rendianka
Poznat
- Poruka
- 8.536
Da sam zdrava - zdrava sam.. Nisam nesto osetila ni da me gooza boli
Je l' ta "zdrava guza" treba da izgleda mozda ovako nekako?
Ako je tvoja ovakva onda si ful ne volim velike ali volim ovako izbacene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hwala, hwala! Eto, slucajno, kao, jeste moja...
Hard, imam sebe ovekovecenu i u toj pozi, ali koliko god ovo bio LJiS, mislim da fotka nije primerena, tako da sorry..
O majko, sta lupa ovaj Bernardinac.. c,c,c...
Nisi jedina ali ovakva guza je jedinstvena.Hihi, ma opushteno, znam da nisam jedina...![]()
Hihi, ma opushteno, znam da nisam jedina...![]()
Mislim da je njeno pa me mukica vata.ma to nije njeno doope)))
Hard, imam sebe ovekovecenu i u toj pozi, ali koliko god ovo bio LJiS, mislim da fotka nije primerena, tako da sorry..![]()
Nisi jedina ali ovakva guza je jedinstvena.
nije
ne hejtujem,ta slika nebitno cija je je extra,samo konstantujem da znam bolju
ali to zaista-ta devojka obuche bele farke,i ceo grad seche vene.Ona je mislim,od svih devojaka koje sam ja u zivotu videla,jedina prava ''bomba'' ali objektivno gledano. Samo je od ove na slici imala trcastije josh dupe i jache butine,znaci ja kao zensko sam se mogla napaliti na njuI uopshte niej bilo bitno,npr imala je manje grudi i bila je kraca u struku,ali j.ebeeesh to kad je imala tu pozdainu,a meni je to jako lepo. Ja volim te jake noge i dupe da vidim na zeni,asocira me odmah na crnkinju.
Daj neku sliku ako imas ovako nas samo lozis.nije
ne hejtujem,ta slika nebitno cija je je extra,samo konstantujem da znam bolju
ali to zaista-ta devojka obuche bele farke,i ceo grad seche vene.Ona je mislim,od svih devojaka koje sam ja u zivotu videla,jedina prava ''bomba'' ali objektivno gledano. Samo je od ove na slici imala trcastije josh dupe i jache butine,znaci ja kao zensko sam se mogla napaliti na njuI uopshte niej bilo bitno,npr imala je manje grudi i bila je kraca u struku,ali j.ebeeesh to kad je imala tu pozdainu,a meni je to jako lepo. Ja volim te jake noge i dupe da vidim na zeni,asocira me odmah na crnkinju.
Ta guza je za ružičasti globus u Kanu i vidim joj svetlu budućnost na polju filmai mene !!!
a i Hardija ,mogu da se kladim u to ohohoho![]()
de, brate
zaljubite se u dupe
znam da mozete
Nema šanse da ti udješ u ove gaće što su ti na avataru...