- Poruka
- 20.599
Koji model mobilnog imate ?
Samsung Galaxy Note 3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji frizider imate i koliko pregrada ima, da li znate koliko u njemu ima freona i jel ima ona antibakterijiska svojstva ?>
- - - - - - - - - -
ostavis cupicu da lizach ceshe njonju
ps, neam pojma. Znam samo da imam frizider.
i za muskarce nezaobilazni Armani Code i Prada Luna rossa extreme..sjajan
kad ti stalno gooza viri iz njega nisi ni stigla da pogledas koje je marke![]()
E pa vidiš ni to nam nisi rekao, dal je online ili irl
Elem ti to o toj babuskari koja vam pazi dete pričaš?
Ipak... ako ti žena tako nešto kaže posle par sati aktivnog razgovora sa njom, ne bih odmah pomislila da laže ali da eto traži možda neku vrstu sažaljenja ili joj se sviđaš pa na taj način hoće da te pridobije![]()
Pod e) Vata na patetiku tj. igra na "jadna ja , slabašna i nezaštićena, budi moj vitez" kartu.
U kojim situacijama najčešće glumite?
nemam izgovor nikadOmiljeni izgovor kad vam se ne vodi ljubav ?
hmmm... ne mogu da se setim da uopste glumimU kojim situacijama najčešće glumite?
neki galaksiKoji model mobilnog imate ?
jel ste nekad kad ste bile na balu imale peh sa štiklom ?
Visoka sam 1.78, ne nosim stikle nikad.jel ste nekad kad ste bile na balu imale peh sa štiklom ?
Visoka sam 1.78, ne nosim stikle nikad.
Lazem, jesam na jednoj svadbi, bila sam kuma, naterali me. Ali sam obula nesto drugo posle ceremonija svih.
sta ima veze, pa nije to neka pretjerana visina, guzio sam i vishe!
pa ne vidiš kad si metar i osamdeset
al one od metar i pedes i kusur vide itekako
E bas ti hvala na informaciji
Pa i nije neka visina, samo dovoljna da ne moram da se smaram na stiklama. Posto ih ne volim. I ne vidim poentu.
Bogme i nije da nije neka visina.
Ja sam sam sebi smesan kad stojim pored zenske koja je visa od mene. Jednu sa kojom sam zavrsio u krevetu sam pitao "otkud ti ja, gde si mene iskopala, vidis da si visa od mene?"![]()