem ili da cekam....kad ukapiram sta imam od cekanja :idea: ! priblizimo se mi njima, nastavim ja da igram i mi se upoznamo! :D igrali smo zajedno, pricali i saznam da volimo prilicno slicne stvari...razmenili smo brojeve telefona i dogovorili da se vidimo u toku sl. nedelje :wink: . cak smo se i danas culi vise puta. :D :D :D .
zakljucak....probaj nemas sta da izgubis samo mozes da dobijes! :wink:

be_what_u_wanna_be:
joj ljudi zar bas morate da se raspravljate oko toga gde ko zeli da nadje decka/devojku. to sve zavisi od situacije, raspolozenja, od toga sta ta osoba trazi. pa ne mogu sve veze da budu u fazonu on/ona je taj/ta. ko da je bitno gde ce te se upoznati. moze i na nekoj fuj zurci da bude neki tip/devojka koji su tu jer su npr obecali nekome da ce doci ili nesto slicno, sto ne znaci da se super provode(ima i takvih slucajeva ponekad). ma sve zavisi od mnogo cega....
nego da vas ne davim mnogo. sinoc ja izasla u diskoteku sa drugaricama i videla bas slatkog tipa(plus crnac, a ja otkidam za crncima(nikad nisam bila sa njima ali ih obozavam)). bio malo dalje pored nas sa drustvom. ja dal da mu pridjem ili da cekam....kad ukapiram sta imam od cekanja :idea: ! priblizimo se mi njima, nastavim ja da igram i mi se upoznamo! :D igrali smo zajedno, pricali i saznam da volimo prilicno slicne stvari...razmenili smo brojeve telefona i dogovorili da se vidimo u toku sl. nedelje :wink: . cak smo se i danas culi vise puta. :D :D :D .
Svaka ti chast!!!! :shock: Ja sam provalila da to mogu samo kad malo, malo vishe popijem. Onda se malo opustim i strava mi je... Eto, debil sam, shta sad... :(

Tinar:
be_what_u_wanna_be:
Svaka ti chast!!!! :shock: Ja sam provalila da to mogu samo kad malo, malo vishe popijem. Onda se malo opustim i strava mi je... Eto, debil sam, shta sad... :(

daj nemoj tako. nisi debil samo jednostavno ne prilazis tako lako tipovima. jeste nekada lakse prici posle malo alkohola ali...mozes da se zeznes samo tako! ne moras odmah da prilazis tipu koji ti se svidja pokusaj prvo da se upoznajes sa nekima drugim, neki drug tvoje drugarice ili probaj na neku neobaveznu spiku sa nekim oko tebe. uvek je teze prici decku koji ti je sladak :x.

Bash Tako...Tinar,htela sam reci da su sanse(naravno ne znam ja tvoje namere)ako hocesh ono da budesh s likom nemoj da ga kupish po diskacu i splavovima i to posle alkosa...ima sanse da te zaebe,da se zaebesh,da se zestoko napijesh i zaebesh duplo...mozesh da se prikacish za nekog insekta za koje cesh pripremiti traumaticno iskustvo...samo hocu da ti kazem da je moja teorija da ok. likove sretnesh svuda (pa cak i u gsp u :lol: :lol: :lol: )samo ne na extra zurkama 8)

joGooOOD:
Bash Tako...Tinar,htela sam reci da su sanse(naravno ne znam ja tvoje namere)ako hocesh ono da budesh s likom nemoj da ga kupish po diskacu i splavovima i to posle alkosa...ima sanse da te zaebe,da se zaebesh,da se zestoko napijesh i zaebesh duplo...mozesh da se prikacish za nekog insekta za koje cesh pripremiti traumaticno iskustvo...samo hocu da ti kazem da je moja teorija da ok. likove sretnesh svuda (pa cak i u gsp u :lol: :lol: :lol: )samo ne na extra zurkama 8)

ti bas volis marginalizovane ljude i imas krute stavove.

joGooOOD:
Eh, vec sam bila odgovorila. Slazem se... :wink:

Ja mislim da ne bih mogla... :oops: Nisam ja stidljiva, ili tako neshto, ja sam extra drushtvena, ali ipak... ovo je drugachije... kad bih mu eventualno prishla, to bi verovatno bilo drugarski :shock:
Tako sam letos prishla jednom BOZHANSTVENOM dechku iz Nisha... jao... ja lepshe stvorenje nisam u zhivotu videla... i tako sam prichala 200 na sat da posle pet minuta uopshte nisam mogla da se setim o chemu sam prichala :shock: :oops: ali... bilo je to drugarski :(

Ne,ja ne prilazim njima.Sta onda oni treba da rade.Nego svi su oni takvi da su navikli da njima devojke prilaze,nazalost :cry: .E,zato ja sam izuzetak,ja zahtevam od frajera da meni on prvi pridje,pa zar nisam u pravu?

Back