Bumbar
Ističe se
- Poruka
- 2.967
Znam i neDa li ti je poznat lik iz mog avatara?
Ocigledno nije.
Ne bih dalje raspravljala s tobom.
Zao mi te je, na neki mazohisticki nacin.
Kad zenu ne mozes da impresioniras, ti je napadas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam i neDa li ti je poznat lik iz mog avatara?
Ocigledno nije.
Ne bih dalje raspravljala s tobom.
Zao mi te je, na neki mazohisticki nacin.
Kad zenu ne mozes da impresioniras, ti je napadas?
I’ve heard so many negative things said about Nyan Cat from many of my friends and acquaintances, and I ask, why?
The Nyan Cat represents much more than what people seem to realize. He represents hope, freedom and the courage to be yourself.
Why does Nyan Cat run through the galaxy? What is his destination? Where does he plan to go? We may never know the true answer, but we can understand why.
He has a specific goal and a dream. How do you achieve those goals and dreams? By going out there, doing it and proving you can. The stars in space shown in the video are much larger than regular stars.
Maybe those stars symbolize the Nyan Cat’s dreams. Maybe Nyan will run forever, but even if forever is how long it’ll take, he will not give up. Because even if you can’t do: try.
Perhaps Nyan Cat doesn’t care about his destination. He is just living in the now. He has the time...
To treba odjebati iste sekunde,,mrss u tri lepe.. Bar ja takav sam tip,ebes me a nez o cemu se radi nisam kriv zbog niceg..Šta to podstiče veliki broj devojaka da ni iz čega napravi dramu i neko ludilo? Pričao sam sa nekoliko drugova na ovu temu i svi imaju slična iskustva. Sve ide super, uživate i ona samo izmisli nešto da biste se posvađali.
Šta to podstiče veliki broj devojaka da ni iz čega napravi dramu i neko ludilo? Pričao sam sa nekoliko drugova na ovu temu i svi imaju slična iskustva. Sve ide super, uživate i ona samo izmisli nešto da biste se posvađali.
Vidis kako zenama nije lako sa tim hormonalnim promenama.. neki muskarci nemaju pojma o tome. Volim da vidim da bar neko nesto o tome zna.Dobro pitanje ali odgovor verovatno ne postoji. Eto, jednostavno su žene takve. Verujem da im možda taj pms često utiče na raspoloženje što je i za razumeti.
Ja samo ne znam zašto žene od nekih baš sitnica vole da naprave dramu. Mislim, baš, baš sitnica. Od gluposti. Nekad imam utisak da jednostavno vole da se nekad osećaju loše.
Užasno si ovo napisao.To treba odjebati iste sekunde,,mrss u tri lepe.. Bar ja takav sam tip,ebes me a nez o cemu se radi nisam kriv zbog niceg..
necu te gledam nikad vise.
Mada ja sam zatupljeni Jugosloven.
a muškarci ne drame uopšte
oni lepo šakom o sto, a često i pesnicom u glavu
femicidi se dešavaju bez imalo drame
Sto,da je zagrlim i kazem Hvala ti sto izmislila razlog za svadju..vredna li nečegUžasno si ovo napisao.
niko ne izmišlja tako štoSto,da je zagrlim i kazem Hvala ti sto izmislila razlog za svadju..vredna li nečeg
mislim da je ovde problem u razumevanju pojma dramePa, njima je drama samo kad neko histeriše
Postoje i druge vrste drame, postoji i one drame tišine iliti neću sad da razgovaram sa tobom, ta vrsta drame je dosta česta kod muških, samo oni izgleda nisu svesni da je i to vrsta drame.
mislim da je ovde problem u razumevanju pojma drame
njima je eto teško da trpe to neko histerisanje i onda to nazivaju dramom, pokušavajući da ublaže svoj pogrešan stav time što upotrebe manje "strašnu" reč
glupe su mi sve vrste generalizacije, ali ja eto isto mogu da pitam zašto muškarci ne mogu normalno da kanališu nezadovoljstvo? a u pozadini pitanja je zašto mlatite žene, a neretko ih i ubijate? i onda sam ja kao puna razumevanja za njihove postupke
Postoji i to al ima i osoba kako zenskih tako i muskih koji imaju sifre debele..dal su to traume iz detinjstva kako god al iz cistog mira krece da trazi razloge za dramu,,Msm najbolje je ruka ruci i svako na svoju stranu..Nema svrhe to nije zivot ni zajednica ni za koga ,al veruj da prekipi ti kad dugo vremena pokusavas a ne uspevas pa se izrazis i onako kako ne bi trebalo.Iskusio zivota mi .niko ne izmišlja tako što
Ono što je ok, to je ako vidiš da je osoba generalno histerična i da ne ume lepo da razgovara, možeš da se udaljiš, ali to ne znači da je izmislila, samo nije dovoljno zrela za ozbiljan odnos.
Postoji i to al ima i osoba kako zenskih tako i muskih koji imaju sifre debele..dal su to traume iz detinjstva kako god al iz cistog mira krece da trazi razloge za dramu,,Msm najbolje je ruka ruci i svako na svoju stranu..Nema svrhe to nije zivot ni zajednica ni za koga ,al veruj da prekipi ti kad dugo vremena pokusavas a ne uspevas pa se izrazis i onako kako ne bi trebalo.Iskusio zivota mi .
nekoliko drugova nije reper za ceo ženski rod.Šta to podstiče veliki broj devojaka da ni iz čega napravi dramu i neko ludilo? Pričao sam sa nekoliko drugova na ovu temu i svi imaju slična iskustva. Sve ide super, uživate i ona samo izmisli nešto da biste se posvađali.
nekoliko drugova nije reper za ceo ženski rod.
rekla bih da nekoliko drugova nije umelo da odabere devojku za vezu, tražili su atrakciju a ne saveznika
jeste na žalostto je drugi svet od našeg
a jbg pokusavas,nadas se da ce uvidi problem,odes na psihoterapije i putem lekova nadas se da ce uspeti ,,Strpljenje je ovisno koliko si borac za njeno dobro i da joj pomognes,,moj prag tolerancije je preveliki i oo nekoliko godina al zato kad puknem to je haos...Pa u redu, ali dovoljno je samo par puta da se nešto tako desi, da proceniš da je neko nerazuman.
Mudar čovek se odmah povuče, a ne dozvoli da mu pukne film.
One po prirodi vole kornjaceТо је зато што оне искрено по природи не воле мушкарце.