Hej devojke...

Moon Child:
laura87:
Moon Child:
ljudi, meni treba pomoc :oops: Ja ne znam kako da pridjem jednom decku na koga se opaaaaaaaaasno lozim, ali cak mu ni ime ne znam :oops: :oops: :oops:
sto je najgore uopste ne mogu da se saberem kad ga vidim tako da.... nemam ni hrabrosti da mu kazem bilo sta :oops:

Pa koliko cesto ga vidjas?Jel ti to neki baja iz skole il si ga negde drugde spazila?Potegni sve vezice,saznaj kako se zove i dal ima ribu,naoruzaj se osmehom i reci mu da ti se svidja...ma garant ce da upali,nijedan ne odbija samouverenu devojku!
vidjam ga 2-3 puta nedeljno, ako se potrudim-i vise...
nije iz skole,ide u jednu srednju blizu moje osnovne...
moracu nesto da probam :wink:

Prvo probaj da flertuješ sa njim. Ono, očima. :lol:
Good luck!

*Lenja_Pita*:
Moon Child:
laura87:
Moon Child:
ljudi, meni treba pomoc :oops: Ja ne znam kako da pridjem jednom decku na koga se opaaaaaaaaasno lozim, ali cak mu ni ime ne znam :oops: :oops: :oops:
sto je najgore uopste ne mogu da se saberem kad ga vidim tako da.... nemam ni hrabrosti da mu kazem bilo sta :oops:

Pa koliko cesto ga vidjas?Jel ti to neki baja iz skole il si ga negde drugde spazila?Potegni sve vezice,saznaj kako se zove i dal ima ribu,naoruzaj se osmehom i reci mu da ti se svidja...ma garant ce da upali,nijedan ne odbija samouverenu devojku!

Good luck!
pa ja njega ubijam pogledom! :lol: (doduse samo kad je okrenut :lol: )
znate onu..
"I looked at you, You looked at me
I smiled at you, You smiled at me
And we're on our way, No we can't turn back, babe
Yeah, we're on our way, And we can't turn back
'Cause it's too late, Too late, too late..." :)
(znace wild sigurno sta je... ;) )

Moon Child:
*Lenja_Pita*:
Moon Child:
laura87:
Moon Child:

Good luck!
pa ja njega ubijam pogledom! :lol: (doduse samo kad je okrenut :lol: )
znate onu..
"I looked at you, You looked at me
I smiled at you, You smiled at me
And we're on our way, No we can't turn back, babe
Yeah, we're on our way, And we can't turn back
'Cause it's too late, Too late, too late..." :)
(znace wild sigurno sta je... ;) )

Look at his eyes and smile at 'im, bre :wink: . Kad se okrene ka tebi, a ti njega pogledaj i nasmeši se, pa vidi reakciju.
A čija je to pesma (sorry, nisam wild :D )?

Ok.....dedice?
Uvek mi se desi da ja prva pridjem decku!Uvek!Al na srecu uvek je uspesno.Cekaj,da razjasnimo nesto?Ako neko odavde uopste ima prigovora na takvo ponasanje,nek se javi!Izadjite iz praistorije!
Postalo je skroz...normalno da devojke prve prilaze i nekako sve to brze ide,jer kad momci prvi pridju,obicno se ribe prenemazu u fazonu,,znas,decko,nisam ti ja laka,try harder"
Jeste li culi nekad frajera da to kaze?

p da, sve je to ok..:p
but...eto, meni je bash simpatichno kad se momak malo potrudi oko djevojke...znachi, stalo mu je..
takve su veze obichno duzhe i iskrenije..
ipak, naravno da je ok kada djevojka pridje momku..
nemam nishta protiv...
:wink:

Ja nikad nisam prisla decku,barem ne onako direktno...u biti ni ne volim takve neke sheme muvanja na brzaka :lol:
Ja volim kad to malo duze traje,iscekivanje,trrud koji oboje ulazemo.....
ali ako imam osecaj da se nekom svidja potrudicu se i to veoma :wink:

A daj bre nisi!!! Kako uopshte mozesh tako neshto da kazesh?? Ti si prilazila momcima, pobogu... Ja sam izgubljeni sluchaj poshto nikad nisam to uradilam ne iz "morala" vec zato shto me je blam...
22.gif

wild_child:
Ja nikad nisam prisla decku,barem ne onako direktno...u biti ni ne volim takve neke sheme muvanja na brzaka :lol:
Ja volim kad to malo duze traje,iscekivanje,trrud koji oboje ulazemo.....
ali ako imam osecaj da se nekom svidja potrudicu se i to veoma :wink:
eh, da..upravo to hocju da kazhem..
ischekivanje...da..
i poslije toga je sve nekako sladje, i ~dugotrajnije... :wink:

*november rain*:
Moon Child:
ja sam promaseni slucaj................................... :(
hejj Mala...
nemoj tako da mi prichash..
:ne: :ne: :ne:
znash da je to nedopustivo..(;
ako iko nije promasheni sluchaj to si Ti!!!
p ja se ne bih odvazhila da onako pridjem momku, k'o shto si ti do sad bezbroj puta uradila.. :P
divna si. (;
hvala :oops:
ali ovde nije stvar samo u prilazenju... nego jednostavno, ja sam promaseni slucaj......
nije bezbroj puta jedva 2 put :P

enivej, :****** pricacjemo...

Back