Hajde sada neka muskarci pitaju a zene odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a što se tiče ciganki koje nose svugde svoje dete na sisi, pa tako su im podeljene karte
da mogu da ga odvedu u vrtić to bi uradile
i ne vidim razliku između fotke sa sisama beze bebe i sa bebom, sve je to lepota

Ma vazi se. :roll:

"Gospodjo, zasto vam deca ne idu u skolu?"
"A sta cU u skolu, batko? Ni ja nEsam isla u skolu"

Aj, nemoj da pricas, leba ti... jadni cigani bi da se skoluju, a mi im ne damo zbog boje njihove koze, jeste al´ za malo. :lol:

jeeee nije valjda da dusebriznici opet pate i sablaznjavaju se sto zene doje decu u javnosti :lol:
sisa i beba na istoj...strasne su to stvari!!! :eek:

Nije u tome fora, cudi me da ti ne kapiras.
Neka radi sa sisom sta hoce...ljudima je samo degutantno, glupo, mizerno da se sisa "slucajno" vadi pred bivsim, da to mora na taj nacin da se potencira. ;)

o da
na mišljenje i postupke
nekad linija između ta dva nije baš debela
zbog toga je na primer lišen života dragan maksimović, usred dana usred beograda
ubili su ga navijači i skinhedsi koji imaju pravo na svoje mišljenje i postupke
ubili su ga jer je bio malo tamnijeg tena, kako piše u njegovoj biografiji
to je onaj, ako ne znate, što je glumio u petrijinom vencu
i što je glumio g. i. gurdjieffa u filmu meetings with remarkable men i bio njegov sledbenik

danas je moderno biti navijac, srbin, nacista....

o da
na mišljenje i postupke
nekad linija između ta dva nije baš debela
zbog toga je na primer lišen života dragan maksimović, usred dana usred beograda
ubili su ga navijači i skinhedsi koji imaju pravo na svoje mišljenje i postupke
ubili su ga jer je bio malo tamnijeg tena, kako piše u njegovoj biografiji
to je onaj, ako ne znate, što je glumio u petrijinom vencu
i što je glumio g. i. gurdjieffa u filmu meetings with remarkable men i bio njegov sledbenik

vidi, meni u onom tabom postu oupste nije akcenat pri citanju bio na ciganima
i nisam post tako shvatila
skinhedsi su zlo
i cigani naju da budu zlo
hocemo da navodimo kako prodaju decu - bio je dokumentaran film i o tome i kako ih obogaljuju da bi gazda (isto ciganin) imao vecu zaradu od njih..vise obogaljeni isprose
mene ciganke svakog vikedna spopadnu kad odem ocu na grob
aman, postoji li neko mesto moje mogu da ostave kao sveto
jednoj koja me svih 4 dana tog meseca spopadala, a koja nema vise od 25.30 god na kraju sam rekla - daj nemoj vise ovde da prosis..ponudicu ti neki posao..dodji da pomognes jednom nedeljno i dobices neki novac a to
ona je pitala - a sta to da pomoglem..
pa ne znam, da operes na primer prozore ili pocistis dvoriste od lisca metlom..
na to mi je samo rekla - ne, dodji ti kod mene da peres prozore
toliko.

Nije u tome fora, cudi me da ti ne kapiras.
Neka radi sa sisom sta hoce...ljudima je samo degutantno, glupo, mizerno da se sisa "slucajno" vadi pred bivsim, da to mora na taj nacin da se potencira. ;)
ne znam o kom bivsem se radi ko sto rekoh nisam ispratila desavanja, al mi se sere vise od maltretiranja i prozivki zeni koje doje decu gde i kad su ova gladna.
možda dete treba dojiti u gluvoj sobi ili mračnoj komori???
pa verovatno, to je sramota da muskarci vide sisu, iako je sisi primarna funkcija da hrani potomstvo a ne da na nju drkaju uspaljeni prolaznici :zper:

možda dete treba dojiti u gluvoj sobi ili mračnoj komori???

da, dete treba dojiti tamo gde beba na miru moze da pojede taj svoj obrok
meni je malo muka od ovog modernog majcinstva gde je mnogo vaznije da se ne dobije neki gram vise i da se odmah ko karleusa posle porodjaja obuku stare farmerke, nego da li je sa bebom sve kako treba
gde je mnogo vaznije sedeti u kaficu, nego pratiti bebin ritam obroka
i posle se pitamo zasto su deca nervozna
al dobro, to sam ja

da, dete treba dojiti tamo gde beba na miru moze da pojede taj svoj obrok
meni je malo muka od ovog modernog majcinstva gde je mnogo vaznije da se ne dobije neki gram vise i da se odmah ko karleusa posle porodjaja obuku stare farmerke, nego da li je sa bebom sve kako treba
gde je mnogo vaznije sedeti u kaficu, nego pratiti bebin ritam obroka
i posle se pitamo zasto su deca nervozna
al dobro, to sam ja

ok, i ako dete u tom ritmu zakmeči napolju, na izletištu, mama treba da pali na gajbu i da mu sisu? ili da se sakrije pod ćebe?

sisa ne postoji radi bivseg sadasnjeg buduceg ili bilo koga drugog do potomstva da se prehrani nakon rodjenja dok ne moze da unosi cvrstu hranu. sad sto ih ovi u slobodno vreme mozda vole, to je sve lepo, ali sisa puna mleka zna se za sta sluzi, i kao takva bar zasluzuje da bude oslobodjena seksualnog konteksta.
a sad sto po mozgovima ljudi generalno postoji bag po kojem je sve nesto yebena sramota, a posebno ako se tice prehrambene sise, to treba lepo da rasprave sa samim sobom, drustvom, crkvom ili odakle god vec smatraju da ti problemi dolaze.

• Podržavam
Reactions: Em.
ok, i ako dete u tom ritmu zakmeči napolju, na izletištu, mama treba da pali na gajbu i da mu sisu? ili da se sakrije pod ćebe?

ne mora moco ni u gajbu ni pod cebe, ali ne mora ni za stolom u punom kaficu

svuda postoji neki miran kutak, ne zbog drugih nego zbog bebe
beba treba da ima mir i tisinu dok jede
znaci, moje dete i njegov mir i potrebe na prvom mestu

sisa ne postoji radi bivseg sadasnjeg buduceg ili bilo koga drugog do potomstva da se prehrani nakon rodjenja dok ne moze da unosi cvrstu hranu. sad sto ih ovi u slobodno vreme mozda vole, to je sve lepo, ali sisa puna mleka zna se za sta sluzi, i kao takva bar zasluzuje da bude oslobodjena seksualnog konteksta.
a sad sto po mozgovima ljudi generalno postoji bag po kojem je sve nesto yebena sramota, a posebno ako se tice prehrambene sise, to treba lepo da rasprave sa samim sobom, drustvom, crkvom ili odakle god vec smatraju da ti problemi dolaze.

ti sto im smeta sisa su isto ko ovi navijaci i pripadnici ultradesnicarskih organizacija, dakle pederchine i sociopate

Žene obično imaju pelenu koju prebace preko ramena i prekriju bebu i dojku.
Time niko ne vidi ništa i niko nema problem neprijatnosti.
Meni smeta bebeći plač, to je uznemirujući zvuk i prije bih birala da drugarica pored mene doji, nego beba da plače.
Dojenje mi ne bi smetalo.
Ali bih se pomjerila da mi pogled pada na nešto drugo.

danas je moderno biti navijac, srbin, nacista....

Nazalost, danas ne samo da nije moderno nego je totalno nepopularno i pogubno isticati nacionalni ponos, jer su tu odmah zene u crnom i ostala placenicka bagra da ser*ndaju.

Moderno je biti gej, gistro zastitnik manjina itd. (iako znam da bi ovi likovi zadnji voleli da zive medju ciganima).

A ti, posto nisi Srbin ako se ne varam, ti po najmanje imas pravo da pises tako nesto kao ovo gore.

photo9-640x478.jpg

evo jel ovo okej pošto na sisi ima knjigu umesto bebe pa nije previše intimno?

da li su je građani toga nazadnog njujorka napušili?

da li se ponaša kao ciganka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back