Hajde sada neka muskarci pitaju a zene odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zena, koja muskarcu kojeg je tek upoznala, isprica neke veoma intimne detalje o sebi (tipa "bivsi muz me je tukao jer nisam htela da imam seks sa njim") je:

a) stekla poverenje u tog muskarca i zato nema problem da mu isprica takve stvari
b) laze (iz nekog razloga)
c) pijana
d) ???
Pod d. Lakse je nekada reci nepoznatom jer bliske tvoj problem moze da povredi. Sama sam mamac za takve. Dok cekam u redu, na klupi,... samo se pojave, ispricaju svoju tuznu pricu i odu. :neutral:
Koji vam je omiljeni parfem,dezodorans,kolonjska voda?
Dezodoransi su mi skoro svi odvratni. Skontala sam da na meni najbolje mirisu uglavnom oni u ljubicastim pakovanjima, verovatno im je baza ista.
Omiljeni Pogledajte prilog 325130 i Pogledajte prilog 325131
koji vam je omiljeni ***** ? krivi pravi kratki dugi debeli dzgoljavi ? i kombinacije navedenog znaci maksimalno dve!
"Vlasnika" koji ume da "pomeri".
jeli prajm tajm...koj si ? možda si mi i reko al se ne sećam

et tema...pito bi naša forumska biberčeta jel su se penjale na stepenik, ili su se oni malo spuštali dole (neam pojma kako, možda pokleknuli), kad su se cmakali s dragim koji bi bili recimo za glavu viši ?
:) :heart:
Oko 30 cm visi. Saginjali se :)
Omiljeni izgovor kad vam se ne vodi ljubav ?
Nema izgovora. Lepo kazem da mi nije do toga.

U kojim situacijama najčešće glumite?
Pred mojima (sin, mama, baka, deda,...) da sam OK i kada nisam.

Koji vam je omiljeni parfem,dezodorans,kolonjska voda?

Ultraviolet, fantazija čista i za muške i za ženskice...al nemam para da ga kupim, uplate dobre volje primam na žr br...:mrgreen:

81lbsCHsPBL._SL1500_.jpg
...
Paco_Rabanne_Ultraviolet_M_EDT.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back