Grupa QUEEN

freddie je umro 24.11.1991.
1992. je bila olimpijada u barseloni, a on i monserat su pevali 1988- 4 godine pre olimpijade...tada je krenuo olimpijski plamen...
@blackmore:
to je najbolji rock koncert svih vremena....
btw. da li neko zna playlistu sa koncerta?
bash mi je drago shto je rodger pevao i'm in love with my car...

ma što se uopšte truditi i porediti ih.
i zar postoji neko ko sluša Queen a može da tvrdi da je Pol bolji i da ih je Fredi samo kočio :)

Grupa se ne zove Queen vec Queen and Paul Rodgers.
Paul Rogders je legenda nista manja i nista veca nego je bio bend Queen sa Fredijem.
Ipak je Paul pjevao u grupama FREE, BAD COMPANY, FIRM... gdje je stvarao mit o sebi sasvim zasluzeno.
Nisam bio na koncertu i zao mi je.

@Samantha
Jel Fredi bas izasao ili je samo bio na ekranu ( tipa dama peva a on je na ekranu iza - prenos sa nekom drugog izvodjenja):)
Nisam luda.
Imala sam tribute koncert iz 1992 na VHS kaseti. Nazalost neko mi ga je presnimio:( Ali znam da je cale rekao da je 1992-a.
Nema teorije da je Freddie umro 92-e.

*net mi je spor trenutno, ne otvara mi link
I

Evo veceras sam pricao sa covekom koji je bio na koncertu u Areni ali i na koncertu u Zagrebu 79. Rekao mi je da se ne mogu porediti (sto je normalno) ali da je taj iz 79 najbolji koncert na kojem je bio u zivotu... Kaze da snimci ne mogu da docaraju kakve je Fredi imao vokalne sposobnosti i da je to trebalo cuti da bi se shvatilo.... Jos kada se na to doda scenski nastup koji ti daje zadovoljstvo, ocaranost i podize adrenalin...DOBITNA KOMBINACIJA......
Sto se tice koncerta u Areni bio je super, emotivan, ali za mene uvek ce faliti dve karike u celoj prici....
Jos jedna stvar mi se nije svidela a to je sto na koncert idu ljudi koji imaju para a ne oni koji bi zeleli... Pa je tako pored mene sedeo jedan dziber (samo sto jaknu nije upasao u trenerku) i znao je refren od Rock You i Champions.... Tako da je u masi bilo 50% ljudi kojima Queen nesto znaci, ali stacemo, ovo je Srbija....

@Samantha
Jel Fredi bas izasao ili je samo bio na ekranu ( tipa dama peva a on je na ekranu iza - prenos sa nekom drugog izvodjenja):)

I

Da da izasao je BAS sa njom.... mozda je neka super fotomontaza a da ja ne provalim...mada ko zna...

Ajd pogledaj link...

Ima na Youtube kad ukucas Barcelona Queen mislim da je prva slika... ne ona sa Ibize 87godine vec ona poznatija verizja "spota" Ima link...dala sam ga tu :)

PA ZAR 2000000 PUTA MORAM DA NAPISHE ISTI POST DA BI GA PROCHITALI!!!!!
1992. je bila olimpijada u barseloni, a on i monserat su pevali 1988- 4 godine pre olimpijade...tada je krenuo olimpijski plamen...
AKO JE MERCURY UMRO '92 ONDA SAM JA BRIAN MAY!!!

Back