- Poruka
- 197
postaješ mi simpatičan sad 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite o svom prvom, koji vas je razdevičio? Je l vam ostao u pamćenju, pitate se šta je bilo sa njim?
i još jedno pitanje: jeste li vi nekom bile prve?
žene šta mislite, je li ljudski i politički korektno uzimati cigane kao primer treša, nečeg najprljavijeg i najgoreg?
žene da li vam dragi donosi kafu i slatko i slično u krevet?
naucno gledano jer je dokazano svi ljudi poticu od iste osobe jer vuku dnk kod od jedne zene iz afrike
religijski gledano svi poticemo od adama i eve
i naucno i religijski gledano svi vucemo korene iz istog mesta..kako onda postoje razliciti jezici?
zasto ne govorimo svi istim jezikom?![]()
nisi ni svestan
obrati paznu..moja mnoga pitanja i pisanja su na ivici..da bi isprovocirao ljude da kazu nesto na tu temu.. da se rasplamsa rasprava..to sto zbog toga mnogi steknu pogresno misljenje o meni je stvar koja mene dotice .. ja sam ispunio cilj... rasplamsao sam pricu![]()
ne poticemo svi od jedne jedinke
to su gluposti
citaj od zaharija sicina dvanaesti planet ili stepenice ka nebu
mnogo zanimjivih cinjenica o covekovom razvoju
ne poticemo svi od jedne jedinke
to su gluposti
citaj od zaharija sicina dvanaesti planet ili stepenice ka nebu
mnogo zanimjivih cinjenica o covekovom razvoju
nisi ni svestan
obrati paznu..moja mnoga pitanja i pisanja su na ivici..da bi isprovocirao ljude da kazu nesto na tu temu.. da se rasplamsa rasprava..to sto zbog toga mnogi steknu pogresno misljenje o meni je stvar koja me ne dotice .. ja sam ispunio cilj... rasplamsao sam pricua ko me skapira..skapira me
![]()
na strani pravednikaJeste na mocinoj ili tabovoj strani?
tacnoTabe,jel mogu da rasplamsam?
- - - - - - - - - -
Anunaki![]()
ali svi u sebi imamo genetski kod iste zene iz afrike
to je naucna cinjenica.
ne pijemo kafu..ne donosiej, neću više, nemam ja ništa protiv tebe i hvala ti na dijalogu
- - - - - - - - - -
žene da li vam dragi donosi kafu i slatko i slično u krevet?
dakle izjavio si javno ovde na forumu da je čičak nekulturna i uporedio si je sa cigankama koje prose po ulici?
a gde je reputacija![]()
sta lupate gluposti, pa zna se da je sve nastalo iz okeana svijesti koji se nalazi izvan galaksije)))))))))))))))))
rode ne žive izvan galaksije
Jeste na mocinoj ili tabovoj strani?
pa tenkre si, to stoji
- - - - - - - - - -
što si obrisao svoj post?
shvatio si da si ispao glup?
evo kosminica kaže da je to bio neljudski postupak
.da li uvek moramo da zauzemo stranu kad ispadne neki konflikt?sta ako nam je stav da su obe strane u pravu i da nisu
ne smatram da imam obavezu da u svakom konfliktu zauzimam stranu, pogotovo ako se mene ne tice
da ne bude pokvarenih telefona
tab je napisao citirani komentar, za koji smatram da je napisan neprobranim recima..
kao administrator sa jedne strane ima obavezu da lektorise ono sto je napisao pre - posalji brz odgovor, sa druge strane ima pravo na svoje misljenje koliko god te napisane reci drugima zvucale grubo i uvredljivo
pre nego sto je obrisao i moj odgovor na njegov post i njegov post, poslao mi je pp i napisao da ne misli na to o cemu pisem
ja sam koliko se jos secam napisla da u sustini nemam nista protiv da mali ljudi jedu na javnom mestu i da dojenje u tom kontekstu ne smatram nakulturnim
pitala sam ga da li on smatra nekulturni jedenje odraslih ljudi na javnom mestu
tab je napisao da jedenje na javnom mestu osim ako to nisu restorani i sl i jeste nekupturno
sa tim se slazem sa njim
da li iko od nas jede u pozoristu npr
postoje mesta i prilike za sve
ne vidim zasto bi bilo uvredljvo poredjenje sa cigankom, jer se paralela nije odnosila na boju koze nego na sam cin gde ciganka non stop nosi dete na sisi, sta god da radi
ono sto radimo nas deklarise kao kultirne ili nekulturne, kao glupe ili pametne, kao razlicite
ja nemam nista protiv dojenja na javnom mestu jer smatram da gladna deca treba da jedu, ali nikad nisam dete dojila niti bih ikad na nacin na koji to cicak radi
prosto smatram da to jeste nekulturno
ok, izasla sam sa drugaricama na pice, dete je gladno - sigurno ne vadim sisu za stolom
po meni je to cin intimnosti izmedju majke i deteta koji ne treba da se deli sa sirokim narodnim masama..niti smatram da bivse momke treba da impresioniram sisom dojiljom, koja pripada tada samo mom detetu
a mene je to ljubomorno intiman cin - moj i mog deteta..nesto samo nase i najprivatnije
da sam bila na cickovom mestu,kao sto mi se jeste desavalo, otisla bih u auto i podojila dete..ili se sklonila negde na diskretnije zaklonjenije mesto gde bih mogla da podelim tu intimu samo sa svojim detetom..a takvih mesta ima cak i po kaficima..makar to bio drugi sto u dnu lokala gde bih bila zaklonjena od pogleda drugih
ne zato sto je dojenje sraman cin, nego zato sto je to nesto sto je trenutak samo moj i moje bebe i za druge tu nema mesta
ili ako druge pustim onda to lici na ciganku koja na semaforu sa bebom na sisi trazi neki dinar
jer da nema te bebe koja sa sise visi,ne bi bilo ni paznje
ako me razumete
ne zato sto je dojenje sraman cin, nego zato sto je to nesto sto je trenutak samo moj i moje bebe i za druge tu nema mesta
.
ne znam dal bi se slozio sa dive a rec intimu je napisala jedno sto puta