GSP Novi Sad

Da li ste zadovoljni gradskim saobraćajem u Novom Sadu?

• Da

glasova: 3 42,9%
  • Ne

glasova: 3 42,9%
  • Delimično

glasova: 1 14,3%

• Ukupno glasova
    7
Питање за све: Која је по вама најгора линија у Новом Саду (може и зашто)?

Ево, ја ћу први: ПЕТИЦА, због гужве (треба дупли аутобус), кашњења (некад је нема и по пола сата) и оних црних који „миришу“ xD

:lol: Onda i jedinica... :lol:

Возим се често и седмицом, али је петица гора (наравно, мислим на део од Футошке до Клисе), не само што људи стоје једни други на главама, него што не могу ни да уђу и што иду по три аутобуса одједном...

Возим се често и седмицом, али је петица гора (наравно, мислим на део од Футошке до Клисе), не само што људи стоје једни други на главама, него што не могу ни да уђу и што иду по три аутобуса одједном...

Ja kad god sam usao nikad nije bilo guzve... :eek:

Sedmica je užasna. Kad god uđem, bude gužva... poslednji put kad sam se vozila njom do železničke neka baba se popičila sa vozačem zbog toga što je gužva i što nema više linija, zbog čega je on ugasio bus i nije hteo da krene. :(

U 14-tici neki lik razvalio vrata nogom jer sofer nije hteo da mu otvori vrata.. :eek: Pri tom neka baba ustala i pocela da se dere uhvatite huligana,autobus krenuo,ona se prosula celom duzinom po autobusu i razvalila me stapom no nozi,zvezde sam prebrojavao...Pic.ka joj materina :zelenko:

traze idioti poskupljenje milane jebi se i ti tvoji idiotski razlozi, **** vas ko vas je postavio za direktora , nista drugo ne znate da uradite osim poskupljenja............ nastavio bih dalje ali mi se **** za vas "sirotinju" i propadnite

Stvarno nema smisla.

Pod broj jedan:
Od poslednjeg poskupljenja dinar je bio stabilan.

Pod broj dva:
Benzin ne da nije poskupeo, nego je pojeftinio.

Pod broj tri:
Preduzece nije dodatno opterecivano, niti im je smanjivan budzet.

Po kom osnovu oni traze poskupljenje?

Back