- Poruka
- 74.171
Žene su mrsomoodi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чек бре, ти улазиш први у њен стан? После колико дуге везе?P nemoj pogresno to da shvatis kao da poredim zene sa psima, ne, nego poredim slican princip u vugla i razlicite metoda postavljanja granica i kada ih zapravo treba postaviti. Nekad i ne treba.
E sad kod pasa je to veoma striktno, oni vole jasno zacrtana pravila i rutinu, jer se tako osecaju sigurno. Sada jedem, sada me vodi da piskim, sada idemo u setnju, sada cu da jedem i da se izvalim i tako u krug. I njima super, ali to treba da uspostavis. Nikad on da dominira i da odlucuje kada ce sta (osim u posebnim okolnostima). Inace si ga cao.
Sad kod zena nisam bas siguran. Pogotovu kada provali da je dreiras na rutinu. A htela je ozb vezu aka rutina. E sada ja to obicno pocnem sa ulaskom na vrata. Ko prvi ulazi u stan. I mnoge ce ispred tebe da krenu i da otkljucava i otvara vrata, prva ulazi u svoju gajbu. Ja odmah tu sasecem. Znaci na startu je za chelo, okrenem je nazad i proguram se ispred nje i udjem prvi u gajbu.
Mnogi muskarci ne znaju za te fore kod zena i onda ona stekne osecaj da je dominantna u vezi i oseti se nesigurno. I krene s tim ludostima.
A one to vole, osecaju se sigurno pored tebe. Moj muskarac prvi ulazi u gajbu. Gazda!
Odmah na startu se to mora postaviti.Чек бре, ти улазиш први у њен стан? После колико дуге везе?
To,ako je tvoj stan.Odmah na startu se to mora postaviti.
Ја бих те одмах ухватила за крагну и вратила назад, у стилу где си пошао?!Осим ако ти не отворим врата и кажем изволиAko zakasnis gotovo je. Ona dominira i oseca se nesigurno. Tako veze propadaju.
Ako hoce vezu sa mnom, to je njen stan ali ja sam vodja tu. Znaci ja prvi ulazim u njega.To,ako je tvoj stan.
Mozes i to : da mi otvoris vrata i kazes izvoli.Ја бих те одмах ухватила за крагну и вратила назад, у стилу где си пошао?!Осим ако ти не отворим врата и кажем изволи
Obozavam tvoje rumene obrazeЈа бих те одмах ухватила за крагну и вратила назад, у стилу где си пошао?!Осим ако ти не отворим врата и кажем изволи
To,ako ti ona dozvoli.Ako hoce vezu sa mnom, to je njen stan ali ja sam vodja tu. Znaci ja prvi ulazim u njega.
Одабрао си лош пример за расподелу улога. Мушкарац води, ок, то је лепо, жена се препусти јер му верује.Ја бих те одмах ухватила за крагну и вратила назад, у стилу где си пошао?!Осим ако ти не отворим врата и кажем изволи
Ako nece ne mora. Nista od veze.To,ako ti ona dozvoli.
Mora da prodje neko vreme.ne moze tek tako.nisi sivonja-brđanin.Ako nece ne mora. Nista od veze.
Важи Бумбаре, надам се да ниси БанеObozavam tvoje rumene obraze
Brate ja tebi kazem. Znaci mora!Mora da prodje neko vreme.ne moze tek tako.nisi sivonja-brđanin.
JohanВажи Бумбаре, надам се да ниси Бане![]()
Ta macho sranjja ne prolaze kod svake.moze,kod neke sa niskim samopostovanjem.ti treba da budes džentlmen.Brate ja tebi kazem. Znaci mora!
P to ti je dzentlmen. Isto kao kad on prvi ulazi u kafic i sl. Sto? Pa zna se.Ta macho sranjja ne prolaze kod svake.moze,kod neke sa niskim samopostovanjem.ti treba da budes džentlmen.
Sa zenama moras polakoNagradim ja u vezi isto.
Dobije i svoju licnu ciniju.
Pa polako je dresiram, naravno. Prvo vrata. Imam ja strpljenja druze.Sa zenama moras polako
Da li ti je poznat lik iz mog avatara?vidim.imas zastavu LGBTQ tima.