HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
beba_toronto:
s druge strane ta pogresna ideja da je vencanje osiguranje neke vecne srece i dovodi do losih veza i brakova, jer je ljudima primarni cilj da se ozene i udaju.....ne razmisljajuci mnogo o tome s kim ce to da urade i sta ce biti posle....jer misle da onih nekoliko potpisa kod maticara osiguravaju srecu, i cak iako se i ne slazu sjajno, misle da ce posle potpisa sve biti sjajno iz nekih cudnih razloga...
ljudska glupost je bezgranicna....
znam po sebi naravno, a i po drugima...
ne kazem da ja to nisam uradila...jesam naravno, ali sam takodje dosta naucila iz tog iskustva, sto je sjajna stvar!
Moram da priznam da se lepo osecam kao razvedena zena. Papir me je gusio, jer je ovo Balkan.Zao mi je samo godina koje su ostale iza mene. Zao mi je ustupaka koje sam cinila da bi bio mir u kuci. Propustila sam mnoge sanse u zivotu....profesionalne, a sve da bih podhranila sujetu i komplekse one druge strane.Divim se sebi da sam uspela da pobedim balkanski sindrom i kazem: "NE"!.

foliranje:
Moram da priznam da se lepo osecam kao razvedena zena. Papir me je gusio, jer je ovo Balkan.Zao mi je samo godina koje su ostale iza mene. Zao mi je ustupaka koje sam cinila da bi bio mir u kuci. Propustila sam mnoge sanse u zivotu....profesionalne, a sve da bih podhranila sujetu i komplekse one druge strane.Divim se sebi da sam uspela da pobedim balkanski sindrom i kazem: "NE"!.

Ja ti se divim što si promenila stil pisanja poruka... nema više boldova i smiley-a :smile:

mar_comm:
olika:
Dečici našoj je ovo sve maksimalno smešno, a ja ne bih želeo da ikada budu u našoj koži. Sve to isuviše boli.
Da li je nekome poznati, da li negde postoje mesta gde se sastaju razvedeni: neki klub ili bilo koja asocijacija u kojoj covek moze da razmeni iskustvo, da se druzi, putuje itd. Da li sta mozda vi razmisljali da tako nesto mozemo mi sa ovog foruma da uradimo. Recimo da se nadjemo u nekom od beogradskih restorana, popijemo pice, dogovorimo za neki izlet. To neki vec rade iz PRICAONICE.

vaga55:
mar_comm:
Da li je nekome poznati, da li negde postoje mesta gde se sastaju razvedeni: neki klub ili bilo koja asocijacija u kojoj covek moze da razmeni iskustvo, da se druzi, putuje itd. Da li sta mozda vi razmisljali da tako nesto mozemo mi sa ovog foruma da uradimo. Recimo da se nadjemo u nekom od beogradskih restorana, popijemo pice, dogovorimo za neki izlet. To neki vec rade iz PRICAONICE.
Pre nekoliko dana nadjoh se u Beogradu. Pijem kaficu u jednom beogradskom kaficu, a moj prijatelj mi priča da su se pre mesec dana, bas tu okupili svi "forumasi", koji su izrazili želju da se druze. U dogovoreno vreme su dosli svi koji su bili zainteresovani. Bilo ih je svih uzrasnih dobi, pa cak majka i kćerka. Druzili su se nekoliko sati a onda su se dogovorili da upriliče jedan izlet. Dogovorili su se da se jednom mesečno sastaju u restoranu na Kalimegdanu. Moj prijatelj mi kaže da im je mnogo lepo. Druže se, a ima i simpatija medjusobnih. No, to su forumasi iz pričaonice. Mislim da bi ova ideja mogla da se ostvari i medju naši forumasima. Ja sam za! A Vi?

levodesno:
vaga55:
Pre nekoliko dana nadjoh se u Beogradu. Pijem kaficu u jednom beogradskom kaficu, a moj prijatelj mi priča da su se pre mesec dana, bas tu okupili svi "forumasi", koji su izrazili želju da se druze. U dogovoreno vreme su dosli svi koji su bili zainteresovani. Bilo ih je svih uzrasnih dobi, pa cak majka i kćerka. Druzili su se nekoliko sati a onda su se dogovorili da upriliče jedan izlet. Dogovorili su se da se jednom mesečno sastaju u restoranu na Kalimegdanu. Moj prijatelj mi kaže da im je mnogo lepo. Druže se, a ima i simpatija medjusobnih. No, to su forumasi iz pričaonice. Mislim da bi ova ideja mogla da se ostvari i medju naši forumasima. Ja sam za! A Vi?
Sve vise je usamljenih i napustenih. Napusti nas "drzava", " Evropa nas nece", politicari nas prodadose, moramo "plivati" sami. Sedajte u brod, zima je duga, kapetan broda je siguran vozac, karte su besplatne...druzimo se....

......,bog te mazo sinko,pa ti ako si toliko savitljiva onda si i svemoguca...mogu da vidim njihove smusene :roll: kada krenes sa savijanjem na sve moguce strane.... :D
....moracu i ja malo da vezbam...eh,eh,.. :p ko zna..mozda se isplati..... ;)

.....paaaaa,hajde da se gledamo....i ja sam za.....ko ce da bude organizator :roll: :wink: :p

Je li "darmar",jel si ti na ovom forumu prikljucen da nekoga zajebavas?Nemoj mnogo da se guzis gde ti nije mesto.To sto si ti izfrustiran,pa te svaka riba odkaci zbog malog pimpa,to nije nas problem.Kupi si VEP pa se malo zanimaj.Ostavi ove devojke i zene na miru.Ako imas iole neku sivu celiju u tom tvom malom mozgu,ukapiraj da ljudi ne vole da ih vredjaju.A ako i dalje budes tako iztrcavao iz te tvoje misije rupe i DARMARAO okolo zamolicemo kulturiska NEKOGA da te izkljuci sa svih desavanja,kao i komp sa koga radis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back