- Poruka
- 21.848
Šta vam je gore: da vas partner prevari sa ženom ili da vas prevari sa muškarcem?
sa zenom je gore

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta vam je gore: da vas partner prevari sa ženom ili da vas prevari sa muškarcem?
Nisam nikada imala problem sa cipelicama.jel ste nekad kad ste bile na balu imale peh sa štiklom ?
Svasta! Pa sa muskarcem. To saznanje bi me bas pomerilo.Šta vam je gore: da vas partner prevari sa ženom ili da vas prevari sa muškarcem?
Gledam po gradu svaka druga se utegla u helanke, jeste vi jedna od njih?
grupnjak da ili ne ?![]()
Nisam nikada imala problem sa cipelicama.
Svasta! Pa sa muskarcem. To saznanje bi me bas pomerilo.
Imam jedne koje se nose na stikle, vise lice na pantalone. Neki i kozne uske pantalone zovu helankama, ali nisuImam i njih.
Ostalo su 3/4, za vezbanje ili setnju (pravu setnju).
- - - - - - - - - -
Ne znam... Tu bi mnooogo toga moralo da se slozi, pa ispada nemoguce. I da budem iskljucena iz odnosa sa zenom.
Zasto zene na Balkanu vole muskarce da lazu vise nego bilo gde u svetu ? odkud im tolika potreba za to ?![]()
Znaci lazu i kada to nije potrebnonavika, zavisnost ili zbog okruzenja koje laze non-stop ??
Sta ima njemu da se dopada ili ne dopada sta je pricam sa svojim drugaricama? Ni je ne trpam nos o cemu on prica sa svojim drustvom.Šta mislite, da li bi se vašem partneru dopalo to da vi pričate drugaricama kako vam se bivši momak nedavno oženio?
Zasto zene na Balkanu vole muskarce da lazu vise nego bilo gde u svetu ? odkud im tolika potreba za to ?![]()
Znaci lazu i kada to nije potrebnonavika, zavisnost ili zbog okruzenja koje laze non-stop ??
Sta ima njemu da se dopada ili ne dopada sta je pricam sa svojim drugaricama? Ni je ne trpam nos o cemu on prica sa svojim drustvom.
![]()
![]()
Gledam po gradu svaka druga se utegla u helanke, jeste vi jedna od njih?
Sta ima njemu da se dopada ili ne dopada sta je pricam sa svojim drugaricama? Ni je ne trpam nos o cemu on prica sa svojim drustvom.
![]()
![]()
još ti mama i tata određuju u čemu ćeš da izađeš napolje ? :/Helanke oblacim samo kod kuce... jer me je sramota da idem po gradu,a da mi se zadnjica ocrtava^^
A i ako bi pokusala da izadjem iz kuce tako obucena, moji bi me vratili da se presvucem
Omiljena mi je kombinacija- cizme,helanke, i tunika do iznad kolena![]()
Helanke oblacim samo kod kuce... jer me je sramota da idem po gradu,a da mi se zadnjica ocrtava^^
A i ako bi pokusala da izadjem iz kuce tako obucena, moji bi me vratili da se presvucem
Svi lazemo, ne samo zene. Neka istrazivanja kazu da lazemo oko 200 puta na dan.
Krv ti j*bem...![]()
Mislim da mu ne bi ni smetalo. Ko me zna, zna da se na staro ne vracam. Odnos moze samo promeniti oblik, ako je bio seksualni i stavljena tacka, mozemo se druziti ali nema skidanja vise.to nije odgovor na pitanje
može i drugačije: Da li bi se vašem patneru svidelo kad biste pred njim nekom rekle da vam se bivši nedavno oženio?
Sto? Pa zamisli da ja njega pitam o cemu prica sa drugovima. Moje je da ispecem gibanicu i kifle i ostavim ih same. Istu vrstu prostora ocekujem i od njega. I u vezi mora da se dise
Sto? Pa zamisli da ja njega pitam o cemu prica sa drugovima. Moje je da ispecem gibanicu i kifle i ostavim ih same. Istu vrstu prostora ocekujem i od njega. I u vezi mora da se dise![]()
jaooooooo....Helanke oblacim samo kod kuce... jer me je sramota da idem po gradu,a da mi se zadnjica ocrtava^^
dobro lazemo sviali zasto zene lazu muskarce tako mnogooooo u nasoj zemlji
?
Ja odem na strane sajtove , ni jedna me ne laze nikadaako zeli hotuje ako ne zeli kaze
ne laze da me voli ako to ne oseca etc,
A ovde vecina lazu da nekoga vole i zele samo sanjim dok hotaju iza ledja sa svima![]()
Ili lazu da su nevine u 40i slicne SFC pojave
![]()
Mislim da mu ne bi ni smetalo.
Npr. nije te pitao, nego to čuo od neke tvoje drugarice.
jeste morale nekad pp da zaključate da se odbranite od budale?
jeste morale nekad pp da zaključate da se odbranite od budale?