montoya
Zainteresovan član
- Poruka
- 155

Da li je moguce da je dosao taj dan !!!!! :shock:
Nadala sam se tome, a sada ne mogu da verujem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja bas ne mogu da ti dam opsiran odgovor,ali razlika izmedju ovog 25. marta i 7. aprila je jedino u tome sto ces preko njihovog sajta ranije rezervisati ulaznice,nema nekoh pogodnosti,ali mislim da ne ma potrebe za zurbom,nece pobeci karte
Karte se u ceni razlikuju u zavisnosti od toga gde ces da stojis(sedis).Predpostavljam da su ove najjeftinije karte za parter,a posle u zavisnosti od toga da li si skroz gore na visokim tribinama ili u lozi cena karte raste.
jecawaste, hvala za info
8-)
da li bi preporucila neki deo narocito?

" znači klasika bez stolica, onda je cena karata za parter nešto izmedju, a najjeftinije budu one za gornje tribine, dakle pod plafon. 
Ako ste niski, problem je ukoliko niste baš na samoj ogradi, u 1. redu, onda čas posla može neko ko je viši da stane ispred vas pa da ne vidite ništa. Interesuje me par informacija u vezi ulaznica, nisam iz Bg -a pa bih volela da imam sve informacije u vezi karata do 7.aprila.

me tooooooo! ((((((((((((((:JJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PA IMA DA STOJIM U PRVOM REDU DA VATAM TRZALICE I DA PLACHEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne brini zbog toga, distributeri karata (Bilet servis, Eventim, Ticketline, Card servis...) uglavnom imaju prodajna mesta širom Srbije, koliko sam primetio, Eventim ima najrazvijeniju mrežu prodajnih mesta:
http://www.eventim-yu.com/index.asp?page=outlets
Takodje gotovo svi rade isporuku na kućnu adresu.
HVALA na ovako iscrpnom izvestaju, rekao si mi sve sto me zanima, a nisam smela da postavim 101 pitanje
Malo sam matora za ove stvari, a i da ne smaram pitanjima, racunam vi to bolje znate

, druga stvar, parter je parter, meni su tribine sr*nje jer je mnogo daleko, jedino ako ubodeš da budeš skroz blizu, ali onda problem što budeš nekako u uglu... 

Znam da će mnogi da me linčuju zbog ovoga, ali ovu grupu nikad nisam mogao da podnesem. Oduvek mi se gadio taj 'trans' imidž... A i činjenica je da su precenjeni i iskomercijalizovani do bola...