DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
Kouros by Yves Saint Laurent, na muskarcu.
Ja koristim Coco Mademoiselle Chanel. Roll on od Dove, onaj klasik![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kouros by Yves Saint Laurent, na muskarcu.
Ja koristim Coco Mademoiselle Chanel. Roll on od Dove, onaj klasik![]()

Omiljeni izgovor kad vam se ne vodi ljubav ?
Sad sam se setila - Givenchy -svi su dobri ^^
Sada znam sta da uzmem... Ne znam kako sam ih izgubila iz vida ~~~~
jao dobila sam

el se meni ucinilo ili si ti bila zelena u jednom trenutku?

Pod d. Lakse je nekada reci nepoznatom jer bliske tvoj problem moze da povredi. Sama sam mamac za takve. Dok cekam u redu, na klupi,... samo se pojave, ispricaju svoju tuznu pricu i odu.Zena, koja muskarcu kojeg je tek upoznala, isprica neke veoma intimne detalje o sebi (tipa "bivsi muz me je tukao jer nisam htela da imam seks sa njim") je:
a) stekla poverenje u tog muskarca i zato nema problem da mu isprica takve stvari
b) laze (iz nekog razloga)
c) pijana
d) ???

Dezodoransi su mi skoro svi odvratni. Skontala sam da na meni najbolje mirisu uglavnom oni u ljubicastim pakovanjima, verovatno im je baza ista.Koji vam je omiljeni parfem,dezodorans,kolonjska voda?
"Vlasnika" koji ume da "pomeri".koji vam je omiljeni ***** ? krivi pravi kratki dugi debeli dzgoljavi ? i kombinacije navedenog znaci maksimalno dve!
jeli prajm tajm...koj si ? možda si mi i reko al se ne sećam
et tema...pito bi naša forumska biberčeta jel su se penjale na stepenik, ili su se oni malo spuštali dole (neam pojma kako, možda pokleknuli), kad su se cmakali s dragim koji bi bili recimo za glavu viši ?

Nema izgovora. Lepo kazem da mi nije do toga.Omiljeni izgovor kad vam se ne vodi ljubav ?
Pred mojima (sin, mama, baka, deda,...) da sam OK i kada nisam.U kojim situacijama najčešće glumite?
Na poslu. Pravim se da me zanima sta kolege pricaju. ( o temama koje nemaju veze sa poslom )U kojim situacijama najčešće glumite?
Koji vam je omiljeni parfem,dezodorans,kolonjska voda?
U kojim situacijama najčešće glumite?
Kad me zaustavi saobracajac uvek odigram uspesnu rolu

sta radis kad te tako cesto zaustavljaju?
mene su do sada sve skupa za sve ove silne godine zaustavili samo dva puta.

koliko vas cesto zaustavljaju saobracajci?![]()

Koji vam je omiljeni parfem,dezodorans,kolonjska voda?

koliko vas cesto zaustavljaju saobracajci?![]()

Koji model mobilnog imate ?
el brijete djanu potezima odozgo na dole ili sa leva na desno ili od dole na levo ?