pa neki ljudi se rode i zive samo da bi drugima kenyali i njih i nije tako malo

a drugo,mozda ona oseca grizu savesti zbog necega, krivicu zbog pogresnog odabira muza, kad se neko nadje u takvoj situaciji ne bi me cudilo da se javi osecaj sramote, jer vecina muzeva u iole normalnim zemljama ne mlati zene bas tek tako, sta znam ne govorimo o avganistanu gde ni dobro jutro ne prodje bez par cuski

moze da bude svasta u pitanju u vezi toga sto ona nosi u sebi, a nekad ti je tesko da se otvoris poznatima jer su upuceniji u celu tvoju istoriju i pricu pa tu moze svasta jos da izroni na povrsinu. ja sam tip koji ne voli da prica o privatnim, intimnim stvarima ni sa kim skoro jer mi muka da slusam komentare,misljenja, savete koje nisam trazila i tako...nekad mi stvarno lakse da se ispricam sa nekim koga vidim po prvi put jer me nece ugnjaviti i srati mi vec ce te mozda bez predrasuda najlakse saslusati. sa druge strane i ljudi meni vole da se poveravaju, valjda imam to nesto...uglavnom,imam i ja iskustva saljudima koji bi mi tako na prvu ispricali neke zivotne drame, valjda procene da necu gundjati i da cu saosecati...sta znas, na kraju ljudi su razliciti, ali meni ta tvoja prica vuce na to, sem ako iza toga nije imala skrivene namere tipa da joj das muzevan zastitnicki i utesni zagrljaj ili sta ti ja znam vec