Zašto devojke vole da prave dramu?

nekoliko drugova nije reper za ceo ženski rod.
rekla bih da nekoliko drugova nije umelo da odabere devojku za vezu, tražili su atrakciju a ne saveznika
ako im je sad
samim tim pitanje je besmislenojer kao što rekoh ...nekoliko drugova nisu signal za dramu i neko ludilo od strane muškaraca
Ja nisam rekao ceo ženski rod, takođe jasno rečeno devojke, a ne žene. Drugo, svakako mogu imati samo uvid i razgovarati sa ljudima koje poznajem, ne mogu znati iskustvo svakog čoveka ikad.

Vidim druge teme na forumu se otvaraju sa sve jasnim naučnim dokazima i opsežnim istraživanjima.

Ja nisam rekao ceo ženski rod, takođe jasno rečeno devojke, a ne žene. Drugo, svakako mogu imati samo uvid i razgovarati sa ljudima koje poznajem, ne mogu znati iskustvo svakog čoveka ikad.

Vidim druge teme na forumu se otvaraju sa sve jasnim naučnim dokazima i opsežnim istraživanjima.
ma bre. koja razlika postoji između žene i devojke? misliš da žene manje drame ili šta?
vaša iskustva nisu merodavna.
nekoliko drugova se žalilo
žene su sklone drami
i hajde da diskutujemo o ružičastoj izmaglici

Poslednja izmena:
A provalio sam da kod mnogih ima to i kao da je nekakav deo kulture. Fazon prijatelj sluzi za to da slusa moje hronicne prolive od svakodnevnih problema i dusevnih teskoba. I onda se to svede na to ko ce da krene prvi o svojim problemima. bljuc bljuc bljuc i tako satima. Kao povezali smo se dublje. Hvala prijatelju, bas si simpa, odoh sada sa onim "drustvom" u provod da se provedem, smejem i to. Nis posebno, nismo u nekim odnosima. A ti si cool.

Back