Hajde sada neka muskarci pitaju a zene odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zena, koja muskarcu kojeg je tek upoznala, isprica neke veoma intimne detalje o sebi (tipa "bivsi muz me je tukao jer nisam htela da imam seks sa njim") je:

a) stekla poverenje u tog muskarca i zato nema problem da mu isprica takve stvari
b) laze (iz nekog razloga)
c) pijana
d) ???

Pod "d" tj..nije svoja jer ko prica ovakvu intimu nekome koga je tek upoznala..

Pod "d" tj..nije svoja jer ko prica ovakvu intimu nekome koga je tek upoznala..
to sam i ja napiso na prethodnoj strani, ali mi razmišljamo čiste glave...ali i dive je u pravu...kad čoveku nateža, kad mu dođe baš teško, ne bira mnogo kome će i šta da ispriča, samo da se olakša...pa čak i ako zna da neće imati koristi, a možda će imati štete

Zena, koja muskarcu kojeg je tek upoznala, isprica neke veoma intimne detalje o sebi (tipa "bivsi muz me je tukao jer nisam htela da imam seks sa njim") je:

a) stekla poverenje u tog muskarca i zato nema problem da mu isprica takve stvari
c) pijana
d) ???
pa za takve stvari se mi ljudi iz nekog razloga najlakse poveravamo onima koji nas ne znaju i koji ce nas bas zbog toga najmanje od svih osudjivati valjda....

c) pijana
d) ???

U vecini slucajeva je a) -zato sto je najlakse nepoznatoj osobi reci sve o sebi.
Gledaj to ovako-na netu neki pisu sve i svasta o svom privatnom zivotu jer smo svi na distanci jedni sa drugima (net je distanca najveca) i najlakse je otvoriti se nekom koga ne znas i koga samim tim ni na jedan nacin ne ugrozavas.
U realnom zivotu ako nekog ugrozavas i kazes sta ti je na dusi sve ce uciniti da to iskoristi u svoju korist a tebe za*ebe.
Tako je u realnom zivotu lakse otvoriti dusu strancu nego nekog koga znas.

De si Ériu ljubim te u sisu. :heart: :rumenko:

Sto bih ja nju osudjivao zbog njenog debilnog bivseg muza?
pa neki ljudi se rode i zive samo da bi drugima kenyali i njih i nije tako malo :lol:
a drugo,mozda ona oseca grizu savesti zbog necega, krivicu zbog pogresnog odabira muza, kad se neko nadje u takvoj situaciji ne bi me cudilo da se javi osecaj sramote, jer vecina muzeva u iole normalnim zemljama ne mlati zene bas tek tako, sta znam ne govorimo o avganistanu gde ni dobro jutro ne prodje bez par cuski :lol: moze da bude svasta u pitanju u vezi toga sto ona nosi u sebi, a nekad ti je tesko da se otvoris poznatima jer su upuceniji u celu tvoju istoriju i pricu pa tu moze svasta jos da izroni na povrsinu. ja sam tip koji ne voli da prica o privatnim, intimnim stvarima ni sa kim skoro jer mi muka da slusam komentare,misljenja, savete koje nisam trazila i tako...nekad mi stvarno lakse da se ispricam sa nekim koga vidim po prvi put jer me nece ugnjaviti i srati mi vec ce te mozda bez predrasuda najlakse saslusati. sa druge strane i ljudi meni vole da se poveravaju, valjda imam to nesto...uglavnom,imam i ja iskustva saljudima koji bi mi tako na prvu ispricali neke zivotne drame, valjda procene da necu gundjati i da cu saosecati...sta znas, na kraju ljudi su razliciti, ali meni ta tvoja prica vuce na to, sem ako iza toga nije imala skrivene namere tipa da joj das muzevan zastitnicki i utesni zagrljaj ili sta ti ja znam vec :lol:

pa neki ljudi se rode i zive samo da bi drugima kenyali i njih i nije tako malo :lol:
a drugo,mozda ona oseca grizu savesti zbog necega, krivicu zbog pogresnog odabira muza, kad se neko nadje u takvoj situaciji ne bi me cudilo da se javi osecaj sramote, jer vecina muzeva u iole normalnim zemljama ne mlati zene bas tek tako, sta znam ne govorimo o avganistanu gde ni dobro jutro ne prodje bez par cuski :lol: moze da bude svasta u pitanju u vezi toga sto ona nosi u sebi, a nekad ti je tesko da se otvoris poznatima jer su upuceniji u celu tvoju istoriju i pricu pa tu moze svasta jos da izroni na povrsinu. ja sam tip koji ne voli da prica o privatnim, intimnim stvarima ni sa kim skoro jer mi muka da slusam komentare,misljenja, savete koje nisam trazila i tako...nekad mi stvarno lakse da se ispricam sa nekim koga vidim po prvi put jer me nece ugnjaviti i srati mi vec ce te mozda bez predrasuda najlakse saslusati. sa druge strane i ljudi meni vole da se poveravaju, valjda imam to nesto...uglavnom,imam i ja iskustva saljudima koji bi mi tako na prvu ispricali neke zivotne drame, valjda procene da necu gundjati i da cu saosecati...sta znas, na kraju ljudi su razliciti, ali meni ta tvoja prica vuce na to, sem ako iza toga nije imala skrivene namere tipa da joj das muzevan zastitnicki i utesni zagrljaj ili sta ti ja znam vec :lol:

Ma na te koji ce se sladiti tudjom mukom ili iskoristavati to sto im se neko poverio ne treba trositi vreme ni reci...idioti jednostavno.

Bogme, ja joj dadoh i priliku da mi se poveri a i musko rame i malo utehe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back