Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.143
folija za krem bananicunisam, sta je to?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
folija za krem bananicunisam, sta je to?

Zasto trosite vreme na forum u raspravi umesto da se mazite na Cam ili same u sobi ?ili pozovete nekog lika ?
![]()

Jedino ti ova treca opcija ima smisla
Prva je tako tuzna, a druga nuzno zlo![]()

nisam pitao da li čitaš dalje ako primetiš da je neko izrazito nepristojanSa 16.
Ako primetim da je neko izrazito nepristojan, ni ne citam dalje.

nisam pitao da li čitaš dalje ako primetiš da je neko izrazito nepristojan![]()

jel ste nekad kad ste bile na balu imale peh sa štiklom ?
Gledam po gradu svaka druga se utegla u helanke, jeste vi jedna od njih?
grupnjak da ili ne ?![]()
Sa koliko godina ste izgubile nevinost?
Gledam po gradu svaka druga se utegla u helanke, jeste vi jedna od njih?

Ne idem na balove uz Strausa i Mocarta.....jel ste nekad kad ste bile na balu imale peh sa štiklom ?

Ne....grupnjak da ili ne ?![]()
jeste morale nekad pp da zaključate da se odbranite od budale?
Da.
14.2.2000, znači mesec i po pred moj 15ti rođendan![]()

Sve ok..jer je to njego izbor...ja mu sigurno necu birati sa kim ce da se druziDa vaš partner ima samo drugarice, a muško društvo slabo, ne voli ona klasična muška druženja, šta biste pomislile o njemu?
Najgore je da me prevari kao zenu i osobu...ono.ostavi na cedilu ,izneveri i slicno..Šta vam je gore: da vas partner prevari sa ženom ili da vas prevari sa muškarcem?
Najgore je da me prevari kao zenu i osobu...ono.ostavi na cedilu ,izneveri i slicno..
))))))))samo sam jednom prevario,u srednjoj skoli pre100 godina.tebe ne bih never ali never,na cedilu never!

Koliko je slabo to musko drustvo? Nema muskih prijatelja uopste? Ima jednog dobrog prijatelja? Preciziraj. Ili bolje napisi sta ti mislis pa nas pitaj da li se slazemo.Da vaš partner ima samo drugarice, a muško društvo slabo, ne voli ona klasična muška druženja, šta biste pomislile o njemu?
22Sa koliko godina ste izgubile nevinost?
samo po kuci i dok perem prozore. ili do radnje.Gledam po gradu svaka druga se utegla u helanke, jeste vi jedna od njih?
Ne.grupnjak da ili ne ?![]()
sta on zna sta ja pricam drugaricama. Mislim da ne.Šta mislite, da li bi se vašem partneru dopalo to da vi pričate drugaricama kako vam se bivši momak nedavno oženio?
jeste morale nekad pp da zaključate da se odbranite od budale?
To mi nije omiljena ocnoodmarajuca aktivnost. Ako naidje neki lep muskarac ili zena umem da primetim i prokomentarisem. To nikada nije iskljucivo fizicki izgled.leto..
vecernja setnja..na korzu pored mora
polummrak...setate sa deckom..
on je ispred vas,,,
volite li da odmarate oci gledajuci sa strane
ili....
Osecam razocaranje ali ne bih se svetila ..ne, nikadanina me inspirisala...
prevari vas neko do koga vam je baash stalo..
Sta radite..osim sto tugujete sto je i normalna reakcija..
mas osecate li zelju za osvetom nekog tipa..
i opistite kog npr....
sa 19Sa koliko godina ste izgubile nevinost?
jel znas..Osecam razocaranje ali ne bih se svetila ..ne, nikada
jer to nije u mojoj prirodi a ni svesti...
Uzvratiti prevarom je najveca moguca glupost...jel znas..
nikad nisam kapirao..ako je ona povredjena..i pati...
kako uspeva da se sveti prevarom..msm da je to laz?
kakvo je tu uzivanje..
ok..radi to iz inata jer je ponizena..ali dali ona uopste se moze opustiti i uzivati u tim momentima?