gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
PA nemamo, i bas zato sto nemamo ne treba GSP da nas pljacka!
Ne menja cinjenicu da je smrdljivi autobus skuplji od voznje auta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni 45 dinara i nije puno. Prilično su i tačni bar ovi koje ja koristim ( 7,9,12 ). Velika mana im je što većina nema klimu i što se karte kupuju samo u autobusu što mi je van svake logike.
PA nemamo, i bas zato sto nemamo ne treba GSP da nas pljacka!

Odustala sam od kupovanja markice pre par meseci i moram reci da sad ustvari imam lepse noge i bogatija za neku kolicinu para. Ne znam kako cu zimi, ali ja vise para GSP-u ne dajem. Jos uvek nisam prezalila sto su penzioneri dobili besplatne markice. Samo se natovare u onu 9ku kad idu na pijacu bas u vreme kad svi idemo na faks...
Ostale zone Veternik 90 din ,Futog 112 din a poslednja zona 250 din pa sad ti vidi da li su skupi ili ne .NS je po povrsini mali i ravnicarski grad gde se brzo stize od jedne destinacije do druge .
Sa današnjim prenapumpanim cijenama goriva za relaciju od recimo 5 km u jednom i 5 u drugom te ogromnim gužvama i sistemom kreni stani treba ti minimum 1110 dinara.
Eeeeee, to se zove prava ekonomika !!!NIje tacno. Ako vozis normalan auto, on ce i po gradskoj voznji da trosi recimo 7 litara benzina. To je za 10km, 0,7 l, to je 0,7*133=93 dinara. Samo u centru i kada je neka neuobicajena situacija mozes naci guzvu. Ako ides van grada samo gas i nema stajanja.
Odakle ti 1110 dinata, je l mislis na taksi?
U svakom slucaju izracunali smo koliko moze da kosta 10 km voznje, pa vi vidite...
JA svaki dan na posao u Fjutog i nazad ukupno 12 km. Potrosnja 5 l/100 km, znaci 80 dinara ukupno. A koliko je bus? 112 dinara jedna karta? A ja stignem za 10 minuta. A busom 30-40. Jeftinije mi je autom...

Jedino nisu ukalkulisane prekršajne kazne, što malo remeti bilansnu skalu !!!![]()

Sa današnjim prenapumpanim cijenama goriva za relaciju od recimo 5 km u jednom i 5 u drugom te ogromnim gužvama i sistemom kreni stani treba ti minimum 1110 dinara.
NIje tacno. Ako vozis normalan auto, on ce i po gradskoj voznji da trosi recimo 7 litara benzina. To je za 10km, 0,7 l, to je 0,7*133=93 dinara. Samo u centru i kada je neka neuobicajena situacija mozes naci guzvu. Ako ides van grada samo gas i nema stajanja.
U svakom slucaju izracunali smo koliko moze da kosta 10 km voznje, pa vi vidite...
JA svaki dan na posao u Fjutog i nazad ukupno 12 km. Potrosnja 5 l/100 km, znaci 80 dinara ukupno. A koliko je bus? 112 dinara jedna karta? A ja stignem za 10 minuta. A busom 30-40. Jeftinije mi je autom...
Cula sam da je gradski prevoz u Subotici skuplji nego u NS. Tek mi to nema nikako smisla.. Mada mozda je informacija pogresna.
JA svaki dan na posao u Fjutog i nazad ukupno 12 km.

Zašto ?!? Posle svega navedenog, ako je i pola istina ( bilo koja pola ! ), kome još i slike trebaju ?!?![]()

Kako bre do Futoga i nazad 12km, živiš prekoputa Albe a radiš na Vukoviću?
Oko 5km ima od table do table samo
Nego, starci dok su radili išli svaki dan iz Futoga do firme 13 km tamo i 13km nazad, drtavi šugo na gas, za ceo mesec ih izlazio gas otprilike taman koliko bi ih došle i pokazne. Pa ko je lud da čeka buseve i mrzne se u njima zimi i kuva leti kada je i najbedniji autić luksuz spram njih a gorivo košta isto ili manje.

NIje tacno. Ako vozis normalan auto, on ce i po gradskoj voznji da trosi recimo 7 litara benzina. To je za 10km, 0,7 l, to je 0,7*133=93 dinara. Samo u centru i kada je neka neuobicajena situacija mozes naci guzvu. Ako ides van grada samo gas i nema stajanja.
80 din. je gorivo, a gde je amortizacija, registracija.... ? To je jos minimum 1din/km, tako da nije puno jeftinije ici sam kolima, ali ako ide dvoje onda je vec isplativije !