Gde naci devojke / zene?

Sinoc sam se zadesio na koncertu Gorana Karana. Pretpostavio sam da ce biti puno zena, ali nisam ocekivao bas toliku disproporciju muskaraca i zena - recimo da su isgurno preko 95% inace pune sale cinile devojke i zene. Goran je tokom koncerta izbacio nekoliko vrlo duhovitih opaski na tu temu.

Poslednji put kad sam bio u slicnoj situaciji je kad je izasao film baziran na seriji Seks i Grad. Mislim da je muskaraca jedva bila sacica u dupke punoj bioskopskoj sali. Nisam imao pojma koliko je bila popularna ta serija.

Eto predloga gde da ih trazite - idite na koncerte autora koji imaju predominantnu zensku publiku. Velika raznovrsnost izbora!
E sad kako cete da opravdate da ste i vi tu, to vam ostavljam na mastu.

Na Instagramu,a zasto bi zene isle da slusaju koncert kada ona tu nije u centru paznje nego neki pjevac,ovako na Instagramu ih prati muskaraca koliko i na koncertu ih ima ako ne i vise

Ти трујеш својим вређањем, али ниси ни једини/а јер иначе чините већину друштва, притом вређаш из офанзивног става и то усмераваш према угроженима, као и већина. Вређање из дефанзивног става усмерено према првима се бар може и разумети али ни тако не треба. Ја пишем аргументовано и без преласка на лични ниво, онај ко има нешто мозга може мене бар разуме о чему говорим иако не мора да се слаже, али нигде не видим интересантну расправу за коју сам спреман него вређања. Ја нисам крив што ме људи, који нису никад имали икакво рационално размишљање ни о чему, не разумеју, ја сам мањина али нећу дозволити вама "уклопљенима" да газите мене и мени сличне, и да нас вређате и оптужујете за све и свашта, ја морам да имам јаке аргуменције баш зато што сам окружен ирационалном и злонамерном већином која намеће своје ставове.
Ja te razumem prilično
Ali mislim da je ipak problem neki "program" u tvojoj podsvesti ili nesvesnom, koji minira bilo koju mogućnost realizacije lepe veze sa devojkom.
Mislim da imam isti problem, ali za tebe ima bar nade jer si dosta mlađi od mene.

Menjaj to!

Zamisli ona hipnotisano gleda tamo Sergeja Ćetkovića, zalizanog, ko od brda odvaljenog, sav natapiran kako sa šmekerskim osmehom peva najdivniju ljubavnu pesmu i prilazi joj lik koji izgleda kao Boro Stepanović u filmu Ko to tamo peva i pita je kako je i hoće li da popiju piće.
Gde na koncertima startovati, to nikako!

Девојке/жене налазиш тамо где је теби интересантно, а не где их много има. Ако волиш рок музику иди на рок концерте, ако волиш панкерце иди тамо... Ако студираш, социјализуј се мајку му, окружен си девојкама које имају слична интересовања.

Back