Guzate devojke,

Hwala, hwala! Eto, slucajno, kao, jeste moja... :zstidljivko:

Hard, imam sebe ovekovecenu i u toj pozi, ali koliko god ovo bio LJiS, mislim da fotka nije primerena, tako da sorry.. z:p

O majko, sta lupa ovaj Bernardinac.. c,c,c...

Poslednja izmena:
Valjda što sam ja šlank, nikad se nisam obazirao ni okretao za tananim nogama i malom gu3om. Po meni je pozamašni stajni trap najseksipilnije nešto na ženi... Žena bez guze ko selo bez crkve :D

Nisi jedina ali ovakva guza je jedinstvena.

nije z:p

ne hejtujem,ta slika nebitno cija je je extra,samo konstantujem da znam bolju :)
ali to zaista-ta devojka obuche bele farke,i ceo grad seche vene.Ona je mislim,od svih devojaka koje sam ja u zivotu videla,jedina prava ''bomba'' ali objektivno gledano. Samo je od ove na slici imala trcastije josh dupe i jache butine,znaci ja kao zensko sam se mogla napaliti na nju :lol: I uopshte niej bilo bitno,npr imala je manje grudi i bila je kraca u struku,ali j.ebeeesh to kad je imala tu pozdainu,a meni je to jako lepo. Ja volim te jake noge i dupe da vidim na zeni,asocira me odmah na crnkinju.

Poslednja izmena:

ne hejtujem,ta slika nebitno cija je je extra,samo konstantujem da znam bolju :)
ali to zaista-ta devojka obuche bele farke,i ceo grad seche vene.Ona je mislim,od svih devojaka koje sam ja u zivotu videla,jedina prava ''bomba'' ali objektivno gledano. Samo je od ove na slici imala trcastije josh dupe i jache butine,znaci ja kao zensko sam se mogla napaliti na nju :lol: I uopshte niej bilo bitno,npr imala je manje grudi i bila je kraca u struku,ali j.ebeeesh to kad je imala tu pozdainu,a meni je to jako lepo. Ja volim te jake noge i dupe da vidim na zeni,asocira me odmah na crnkinju.

a zamisli ti to - ona je osudjena na ceo zivot ka.ranja doggy style :hahaha:

bar da ima neke si.se pa da dozivi i titty fu.ck
ovako...

guzate ne, vise volim da moja cura ima svega u dovoljnoj meri :D

Daj neku sliku ako imas ovako nas samo lozis.

Back