Zašto devojke vole da prave dramu?

P nemoj pogresno to da shvatis kao da poredim zene sa psima, ne, nego poredim slican princip u vugla i razlicite metoda postavljanja granica i kada ih zapravo treba postaviti. Nekad i ne treba.
E sad kod pasa je to veoma striktno, oni vole jasno zacrtana pravila i rutinu, jer se tako osecaju sigurno. Sada jedem, sada me vodi da piskim, sada idemo u setnju, sada cu da jedem i da se izvalim i tako u krug. I njima super, ali to treba da uspostavis. Nikad on da dominira i da odlucuje kada ce sta (osim u posebnim okolnostima). Inace si ga cao.

Sad kod zena nisam bas siguran. Pogotovu kada provali da je dreiras na rutinu. A htela je ozb vezu aka rutina. E sada ja to obicno pocnem sa ulaskom na vrata. Ko prvi ulazi u stan. I mnoge ce ispred tebe da krenu i da otkljucava i otvara vrata, prva ulazi u svoju gajbu. Ja odmah tu sasecem. Znaci na startu je za chelo, okrenem je nazad i proguram se ispred nje i udjem prvi u gajbu.
Mnogi muskarci ne znaju za te fore kod zena i onda ona stekne osecaj da je dominantna u vezi i oseti se nesigurno. I krene s tim ludostima.
A one to vole, osecaju se sigurno pored tebe. Moj muskarac prvi ulazi u gajbu. Gazda!
Чек бре, ти улазиш први у њен стан? После колико дуге везе?

Ја бих те одмах ухватила за крагну и вратила назад, у стилу где си пошао?!Осим ако ти не отворим врата и кажем изволи
Одабрао си лош пример за расподелу улога. Мушкарац води, ок, то је лепо, жена се препусти јер му верује.

Back