mar_comm:
Da li je nekome poznati, da li negde postoje mesta gde se sastaju razvedeni: neki klub ili bilo koja asocijacija u kojoj covek moze da razmeni iskustvo, da se druzi, putuje itd. Da li sta mozda vi razmisljali da tako nesto mozemo mi sa ovog foruma da uradimo. Recimo da se nadjemo u nekom od beogradskih restorana, popijemo pice, dogovorimo za neki izlet. To neki vec rade iz PRICAONICE.
Pre nekoliko dana nadjoh se u Beogradu. Pijem kaficu u jednom beogradskom kaficu, a moj prijatelj mi priča da su se pre mesec dana, bas tu okupili svi "forumasi", koji su izrazili želju da se druze. U dogovoreno vreme su dosli svi koji su bili zainteresovani. Bilo ih je svih uzrasnih dobi, pa cak majka i kćerka. Druzili su se nekoliko sati a onda su se dogovorili da upriliče jedan izlet. Dogovorili su se da se jednom mesečno sastaju u restoranu na Kalimegdanu. Moj prijatelj mi kaže da im je mnogo lepo. Druže se, a ima i simpatija medjusobnih. No, to su forumasi iz pričaonice. Mislim da bi ova ideja mogla da se ostvari i medju naši forumasima. Ja sam za! A Vi?